Harry Potter and the half-bloo...
Fantasie. Regie: David Yates. Met Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint e.a.. Harry krijgt een geheimzinnig toverdrankenboek. Het zou in het verleden van de onbekende Half-Blood Prince zijn geweest. Wat hij precies aan moet met de nogal vreemde spreuken is hem niet helemaal duidelijk. Ondertussen toont Dumbledore hem wat informatie over het mysterieuze verleden van Voldemort. De lessen onthullen het grootste geheim van deze heerser en het helpt Harry te overleven. (GB, 2009, ****)
Net5 20:00 - 23:07
Moonraker
Spionage. Regie: Lewis Gilbert. Met Roger Moore, Lois Chiles, Michel Lonsdale e.a.. Grootindustrieel heeft een ruimtestation gebouwd van waaruit hij de wereld wil vernietigen. Agent 007 moet dit zien te voorkomen. (GB, 1979, ***)
RTL7 20:00 - 22:32
Time for him to come home for ...
Romantiek. Regie: David Winning. Met Holland Roden, Tyler Hynes, Steve Bacic e.a.. Vier dagen voor Kerst krijgt Elizabeth Athens van een onbekende man een bericht waarin hij vraagt om zijn liefde een tweede kans te geven. Wie is die man en wie is zijn liefde? (CAN, 2022, **)
RTL8 20:00 - 21:45
Scary Stories to Tell in the D...
Mysterie. Regie: André Øvredal. Met Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush e.a.. Op Halloween 1968 ontmoeten Stella en haar twee vrienden een mysterieuze zwerver, Ramón, en ontdekken ze een sinister notitieboekje met verhalen. (USA/CAN/CHN, 2019, **)
SBS9 20:30 - 22:38
On the 12th Date of Christmas
Romantisch drama. Regie: Gary Yates. Met Mallory Jansen, Tyler Hynes, Zoe Fish e.a.. Jennifer Holloway en Aiden Marsh, twee ontwerpers van computergaesgames, zijn allebei op jacht naar een promotie. Ze moeten ook samenwerken om een kerstspeurtocht te organiseren. (USA, 2020, **)
RTL8 21:45 - 23:30
Stargate
Sciencefiction. Regie: Roland Emmerich. Met Kurt Russell, James Spader, Jaye Davidson e.a.. Egyptoloog Daniel Jackson wordt voor een ultra-geheime overheidsopdracht gerekruteerd. De Amerikaanse regering wil weten waar de twee stenen tabletten en een enorme metalen ring in de buurt van Gizeh vandaan komen. (USA, 1994, ***)
RTL7 22:32 - 00:59
Ma
Thriller. Regie: Tate Taylor. Met Octavia Spencer, Diana Silvers, Juliette Lewis e.a.. Een eenzame vrouw raakt bevriend met een groep tieners en besluit hen in haar kelder te laten feesten. Als de kinderen denken dat hun geluk bij "Ma" niet op kan, verandert hun gastvrouw en wordt de kelder een hel. (USA, 2019, **)
SBS9 22:38 - 00:29
The adventurer: The curse of t...
Fantasie. Regie: Jonathan Newman. Met Aneurin Barnard, Michael Sheen, Lena Headey e.a.. De ouders van de 17-jarige Mariah Mundi verdwijnen plots en zijn broer Felix wordt ontvoerd. Mariah begint dan aan een zoektocht door een fantastisch rijk van door stoom aangedreven wonderen en sinistere magie (GB, 2014, **)
Net5 23:07 - 01:08
My Christmas Dream
Romantische komedie. Regie: James Head. Met Danica Mckellar, David Haydn-Jones, Christine Lee e.a.. Christina Masters wil graag manager in de nieuwe warenhuisfiliaal in Parijs worden. Om haar kans te vergroten besluit ze een prachtige kerstetalage te laten maken. Maar als ze samenwerkt met klusjesman Kurt weet ze al snel dat ze eigenlijk helemaal niet naar Parijs wil. (CAN, 2016, **)
RTL8 23:30 - 01:16
Hell or high water
Misdaad. Regie: David Mackenzie. Met Amber Midthunder, Chris Pine, Ben Foster e.a.. Twee broers dreigen de boerderij van hun vader kwijt te raken. Ze besluiten geld te vergaren met eenr eeks overvallen om kleine banken. (USA, 2016, ***)
BBC2 23:45 - 01:20