FANatic
Thriller. Regie: Jean-Francois Rivard. Met Betsy Brandt, Benjamin Arthur, Katy Breier e.a.. Tess speelt al jaren de schaars geklede hoofdrol in een succesvolle scifi-serie. Ze snakt ernaar om haar minirokje aan de wilgen te hangen maar haar assistent is vastbesloten Tess in de serie te houden. (CAN, 2017)
Film1 Premiere 00:05 - 01:40
I love you, man
Romantische komedie. Regie: John Hamburg. Met Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones e.a.. De succesvol makelaar Peter zal gaan trouwen met zijn lief Zooey. Hij ontdekt echter dat hij geen vriend heeft die kan getuigen. Dus gaat hij op zoek en vindt Sydney. Hoe hechter de vriendschap met Sydney wordt, hoe beroerder de relatie met zijn Zooey.
Film1Family 00:35 - 02:20
Mes vacances sans mon mari
Erotiek. (FRA, 2015)
Film1 Action 00:45 - 02:40
Separated At Birth
Thriller-Drama. Regie: Jean-Francois Rivard. Met Brittany Allen, Paige Turco, Dominique Provost-Chalkley e.a.. Twintiger Lucy ontdekt dat ze als baby is ontvoerd. Haar biologische moeder kan de hereniging goed gebruiken als persmomentje in haar campagne om gouverneur te worden. Maar haar andere dochter peinst er niet over om Lucy in haar armen te sluiten. (CAN, 2018)
Film1 Premiere 01:40 - 03:15
Daddy's Home 2
Komedie. Regie: Sean Anders. Met Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson e.a.. Papa's Mark Wahlberg en Will Ferrell mogen inmiddels de beste maatjes zijn, daar hebben opa's John Lithgow en vooral de onaardige Mel Gibson helaas geen boodschap aan. Het is aan! (USA, 2017)
Film1Family 02:20 - 04:00
Flatliners
Thriller-Drama. Regie: Niels Arden Oplev. Met Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev e.a.. Altijd al willen weten wat er gebeurt als je doodgaat? In deze remake besluiten vijf studenten hun hart te stoppen voor een bijna-dood-ervaring. Maar hun experiment heeft verregaande paranormale gevolgen. (USA, 2017)
Film1 Action 02:40 - 04:25
The Path - De Rerum Natura
Drama. Regie: Jessica Goldberg. Met Aaron Paul, Michelle Monaghan, Emma Greenwell e.a.. S3 - Afl. 4 - De Rerum Natura - Een bommelding zorgt voor heel wat spanningen, vooral bij Eddie die zich verantwoordelijk voelt voor het incident. (USA, 2017)
Film1 Premiere 03:15 - 04:10
Lemony Snicket's A Series Of U...
Library Familiefilm. Regie: Brad Silberling. Met Jim Carrey, Liam Aiken, Emily Browning e.a.. Wanneer hun ouders omkomen door een vuurzee, worden drie kinderen afgeleverd bij hun excentrieke oom. Deze Count Olaf is toneelspeler en vastbesloten om de kinderen te ontdoen van hun immense erfenis. (BRD, 2004)
Film1Family 04:00 - 05:45
War for the Planet of the Apes
Actie-Avontuur. Regie: Matt Reeves. Met Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn e.a.. Een vredelievend gebaar van Caesar verandert onbedoeld in een bloedbad en het conflict tussen mens en aap woekert door. Een wraakzuchtige kolonel is vastbesloten de laatste intelligente apen uit te roeien. (USA, 2017)
Film1 Premiere 04:10 - 06:30
Power Rangers
Actie-Avontuur. Regie: Dean Israelite. Met Dacre Montgomery, Naomi Scott, R.J. Cyler e.a.. De levens van vijf doodgewone tieners veranderen abrupt als ze een mysterieuze energiebron vinden die ze unieke krachten geeft. (USA, 2017)
Film1 Action 04:25 - 06:30
Backtrack
Thriller. Regie: Michael Petroni. Met Adrien Brody, Sam Neill, Bruce Spence e.a.. Het leven van de klinisch psycholoog Peter Bower verandert drastisch als blijkt dat zijn patiënten in feite geesten zijn. Ze blijken allemaal op dezelfde dag gestorven te zijn. Peter Peter ontdekt een afschuwelijk geheim uit zijn verleden.
Ons 05:00 - 06:30
Mini En De Muggen
Animatie. Regie: Jannik Hastrup, Flemming Quist Moller. Met Olivier Banga, Echica Florijn, Levi Van Kempen e.a.. Mini woont bij het insectencircus maar komt per ongeluk terecht bij een roversbende. Zij dwingen hem mee te doen aan hun schurkerige praktijken. (DNK, 2014)
Film1Family 05:45 - 07:00
Colossal
Actie-Drama. Regie: Nacho Vigalondo. Met Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Austin Stowell e.a.. De doodgewone Gloria ontdekt dat ze op de een of andere manier in verbinding staat met een kolossaal monster dat een spoor van vernieling achter zich laat in de Koreaanse stad Seoel. (ESP, 2016)
Film1 Action 06:30 - 08:20
My Cousin Rachel
Drama-Romantiek. Regie: Roger Michell. Met Rachel Weisz, Sam Claflin, Holliday Grainger e.a.. Rachel Weisz wordt verdacht van kwade bedoelingen als haar oudere echtgenoot overlijdt in dit duistere en romantische drama. Zijn aangenomen zoon komt verhaal halen maar raakt al snel onder de indruk van haar mysterieuze charmes. (GBR, 2017)
Film1 Premiere 06:30 - 08:15
March Of The Penguins 2 (Nl)
Documentaire. Regie: Luc Jacquet. Met Thomas Acda e.a.. Regisseur Luc Jacquet voert ons met behulp van drones en onderwatercamera's mee naar prachtige en onherbergzame plekken op Antarctica. Ditmaal volgen we een jonge pinguïn die op het punt staat zijn eerste grote reis te maken. (FRA, 2017)
Film1Family 07:00 - 08:20
The Beguiled
Thriller-Drama. Regie: Sofia Coppola. Met Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst e.a.. Een gewonde Noordelijke soldaat zorgt voor flink wat reuring op een Confederate meisjesschool. Niet alleen vanwege zijn overtuigingen maar ook omdat de aanwezigheid van de knappe man vooral de oudere meisjes het hoofd op hol brengt. (USA, 2017)
Film1 Premiere 08:15 - 09:45
The Warriors Gate
Actie-Avontuur. Regie: Matthias Hoene. Met Mark Chao, Ni Ni, Dave Bautista e.a.. Een fervente gamer wordt op magische wijze naar het middeleeuwse China geslingerd. Alleen hij kan de prinses redden en de vrede herstellen, voor het spel eindigt in...Game Over. (FRA, 2016)
Film1 Action 08:20 - 10:05
Reis Naar Het Noorden
Animatie. Regie: Remi Chaye. Met Sanne Bosman, Erik Van Der Horst, Simon Zwiers e.a.. Jonge aristocrate Sasha gaat op reis om haar grootvader te zoeken die verdween tijdens een expeditie naar de Noordpool. (FRA, 2015)
Film1Family 08:20 - 09:40
The Space Between Us
Drama-Romantiek. Regie: Peter Chelsom. Met Gary Oldman, Asa Butterfield, Carla Gugino e.a.. Elliot is geboren op Mars en nog nooit op aarde geweest. Als hij verliefd wordt op Tulsa is hij vastbesloten haar te ontmoeten. Maar overleeft Elliot het wel op aarde? (USA, 2017)
Film1Family 09:40 - 11:35
Lincoln
Biografie. Regie: Steven Spielberg. Met Daniel Day-Lewis, Sally Field, David Strathairn e.a.. Abraham Lincoln voert een moeizame strijd tegen de afschaffing van de slavernij en probeert een einde te maken aan de Amerikaanse Burgeroorlog.
Film1 Premiere 09:45 - 12:10
Valerian and the City of a Tho...
Actie-Avontuur. Regie: Luc Besson. Met Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen e.a.. Alleen rokkenjager Valerian en de heldhaftige Laureline kunnen de adembenemende intergalactische metropool Alpha redden van de ondergang. (FRA, 2017)
Film1 Action 10:05 - 12:20
Bigfoot Junior
Animatie. Regie: Jeremy Degruson. Met Buddy Vedder, Nicolette Kluijver, Dennis Weening e.a.. Tijdens zijn zoektocht naar zijn vader ontdekt Adam dat hij de zoon is van niemand minder dan Bigfoot. Hij vindt vaderlief diep in het bos maar leidt zo nietsvermoedend het nare bedrijf HairCo naar hem toe, dat wil experimenteren met het DNA van Bigfoot. (BEL, 2017)
Film1Family 11:35 - 13:05
The Birth of a Nation
Drama. Regie: Nate Parker. Met Nate Parker, Armie Hammer, Penelope Ann Miller e.a.. Nat Turners overwicht wordt ingezet om medeslaven in toom te houden, tot het moment dat Nat breekt en een opstand begint om zo zijn volk vrij te krijgen. (USA, 2016)
Film1 Premiere 12:10 - 14:05
The Mummy
Actie-Avontuur. Regie: Alex Kurtzman. Met Tom Cruise, Russell Crowe, Annabelle Wallis e.a.. Een prinses uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. (USA, 2017)
Film1 Action 12:20 - 14:10
Vaiana (Nl)
Animatie. Regie: Ron Clements. Met Vajen Van Den Bosch, René Van Kooten, Kenny B. e.a.. Vaar de oceaan over met de dappere Vaiana en halfgod Maui. Wanneer een vreselijke vloek het idyllische eiland van Vaiana's stam bereikt, besluit ze de oorzaak van de vloek te dwingen haar te helpen. (USA, 2016)
Film1Family 13:05 - 14:50
Marshall
Drama. Regie: Reginald Hudlin. Met Chadwick Boseman, Josh Gad, Kate Hudson e.a.. Waargebeurd drama over advocaat Thurgood Marshall die vastbesloten is een chauffeur die ten onrechte wordt beschuldigd, vrij te pleiten. Hiermee legt hij tegelijk de basis voor zijn aanstelling als eerste zwarte rechter aan het hooggerechtshof. (USA, 2017)
Film1 Premiere 14:05 - 16:00
Blade Runner 2049
Sf-Actie. Regie: Denis Villeneuve. Met Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks e.a.. Keer terug naar de dystopische maatschappij vol losgeslagen replicants. Ryan Gosling speelt agent K, die een groot geheim ontdekt en hulp zoekt bij de lang verloren 'Blade Runner' oftewel Harrison Ford. (GBR, 2017)
Film1 Action 14:10 - 16:50
Pelle En De Dierenrovers
Animatie. Regie: Rasmus A. Sivertsen. Met Ken Verdoodt, Ilse La Monaca, Tijl Dauwe e.a.. Politiewagen Pelle krijgt de belangrijke taak om voor een broedende arend te zorgen. Als het dier toch gestolen wordt, moet hij met het kersverse kuiken op zoek naar de rovers. (NOR, 2013)
Film1Family 14:50 - 16:00
Casper en Emma gaan de bergen ...
Familiefilm. Regie: Arne Lindtner Naess. Met Tijs Pacanda, Marc Nochem, Lola Sterre Van Den Broek e.a.. Casper probeert verwoed de moeder van zijn beste vriendin Emma te koppelen aan een nieuwe man. Hij neemt hierbij steeds grotere risico's, en dat in de woeste natuur van Noorwegen... (NOR, 2017)
Film1Family 16:00 - 17:20
Piepkuikens
Familiefilm. Regie: Olivier Ringer. Met Clarisse Djuroski, Lea Warny, Alain Eloy e.a.. Cathy en Margaux broeden een eendenei uit maar mogen het kuikentje niet houden. Stiekem gaan ze op zoek naar een veilige plek: het Vogelparadijs. (FRA, 2014)
Film1 Premiere 16:00 - 17:20
Rogue One: A Star Wars Story
Actie-Avontuur. Regie: Gareth Edwards. Met Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Diego Luna e.a.. Nog voor Luke en Leia: dit is hoe het allemaal begon. Het verzet ontdekt dat het Keizerrijk werkt aan een afgrijselijk vernietigingswapen. Het is aan de dochter van één van de ontwerpers om de plattegrond te stelen en een zwakke plek te ontdekken. (USA, 2016)
Film1 Action 16:50 - 19:00
Dolfje Weerwolfje
Familiefilm. Regie: Joram Lursen. Met Ole Kroes, Maas Bronkhuyzen, Remko Vrijdag e.a.. Het jongetje Dolfje verandert op de nacht van zijn zevende verjaardag in een weerwolf, iets wat hij koste wat kost probeert te verbergen voor zijn pleegouders. (NLD, 2011)
Film1Family 17:20 - 18:55
Minoes
Familie. Regie: Vincent Bal. Met Carice van Houten, Theo Maassen, Pierre Bokma e.a.. Journalist Tibbe, die het niet zo goed doet in zijn baan, ontdekt in een boom in het park een jonge vrouw in een mantelpakje. De vreemde onbekende heet Minoes en is bang voor honden. Tibbe ruikt een vreemd verhaal, misschien zal hij toch niet ontslagen worden?
Film1 Premiere 17:20 - 18:45
Gek Van Geluk
Romantische Komedie. Regie: Johan Nijenhuis. Met Plien Van Bennekom, Carly Wijs, Matteo Van Der Grijn e.a.. Songwriter Lena schrijft liefdesliedjes voor zangeres en bestie Valerie, maar sinds haar liefdesleven is opgedroogd komt er weinig meer op papier. Om Lena opnieuw te inspireren, huurt Valerie een acteur in om haar te verleiden. (NLD, 2017)
Film1 Premiere 18:45 - 20:30
Oh Baby
Komedie. Regie: Thomas Acda. Met Gijs Naber, Hanna Van Vliet, Eric Van Sauers e.a.. Liedjesschrijver Ruben neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op z'n kop. (NLD, 2017)
Film1Family 18:55 - 20:30
The Dark Tower
Actie-Avontuur. Regie: Nikolaj Arcel. Met Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor e.a.. Onze wereld is niet de enige; er zijn meerdere realiteiten en ze worden bij elkaar gehouden door een enorme Dark Tower. Maar niet iedereen is fan. De Man in Black is vastbesloten de toren omver te werpen en alleen de Gunslinger kan hem tegenhouden. (USA, 2017)
Film1 Action 19:00 - 20:30
The Hunter's Prayer
Actie-Thriller. Regie: Jonathan Mostow. Met Sam Worthington, Odeya Rush, Martin Compston e.a.. Wanneer een onschuldige jonge vrouw voor de loop van zijn geweer verschijnt, kan huurmoordenaar Lucas (Sam Worthington) de trekker niet overhalen. Niet heel handig, want nu staat er ook een prijs op zijn hoofd. (BRD, 2017)
Film1 Action 20:30 - 22:05
The heat
Actiekomedie. Regie: Paul Feig. Met Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demián Bichir e.a.. Sarah Ashburn werkt bij de FBI, Shannon Mullins is politieagente in Boston. Ze zijn allebei reuze goed gebekt. Samen gaan ze aan de slag om een drugsbaron te vangen.
Film1Family 20:30 - 22:25
Gek van Oranje
Komedie. Regie: Pim Van Hoeve. Met Ton Kas, Nasrdin Dchar, Hannah Hoekstra e.a.. Een feelgood-mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en helemaal opgaat in de totale oranjegekte. (Netherlands-0, 2018)
Film1 Premiere 20:30 - 22:10
Universal Soldier: Regeneratio...
Actie. Regie: John Hyams. Met Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Andrei Arlovski e.a.. Terroristen dreigen de nucleaire reactor van Tsjernobyl op te blazen. De enige die de terroristen van hun plan kan weerhouden is Luc Deveraux. Maar ook voor hem lijkt de opgave te zwaar.
RTL7 20:30 - 22:25
Serious moonlight
Komedie. Regie: Cheryl Hines. Met Meg Ryan, Timothy Hutton, Kristen Bell e.a.. Advocate Louise ontdekt dat haar man haar wil ruilen voor een jong blaadje. Ze besluit hem vast te houden, maar dat plan verloopt anders.
RTL8 20:30 - 22:10
Mississippi burning
Historisch drama. Regie: Alan Parker. Met Gene Hackman, Willem Dafoe, Frances McDormand e.a.. Zomer 1964. In een klein dorpje aan de Mississippi verdwijnen drie voorvechters van gelijke rechten. Twee FBI-agenten doen onderzoek.
Canvas 21:45 - 23:50
Atomic Blonde
Actie-Thriller. Regie: David Leitch. Met Charlize Theron, James McAvoy, Eddie Marsan e.a.. Sensuele superspion Lorraine Broughton wordt het instabiele Berlijn ingestuurd om de brute moord op een collega te onderzoeken en compromitterende informatie te onderscheppen. (BRD, 2017)
Film1 Action 22:05 - 00:00
Het Leven Is Vurrukkulluk
Familiefilm. Regie: Frans Weisz. Met Geza Weisz, Reinout Scholten Van Aschat, Romy Louise Lauwers e.a.. Verfilming naar het beroemde boek van Remco Campert over de vriendschap tussen de Amsterdamse vrienden Mees en Boelie die op een mooie dag in het Vondelpark de knappe Panda ontmoeten. (NLD, 2018)
Film1 Premiere 22:10 - 23:45
Pitch Perfect 3
Muzikale Komedie. Regie: Trish Sie. Met Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld e.a.. Het zang-avontuur van de Bella's is nog niet voorbij! In deze muzikale komedie komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen een tournee door het buitenland te kunnen gaan maken. (USA, 2017)
Film1Family 22:25 - 23:55
Universal Soldier: Day of Reck...
Actie. Regie: John Hyams. Met Scott Adkins, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren e.a.. Als John uit een coma ontwaakt, ontdekt hij dat zijn vrouw en dochter tijdens een inbraak zijn vermoord. Hij zweert wraak.
RTL7 22:25 - 00:55
Kiss Kiss Bang Bang
Actie/komedie. Regie: Shane Black. Met Robert Downey Jr., Val Kilmer, Michelle Monaghan e.a.. Kruimeldief op de vlucht wordt in Hollywood aangezien voor filmacteur en moet samenwerken met een privé-detective. Ze krijgen te maken met een ècht moordonderzoek.
één 23:30 - 01:10
Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Din...
Romantische Komedie. Regie: Barbara Bredero. Met Fockeline Ouwerkerk, Egbert Jan Weeber, Peter Faber e.a.. Stopwoorden, verbasteringen en verkeerde aanhalingstekens; Anne is er gek op maar schrijft op haar werk alleen over quinoa en zomermode. Klagen doet ze bij collega Timo maar dan is er opeens de gladde fotograaf Rick. (NLD, 2018)
Film1 Premiere 23:45 - 01:20
A good year
Romantische komedie. Regie: Ridley Scott. Met Russell Crowe, Marion Cotillard, Albert Finney e.a.. De Londense bankier Max Skinner erft van zijn oom een landgoed en een aangrenzende wijngaard in de Provence in Frankrijk. Hij wil alles zo snel mogelijk verkopen. Maar wat begint als een kort zakenbezoek loopt al snel uit tot een veel langer verblijf.
Film1Family 23:55 - 01:50