Jessie Assistante particuliere
Erotiek. (FRA, 2014)
Film1 Action 00:05 - 01:35
Manchester by the Sea
Drama. Regie: Kenneth Lonergan. Met Casey Affleck, Lucas Hedges, Kyle Chandler e.a.. Na de plotselinge dood van zijn oudere broer keert Lee Chandler terug naar zijn geboorteplaats in Massachusetts. Daar krijgt hij onverwachts de voogdij over zijn neef, maar Lee weet niet hoe hij met deze tiener en zijn eigen rouw moet omgaan. (USA, 2016)
Film1 Premiere 00:30 - 02:45
Meet the Blacks
Horror-Komedie. Regie: Deon Taylor. Met Mike Epps, Gary Owen, Zulay Henao e.a.. De familie Black verhuist van de achterbuurt naar een chique wijk maar komt er al snel achter dat ook hier genoeg gebeurt: het is namelijk tijd voor de jaarlijkse Purge waarbij misdaad twaalf uur lang legaal is. (USA, 2016)
Film1 Action 01:35 - 03:05
Bad Neighbours 2
Komedie. Regie: Nicholas Stoller. Met Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne e.a.. Mac en Kelly staan op het punt te verhuizen als er een vrouwelijke studentenvereniging naast hen komt wonen. Om eventuele kopers niet af te schrikken, proberen ze de luidruchtige meiden te verjagen met de hulp van hun voormalige vijand Teddy. (USA, 2016)
Film1Family 01:40 - 03:10
Almost Christmas
Komedie-Drama. Regie: David E. Talbert. Met Danny Glover, Gabrielle Union, Mo'nique . e.a.. De disfunctionele familie van Walter komt naar huis om de feestdagen samen door te brengen. Zullen de kerstdagen zonder kleerscheuren verlopen? (USA, 2016)
Film1 Premiere 02:45 - 04:40
Rupture
Sf-Horror. Regie: Steven Shainberg. Met Noomi Rapace, Michael Chiklis, Kerry Bishe e.a.. Een mysterieuze organisatie ontvoert alleenstaande moeder Renee. Ze vertellen haar dat ze afstamt van een oud alien-ras en deze eigenschappen kan ontketenen door haar grootste angsten te confronteren. (USA, 2016)
Film1 Action 03:05 - 04:45
Miss Peregrine's Home for Pecu...
Drama-Avontuur. Regie: Tim Burton. Met Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell e.a.. Jake komt terecht in het merkwaardige en geheime tehuis van Miss Peregrine voor kinderen met speciale krachten. Hij ontdekt echter al snel dat het schijnbaar rustige toevluchtsoord bedreigd wordt. (BEL, 2016)
Film1Family 03:10 - 05:15
Office Christmas Party
Komedie. Regie: Josh Gordon. Met Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller e.a.. Om te voorkomen dat zijn ijskoude zus hem ontslaat, probeert Clay een grote klant binnen te halen met een kerstfeest. Wat een bescheiden werkborrel had moeten worden, loopt uit op het meest doorgedraaide evenement dat het kantoor ooit heeft meegemaakt. (USA, 2016)
Film1 Premiere 04:40 - 06:30
Tropic thunder
Actie/komedie. Regie: Ben Stiller. Met Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr. e.a.. Een filmregisseur is niet tevreden over de prestaties van een groep acteurs en gaat, om nog iets van de film te redden, met zijn cast de jungle in. Daar ontmoeten ze lokale drugsbendes. Ieders filmrol wordt nu werkelijkheid.
Film1 Action 04:45 - 06:30
Ruby Sparks
Library Komedie. Regie: Jonathan Dayton. Met Paul Dano, Zoe Kazan, Annette Bening e.a.. Auteur Calvin schrijft op advies van zijn therapeut over Ruby, een meisje uit zijn dromen. Wanneer deze Ruby vervolgens in levenden lijve voor hem staat, denkt Calvin eerst dat hij hallucineert. Maar ook anderen kunnen zijn nieuwe vriendin zien. (USA, 2012)
Film1Family 05:15 - 07:00
The watch
Actiekomedie. Regie: Akiva Schaffer. Met Jonah Hill, Ben Stiller, Vince Vaughn e.a.. Vier mannen vormen - deels om de dagelijkse sleur van het familieleven te ontvluchten - in hun woonwijk een burgerwacht. Ze ontdekken dat aliens de aarde willen aanvallen en ze gaan tot actie over om de wereld te beschermen.
Film1 Action 06:30 - 08:15
The dilemma
Komisch drama. Regie: Ron Howard. Met Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder e.a.. Wat moet je doen als je ontdekt dat de vrouw van je beste vriend en zakenpartner vreemdgaat. Als Ronny op het punt staat om met vriend en partner Nick een zakelijke megadeal te sluiten. Als hij Nick informeert, mislukt de deal waarschijnlijk? Doet hij niks, strandt vermoedelijk Nicks huwelijk. Een dilemma.
Film1 Premiere 06:30 - 08:20
Otto Is Een Neushoorn
Animatie. Regie: Kenneth Kainz. Met Huub Dikstaal, Hetty Heijting, Pepijn Koolen e.a.. De tienjarige Topper heeft een levendige fantasie. Wanneer hij een speciaal potlood vindt dat alle tekeningen tot leven laat komen, staat zijn leven op zijn kop. (DNK, 2013)
Film1Family 07:00 - 08:15
Manhattan Nocturne
Misdaad-Drama. Regie: Brian Decubellis. Met Yvonne Strahovski, Adrien Brody, Jennifer Beals e.a.. Brave echtgenoot en pulpjournalist Porter Wren laat zich verleiden door een mysterieuze en hulpbehoevende blondine. Maar voor hij het weet zit hij vast in een verraderlijk web van obsessie en chantage. (USA, 2016)
Film1 Action 08:15 - 10:10
Sing (NL)
Animatie. Regie: Christophe Lourdelet, Alex Jennings. Met Fedja Van Huet, Frank Lammers, Maan . e.a.. In een stad die bewoond wordt door dieren, organiseert de koala Buster Moon een talentenjacht waarmee hij zijn vervallen theater wil redden. Onder de finalisten bevinden zich een sluwe muis, een olifant met plankenkoorts en een moeder van 25 biggetjes. (USA, 2016)
Film1Family 08:15 - 10:00
Mississippi Grind
Komedie-Drama. Regie: Anna Boden. Met Ben Mendelsohn, Ryan Reynolds, Yvonne Landry e.a.. Het geld én het geluk van gokker Gerry zijn op aan het raken. Hij is de verkeerde mensen een boel geld schuldig maar is niet van plan te stoppen met zijn grootschalige gegok. Als Gerry de charismatische Curtis ontmoet lijkt zijn geluk terug te keren. (USA, 2015)
Film1 Premiere 08:20 - 10:05
Menino
Animatie. Regie: Ale Abreu. Een betoverende en uniek geanimeerde roadmovie waarin je door de ogen van Menino de zowel wonderschone als onrechtvaardige wereld van Brazilië ervaart. (BRA, 2013)
Film1Family 10:00 - 11:20
I Am Not a Serial Killer
Thriller-Drama. Regie: Billy O'brien. Met Max Records, Christopher Lloyd, Laura Fraser e.a.. De 16-jarige John probeert zijn moordlustige neigingen in toom te houden maar wanneer een moordenaar zijn kleine woonplaats opschrikt, moet hij toch het gevaar opzoeken. (IRL, 2016)
Film1 Premiere 10:05 - 11:45
Keeping Up with the Joneses
Actie-Komedie. Regie: Greg Mottola. Met Zach Galifianakis, Isla Fisher, Jon Hamm e.a.. Een doodnormaal stel uit een doorsnee voorstad ontdekt dat hun perfecte buren geheim agenten zijn. Vanaf dan is hun saaie leventje één grote chaos. (USA, 2016)
Film1 Action 10:10 - 11:55
Ballerina
Animatie. Regie: Eric Summer. Met Pip Pellens, Pim Wessels, Buddy Vedder e.a.. Het elfjarige weesmeisje Félicie droomt ervan om prima ballerina te worden in het negentiende-eeuwse Parijs. Samen met haar beste vriend Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en samen beproeven ze hun geluk. (FRA, 2016)
Film1Family 11:20 - 12:50
American Pastoral
Misdaad-Drama. Regie: Ewan McGregor. Met Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning e.a.. De levens van zakenman Seymour en zijn vrouw Dawn komen op hun kop te staan als dochterlief Merry wordt beschuldigd van een terroristische aanslag en vervolgens spoorloos verdwijnt. (USA, 2016)
Film1 Premiere 11:45 - 13:30
The Shallows
Horror-Thriller. Regie: Jaume Collet-Serra. Met Blake Lively, Oscar Jaenada, Angelo Josue Lozano Corzo e.a.. Nancy wordt aangevallen door een witte haai wanneer ze in haar eentje aan het surfen is in een verlaten baai. Ze komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan tweehonderd meter verwijderd van het strand. Zal ze de oversteek wagen? (USA, 2016)
Film1 Action 11:55 - 13:20
Brammetje Baas
Familie. Regie: Anna Van Der Heide. Met Egbert Jan Weber, Katja Herbers, Coen van Overdam e.a.. De zevenjarige Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. Hij zet alles op alles om de jongen in de pas te laten lopen. Brammetjes ouders weten niet of ze dat van hun zoontje moeten verlangen.
Film1Family 12:50 - 14:15
The Windmill Massacre
Horror-Thriller. Regie: Nick Jongerius. Met Noah Taylor, Charlotte Beaumont, Patrick Baladi e.a.. Een bustoer langs windmolens lijkt Jennifer de beste manier om haar verleden voor te blijven. Maar als de bus waarin ze reist panne krijgt en ze in een vervallen windmolen strandt, beginnen de problemen pas. (NLD, 2016)
Film1 Action 13:20 - 14:45
The Intervention
Komedie-Drama. Regie: Clea Duvall. Met Clea Duvall, Melanie Lynskey, Natasha Lyonne e.a.. De getrouwde Peter en Ruby gaan met hun beste vrienden naar een prachtig zomerhuis. Het weekendje weg blijkt echter een vooropgezet plan van de anderen om het echtpaar te confronteren met hun slechte huwelijk. (USA, 2016)
Film1 Premiere 13:30 - 15:00
Abeltje
Jeugd. Regie: Ben Sombogaart. Met Ricky van Gastel, Soraya Smith, Marisa van Eyle e.a.. Wanneer zijn lift er op zijn eerste dag als liftboy vandoor gaat, is dat voor Abeltje het begin van heel wat avonturen.
Film1Family 14:15 - 16:00
Dog Eat Dog
Misdaad-Thriller. Regie: Paul Schrader. Met Nicolas Cage, Willem Dafoe, Christopher Matthew Cook e.a.. Nog één grote slag slaan; het is té verleidelijk voor ex-gedetineerden Diesel, Mad Dog en Troy. Maar als de schijnbaar simpele kidnapping misloopt, moeten ze vluchten voor de politie én de maffia. (USA, 2016)
Film1 Action 14:45 - 16:20
Reis Naar Het Noorden
Animatie. Regie: Remi Chaye. Met Sanne Bosman, Erik Van Der Horst, Simon Zwiers e.a.. Jonge aristocrate Sasha gaat op reis om haar grootvader te zoeken die verdween tijdens een expeditie naar de Noordpool. (FRA, 2015)
Film1 Premiere 15:00 - 16:20
Knoester en Berkelientje
Familie. Regie: Martin Lund. Met Adrian Grønnevik Smith, Petrus Andreas Christensen, Pernille Sørensen e.a.. De mama van Junior heeft een fietsongeluk en belandt in het ziekenhuis. Junior vermoedt meteen dat er iets vreemds aan de hand is. De kleine speurder gaat samen met zijn vriend Knoester, de pratende tak, zijn vriendinnetje Tiny en haar twijgje Berkelientje op zoek naar bewijsmateriaal.
Film1Family 16:00 - 17:15
Lemon Tree
Drama.
NPOCultura 16:05 - 17:47
Triple 9
Actie-Drama. Regie: John Hillcoat. Met Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie e.a.. Een groep corrupte agenten bedenkt een gruwelijk plan; een andere agent neerschieten om zo de aandacht van de politie af te leiden van een grootse roof. Een levensgevaarlijk idee met een bloedstollend kat-en-muisspel als gevolg. (USA, 2016)
Film1 Action 16:20 - 18:15
Johan en de verenkoning
Animatie. Regie: Esben Toft Jacobsen. Met Stemmen: Noaquin Mandias, Alexander de Bruijn, Margreet Boersbroek e.a.. Johan weet niet beter dan dat hij met zijn vader op zee leeft. Waar zijn moeder is, weet hij niet. Johan is dol op duiken en goed met mechanica. Daarom helpt hij zijn vader met het repareren van hun schip. Als vader even weg is, krijgt Johan een noodoproep met aanwijzingen over waar zijn moeder mogelijk is.
Film1 Premiere 16:20 - 17:40
Kubo en het Magische Zwaard
Animatie. Regie: Travis Knight. Met Roman Derwig, Kim Van Kooten, Noortje Herlaar e.a.. Het saaie leven van de Japanse dorpeling Kubo wordt opgeschrikt wanneer hij een mythische geest oproept die een eeuwenoude strijd wil beslechten. Met behulp van een magisch instrument moet Kubo vechten tegen goden en monsters om de wereld te redden. (GBR, 2016)
Film1Family 17:15 - 18:55
Emil En Ida Van De Hazelhoeve
Animatie. Regie: Per Ahlin, Lasse Persson, Alicja Jaworski Bjork. Met Paula Majoor e.a.. Emil van vijf probeert altijd te helpen maar dit pakt nooit goed uit. Hij moet hierdoor vaak voor straf in de houtschuur zitten. Dit vindt hij helemaal niet erg, want hier kan hij mooie houtpoppetjes snijden. (SWE, 2013)
Film1 Premiere 17:40 - 18:45
Angels & demons
Thriller. Regie: Ron Howard. Met Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor e.a.. Robert Langdon wordt ingeschakeld om een poging om tijdens een pauselijk conclaaf het Vaticaan op te blazen, te verijdelen.
Film1 Action 18:15 - 20:30
Monster Trucks
Actie-Komedie. Regie: Chris Wedge. Met Jane Levy, Lucas Till, Rob Lowe e.a.. Tripps saaie toekomst wordt een stuk spannender als hij een vreemd maar vriendelijk wezen ontmoet met een voorliefde en talent voor snelheid. (USA, 2017)
Film1 Premiere 18:45 - 20:30
Angry Birds: De Film
Animatie. Regie: Clay Kaytis, Fergal Reilly. Met Eddy Zoey, Frank Lammers, Isa Hoes e.a.. Een groep buitenbeentjes op een paradijselijk eiland moet uitvinden wat de mysterieuze groene varkentjes op hun eiland komen doen. (FIN, 2016)
Film1Family 18:55 - 20:30
Inferno
Actie-Avontuur. Regie: Ron Howard. Met Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy e.a.. Hoogleraar Langdon ontwaakt met geheugenverlies en ontdekt al snel dat hij negen opdrachten moet ontrafelen om te voorkomen dat een afgrijselijk virus wordt losgelaten op de mensheid. (HUN, 2016)
Film1 Action 20:30 - 22:30
Ghostbusters
Actie-Komedie. Regie: Paul Feig. Met Zach Woods, Kristen Wiig, Melissa McCarthy e.a.. Vier stoere paranormale detectives nemen het op tegen de bovennatuurlijke invasie die Manhattan bedreigt. Geholpen door hun lieftallige en simpele assistent Kevin natuurlijk. (USA, 2016)
Film1Family 20:30 - 22:25
The Great Wall
Actie-Avontuur. Regie: Yimou Zhang. Met Matt Damon, Tian Jing, Willem Dafoe e.a.. Wanneer huurling William Garin achter de Chinese Muur belandt, ontdekt hij het mysterie van dit wereldwonder: het meest iconische bouwwerk ter wereld wordt keer op keer belegerd door roofzuchtige beesten. (USA, 2016)
Film1 Premiere 20:30 - 22:10
The Time That Remains
Drama. (GBR, 2009)
NPOCultura 22:01 - 23:46
Jason Bourne
Actie-Thriller. Met Paul Greengrass, Matt Damon, Tommy Lee Jones e.a.. Jason Bourne - de meest dodelijke agent van de CIA - moet terugkeren uit de anonimiteit om de terreur van een krachtig netwerk te bestrijden. Zijn achtervolgers geloven echter dat Bourne van plan is om zich bij de terroristen aan te sluiten. (GBR, 2016)
Film1 Premiere 22:10 - 00:15
Ninja Turtles: Out Of The Shad...
Actie-Komedie. Regie: Dave Green. Met Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney e.a.. Shredder is ontsnapt en krijgt bijval van de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman en diens handlangers Bebop en Rocksteady. Het is aan de vier Turtles om hen tegen te houden. (USA, 2016)
Film1Family 22:25 - 00:15
The Bye Bye Man
Horror-Thriller. Regie: Stacy Title. Met Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas e.a.. De gruwelijke Bye Bye Man grijpt de controle over iedereen die aan hem denkt of over hem praat. Is zo'n kwaadaardige vloek wel te overwinnen? (USA, 2017)
Film1 Action 22:30 - 00:05