Pornochic 26 - Lola Reve
Erotiek. (France-0, 2013)
Film1 Action 00:10 - 01:50
Schöne heile Welt
Divers. Regie: Gernot Krää. Met Richy Müller, N'Tarila Kouka, Andreas Klaue e.a.. (D, 2018)
ARD 00:20 - 01:53
The heat
Actiekomedie. Regie: Paul Feig. Met Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demián Bichir e.a.. Sarah Ashburn werkt bij de FBI, Shannon Mullins is politieagente in Boston. Ze zijn allebei reuze goed gebekt. Samen gaan ze aan de slag om een drugsbaron te vangen.
Film1Family 00:20 - 02:15
Vacation - Wir sind die Griswo...
Avontuur. Regie: Jonathan Goldstein, John Francis Daley. Met Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo e.a.. (USA, 2015)
ProSieben 00:40 - 02:25
Die anonymen Romantiker
Drama. Regie: Jean Pierre Ameris. Met Benoît Poelvoorde, Isabelle Carré, Lorella Cravotta e.a.. (F/B, 2010)
D3Bayern 01:15 - 02:30
Vikings
Actie-Drama. Regie: David Wellington. Met Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgard, Alexander Ludwig e.a.. S5 - Afl. 19 - Het vijfde seizoen van hitserie Vikings zit vol verrassende allianties en schokkend verraad terwijl de krijgers nog altijd strijden om de macht over de wereld. (IRL, 2018)
Film1 Premiere 01:30 - 02:15
A Dark Song
Horror-Thriller. Regie: Liam Gavin. Met Steve Oram, Catherine Walker, Susan Loughnane e.a.. Hoe ver zou jij gaan om je overleden kind nog één keer te spreken? Sophia huurt een occultist in en sluit zich met hem op in een oud landhuis op het platteland van Wales. Al snel blijkt dat niet de rare Joseph maar juist Sophia duistere motieven heeft. (GB, 2016)
Film1 Action 01:50 - 03:30
Weit hinter dem Horizont
Drama. Regie: Stefanie Sycholt. Met Hannes Jaenicke, Anneke Kim Sarnau, Edin Hasanovic e.a.. Hanna en Helmut wonen met hun twee dochters op een idyllische boerderij in Zuid-Afrika. Het echtpaar kan het dodelijk ongeluk van hun oudste zoon moeilijk verwerken. Om de aandacht af te leiden nemen ze als onderdeel van een sociaal project de 17-jarige Kai uit Duitsland in hun gezin op. De jonge delinquent wil echter niet integreren in de familie.
ARD 01:55 - 03:25
Braveheart
Avontuur. Regie: Mel Gibson. Met Mel Gibson, Sophie Marceau, Patrick McGoohan e.a.. (USA, 1995)
Kabel1 02:00 - 05:00
You, Me And Him
Komedie. Regie: Daisy Aitkens. Met Lucy Punch, David Tennant, Fay Marsay e.a.. Olivia's kinderwens is verstikkend voor haar vriendin, de vrije Alex. Een fikse ruzie en aardig wat alcohol later eindigt Alex in bed met de excentrieke John. Om een paar weken later een positieve zwangerschapstest in haar handen te hebben... (GB, 2017)
Film1Family 02:15 - 03:50
X-Men: First Class
Sciencefiction. Regie: Matthew Vaughn. Met James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon e.a.. Mutanten Charles Xavier en Erik Lensherr gaan de strijd aan met medemutant en wetenschapper dr. Sebastian Shaw, die een derde wereldoorlog wil ontketenen om de mensheid weg te vagen. Een epische strijd volgt.
Film1 Premiere 02:15 - 04:25
Ocean's 13
Actie. Regie: Steven Soderbergh. Met George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon e.a.. (USA, 2007)
ProSieben 02:30 - 04:30
Keep Watching
Horror-Thriller. Regie: Sean Carter. Met Bella Thorne, Chandler Riggs, Ioan Gruffudd e.a.. Zin in een dodelijk spelletje? Een familie wordt thuis ingesloten door indringers en is gedwongen een afgrijselijk spel te spelen om toeschouwers te vermaken: "Kill, or be killed". Maar weten de kijkers wel dat alles echt is? (USA, 2017)
Film1 Action 03:30 - 05:00
I love you, man
Romantische komedie. Regie: John Hamburg. Met Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones e.a.. De succesvol makelaar Peter zal gaan trouwen met zijn lief Zooey. Hij ontdekt echter dat hij geen vriend heeft die kan getuigen. Dus gaat hij op zoek en vindt Sydney. Hoe hechter de vriendschap met Sydney wordt, hoe beroerder de relatie met zijn Zooey.
Film1Family 03:50 - 05:35
The wolverine
Actie. Regie: James Mangold. Met Hugh Jackman, Famke Janssen, Brian Tee e.a.. Logan wordt in Japan geconfronteerd met voor hem onbekende krijgers. Hij raakt verwikkeld in een strijd op leven en dood.
Film1 Premiere 04:25 - 06:30
It Stains The Sands Red
Horror-Thriller. Regie: Colin Minihan. Met Brittany Allen, Juan Riedinger, Merwin Mondesir e.a.. Stripper Molly strandt midden in de woestijn en besluit te voet verder te gaan. Maar ze is niet alleen. Een hongerige zombie zit haar constant op de hielen. En die vleesetende monsters worden nou eenmaal nooit moe... (USA, 2016)
Film1 Action 05:00 - 06:30
Ted & Het Geheim Van Koning Mi...
Animatie. Regie: Enrique Gato. Met Jan Kooijman, Yvonne Coldeweijer, Pip Pellens e.a.. In deze avontuurlijke animatiefilm moet ontdekkingsreiziger Ted Jones zijn geliefde Sara redden van een rijke slechterik die op zoek is naar de ketting van Koning Midas. (Spain-0, 2017)
Film1Family 05:35 - 07:00
Marrowbone
Thriller-Drama. Regie: Sergio G. Sánchez. Met George Mackay, Anya Taylor- Joy, Charlie Heaton e.a.. Huiveringwekkend drama waarin vier kinderen na de dood van hun moeder niet van elkaar gescheiden willen worden. Ze houden zich schuil in een mysterieuze afgelegen boerderij, waar ze geplaagd worden door boosaardige krachten. (Spain-0, 2017)
Film1 Action 06:30 - 08:20
Separated At Birth
Thriller-Drama. Regie: Jean-Francois Rivard. Met Brittany Allen, Paige Turco, Dominique Provost-Chalkley e.a.. Twintiger Lucy ontdekt dat ze als baby is ontvoerd. Haar biologische moeder kan de hereniging goed gebruiken als persmomentje in haar campagne om gouverneur te worden. Maar haar andere dochter peinst er niet over om Lucy in haar armen te sluiten. (Canada-0, 2018)
Film1 Premiere 06:30 - 08:05
Garfield (NL)
Library Komedie. Regie: Peter Hewitt. Met Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt, Stephen Tobolowsky e.a.. Jim Davies luie rode kater komt in deze komische familiefilm voor het eerst naar het grote scherm. Garfield heeft het goed voor elkaar. Totdat baasje Jon thuiskomt met een 'vriendje' voor zijn kat: de oliedomme hond Odie. (USA, 2004)
Film1Family 07:00 - 08:20
Der Kotzbrocken
Drama. Regie: Tomy Wigand. Met Aglaia Szyszkowitz, Roeland Wiesnekker, Martin Rapold e.a.. (D, 2015)
One 07:05 - 08:35
Sleeper
Thriller. Regie: Philippe Gagnon. Met Kara Killmer, Brett Donahue, Mylene Dinh-Robic e.a.. Na zeven jaar rommelt het in elk huwelijk weleens, maar Jennifer begint te twijfelen of ze haar echtgenoot eigenlijk wel kent. Freddy doet of zijn neus bloedt, maar nadat Jennifer hem op een aantal leugentjes betrapt, gaat de beerput open. (Canada-0, 2017)
Film1 Premiere 08:05 - 09:35
November Criminals
Misdaad-Thriller. Regie: Sacha Gervasi. Met Chloë Grace Moretz, Ansel Elgort, Catherine Keener e.a.. De middelbare school is voor veel mensen al niet zo geweldig, maar voor Addison wordt het helemaal een hel als zijn vriend wordt vermoord. De politie doet de schietpartij af als geweld tussen rivaliserende bendes maar Addison gelooft er niets van. (USA, 2017)
Film1 Action 08:20 - 09:45
Abeltje
Jeugd. Regie: Ben Sombogaart. Met Ricky van Gastel, Soraya Smith, Marisa van Eyle e.a.. Wanneer zijn lift er op zijn eerste dag als liftboy vandoor gaat, is dat voor Abeltje het begin van heel wat avonturen.
Film1Family 08:20 - 10:05
The East
Library Thriller. Regie: Zal Batmanglij. Met Brit Marling, Alexander Skarsgard, Ellen Page e.a.. De ambitieuze detective Sarah Moss krijgt de opdracht te infiltreren in een groep anarchisten die zichzelf 'The East' noemen. Zij strijden tegen multinationals en worden daarbij steeds radicaler. (GB, 2013)
Film1 Premiere 09:35 - 11:30
The Padre
Drama. Regie: Jonathan Sobol. Met Tim Roth, Nick Nolte, Luis Guzman e.a.. Wanneer een oplichter die zich de Padre (Tim Roth) noemt op de vlucht slaat voor politieman Nemes (Nick Nolte), wordt hij gedwongen een zestienjarig meisje op sleeptouw te nemen. (Canada-0, 2018)
Film1 Action 09:45 - 11:20
De Emoji Film
Animatie. Regie: Tony Leondis. Met Arjen Lubach, Jandino Asporaat, Bracha Van Doesburgh e.a.. Neem een duik in de waanzinnige emoji-wereld binnenin je smartphone: Textopolis. De uitbundige Gene is vastbesloten een 'normale' emoji te worden en gaat op avontuur. (USA, 2017)
Film1Family 10:05 - 11:30
Bent
Misdaad-Thriller. Regie: Robert Moresco. Met Karl Urban, Sofia Vergara, Andy Garcia e.a.. Drie jaar geleden belandde de in ongenade gevallen narcotica-agent Danny Gallagher (Karl Urban) achter de tralies. Nu hij weer op vrije voeten is, zoekt hij verbeten naar wraak, gerechtigheid en antwoorden. (Spain-0, 2018)
Film1 Action 11:20 - 12:55
Het lied van de zee
Animatie. Regie: Tomm Moore. De zesjarige Saoirse woont met haar broer Ben, de hond en hun vader in een vuurtoren op een eilandje. Ze kan of wil niet praten. Kort na haar geboorte is haar moeder in zee verdwenen en het meisje zelf voelt zich ook onverklaarbaar aangetrokken tot het woelige water.
Film1Family 11:30 - 13:05
Three Billboards Outside Ebbin...
Misdaad-Drama. Regie: Martin McDonagh. Met Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell e.a.. Oscarwinnend misdaaddrama met Frances McDormand als een moeder die de plaatselijke politie via drie reclameborden onder druk zet om de moordzaak van haar dochter op te lossen. (GB, 2017)
Film1 Premiere 11:30 - 13:20
Im falschen Leben
Drama. Regie: Christiane Balthasar. Met Sonsee Neu, Anna Maria Mühe, Maxim Mehmet e.a.. Marie Siebrecht overweegt een jaar na de de geboorte van dochter Nora weer te gaan werken. Echtgenoot Holger verheugd zich op twee maanden ouderschapsverlof voor hun dochter. Maar het wordt een emotionele hel. Nora blijkt in het ziekenhuis te zijn verwisseld. Hun kind leeft bij Sandra, een alleenstaande studente. Marie wil niet accepteren dat hun kind opgroeit in zo'n kansloze omgeving. Als de pers van de verwisseling hoort, moeten de kinderen gewisseld worden.
D3MDR 12:30 - 14:00
This Is Your Death
Thriller-Drama. Regie: Giancarlo Esposito. Met Josh Duhamel, Giancarlo Esposito, Famke Janssen e.a.. Het kan altijd net een stapje verder in reality-land. Wat dacht je van een geschifte show waarin deelnemers zelfmoord plegen in ruil voor een kans op een flink geldbedrag? Presentator Adam Rogers ziet het idee wel zitten... (USA, 2017)
Film1 Action 12:55 - 14:40
Gamba: De Dappere Muis
Familiefilm. Regie: Tomohori Kawamura. Met Sander Van Amsterdam, Mitchell Van Den Dungen, Melise De Winter e.a.. Spannende animatiefilm waarin de avontuurlijke stadsmuis Gamba het bange jonge muisje Timmie helpt om de strijden tegen een bende woeste wezels, die geleid worden door de boosaardige Nero. (Japan-0, 2015)
Film1Family 13:05 - 14:40
Sophie and the rising sun
Drama. Regie: Maggie Greenwald. Met Julianne Nicholson, Takashi Yamaguchi, Margo Martindale e.a.. In de herfst van 1941 in Salty Creek, een vissersdorp in South Carolina, worden Grover Ohta en Sophie Willis verliefd. Hun relatie is de aanleiding voor onverdraagzaamheid en geweld in het dorp.
Ons 13:16 - 15:01
Detroit
Drama. Regie: Kathryn Bigelow. Met John Boyega, Will Poulter, Anthony Mackie e.a.. In de zomer van 1967 vinden in Detroit heftige rassenrellen plaats: 43 mensen overlijden, 189 raen gewond en er worden 7200 arrestaties verricht.
Film1 Premiere 13:20 - 15:45
Überfall der Ogalalla
Avontuur. Regie: Fritz Lang. Met Robert Young, Randolph Scott, Dean Jagger e.a.. (USA, 1941)
Arte 13:50 - 15:25
Coup de foudre sous la neige
Romantiek. Regie: Gary Yates. Met Taylor Cole, Jack Turner, Rukiya Bernard e.a.. (USA, 2019)
TF1 13:55 - 15:35
HHhH - The Man with the Iron H...
Actie-Thriller. Regie: Cédric Jimenez. Met Jason Clarke, Rosamund Pike, Jack O'connell e.a.. Oorlogsdrama naar de roman van Laurent Binet over de dappere strijd van een verzetsgroep tegen een van de gevaarlijkste personen uit het naziregime. (GB, 2017)
Film1 Action 14:40 - 16:35
Antboy En De Wraak Van De Rode...
Familiefilm. Regie: Ask Hasselbalch. Met Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen e.a.. Pelle alias Antboy heeft na zijn triomf op de Vlo nieuwe problemen: een nieuwe jongen op school probeert zijn vriendin in te palmen en de mysterieuze Rode Furie maakt het hem erg lastig. (Denmark-0, 2014)
Film1Family 14:40 - 16:00
De tand des tijds
Drama. Regie: Joost van den Bosch, Erik Verkerk. Met Valentijn Ave, Venna van den Bosch, John Buijsman e.a.. Niemand vindt de geschiedenislessen van meester Menno leuk. Maar wanneer hij een magische talisman vindt, stort hij zijn leerlingen in een avontuur van alle tijden.
NPO3 15:30 - 16:55
Un mariage sous la neige
Drama. Regie: Jake Helgren. Met Andrea Bowen, Nick Bateman, Brooke Butler e.a.. (USA, 2017)
TF1 15:35 - 17:10
De Dieren Uit Het Hakkebakkebo...
Familiefilm. Regie: Rasmus A. Sivertsen. Met Finn Poncin, Pepijn Koolen, Marcel Jonker e.a.. Maarten Bosmuis woont samen met al zijn vrienden in het Hakkebakkebos. De muizen zijn altijd bang dat ze worden opgegeten door andere bosbewoners en willen dat er nieuwe wet komt: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten. (Norway-0, 2016)
Film1 Premiere 15:45 - 17:00
Bibi en Tina 4: Chaos Op Falke...
Familiefilm. Regie: Detlev Buck. Met Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held e.a.. Vierde film over de jonge heks Bibi en haar beste vriendin Tina, die dit keer een vluchteling helpen terwijl Falkenstein in rep en roer is vanwege een renovatie en een de plannen voor een muziekfestival. (BRD, 2017)
Film1Family 16:00 - 17:50
Battle Drone
Sf-Actie. Regie: Mitch Gould. Met Louis Mandylor, Dominique Swain, Michael Paré e.a.. Als zondebok van een vuil politiek spelletje, leeft ex-marinier Vincent Reikker al jaren ondergedoken. Wanneer hij bezig is met een nieuwe opdracht, blijkt dat het om een valstrik gaat. Een explosieve actiefilm vol suspense, adrenaline en zwarte humor. (USA, 2018)
Film1 Action 16:35 - 18:10
Piepkuikens
Familiefilm. Regie: Olivier Ringer. Met Clarisse Djuroski, Lea Warny, Alain Eloy e.a.. Cathy en Margaux broeden een eendenei uit maar mogen het kuikentje niet houden. Stiekem gaan ze op zoek naar een veilige plek: het Vogelparadijs. (France-0, 2014)
Film1 Premiere 17:00 - 18:25
De Hazenschool (Nl)
Animatie. Regie: Ute Von Munchow-Pohl. Met Jip Bartels, Job Bovelander, Christiaan Schreuder e.a.. Midden in het bos komt de haas Max terecht bij de school waar de Paashazen worden opgeleid. Hij gaat op training en ontdekt zo het geheim van het Gouden Ei, waar een groep sluwe vossen te loert. (BRD, 2017)
Film1Family 17:50 - 19:05
Red Sparrow
Actie. Regie: Francis Lawrence. Met Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts e.a.. Spionagethriller met Jennifer Lawrence als een Russische ballerina die gedwongen wordt haar verleidelijke lichaam te gebruiken voor de geheime dienst. Om een mol te ontmaskeren, moet zij contact leggen met een CIA-agent (Joel Edgerton). (USA, 2018)
Film1 Action 18:10 - 20:30
The Glass Castle
Drama. Regie: Destin Cretton. Met Brie Larson, Woody Harrelson, Naomi Watts e.a.. Oscarwinnares Brie Larson speelt de hoofdrol in dit prachtige waargebeurde verhaal. Haar hele kindertijd leeft Jeanette een disfunctioneel nomadenbestaan en ze is vastbesloten om hieraan te ontsnappen. (USA, 2017)
Film1 Premiere 18:25 - 20:30
Minoes
Familie. Regie: Vincent Bal. Met Carice van Houten, Theo Maassen, Pierre Bokma e.a.. Journalist Tibbe, die het niet zo goed doet in zijn baan, ontdekt in een boom in het park een jonge vrouw in een mantelpakje. De vreemde onbekende heet Minoes en is bang voor honden. Tibbe ruikt een vreemd verhaal, misschien zal hij toch niet ontslagen worden?
Film1Family 19:05 - 20:30
Mutterliebe - Der Usedom-Krimi
Misdaad. Regie: Uwe Janson. Met Katrin Saß, Rikke Lylloff, Rainer Sellien e.a.. (D, 2019)
ARD 20:15 - 21:45
Marvel's The Avengers
Avontuur. Regie: Joss Whedon. Met Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson e.a.. (USA, 2012)
Vox 20:15 - 23:05
Maze Runner: The Death Cure
Actie-Avontuur. Regie: Wes Ball. Met Dylan O'brien, Hong Lee Ki, Kaya Scodelario e.a.. In dit epische laatste deel van de Maze Runner saga begint Thomas aan een gevaarlijke missie. Hij gaat op zoek naar een remedie om het dodelijke virus, bekend als de Flare, te verslaan. (USA, 2018)
Film1 Action 20:30 - 22:50
Retour en Bourgogne
Komedie-Drama. Regie: Cedric Klapisch. Met Pio Marmai, Ana Girardot, Francois Civil e.a.. Na tien jaar afwezigheid keert Jean terug naar de wijngaard van zijn broer, zus en stervende vader. Op het ritme van de seizoenen en de wijnbouw-kunst probeert hij hun vertrouwen terug te winnen. (France-0, 2017)
Film1Family 20:30 - 22:20
Beast
Arthouse Drama. Regie: Michael Pearce. Met Geraldine James, Johnny Flynn, Jessie Buckley e.a.. In deze psychologische thriller probeert de 27-jarige Moll zich te ontworstelen aan haar verstikkende leven op het eiland Jersey. Haar ‘saaie’ leven verandert volledig wanneer ze de mysterieuze en vrijgevochten outsider Pascal ontmoet. (GB, 2017)
Film1 Premiere 20:30 - 22:15
Fifty shades of grey
Drama. Regie: Sam Taylor-Johnson. Met Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle e.a.. Anastasia Steele is net afgestudeerd maar kan moeilijk een geschikte baan vinden. Haar vriendin Kate werkt bij een plaatselijke krant en vraagt haar haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Het is het begin van een kinky relatie. Gebaseerd op de bestseller van E. L. James
Net5 20:30 - 23:00
The great wall
Actie. Regie: Yimou Zhang. Met Matt Damon, Tian Jing, Willem Dafoe e.a.. In het oude China ontmoet een groep Europese huursoldaten onder leiding van William Garin een geheim leger dat de Chinese muur tegen monsterlijke wezens verdedigt.
SBS9 20:30 - 22:20
Lola Pater
Drama. Regie: Nadir Moknèche. Met Fanny Ardant, Tewfik Jallab, Nadia Kaci e.a.. (F/B, 2017)
TV5 21:02 - 22:35
Die Eifelpraxis - Aufbruch
Drama. Regie: Kerstin Ahlrichs. Met Rebecca Immanuel, Simon Schwarz, Karolina Lodyga e.a.. (D, 2018)
D3NDR 22:00 - 23:25
Du forsvinder
Arthouse Drama. Regie: Peter Schonau Fog. Met Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Michael Nyqvist e.a.. Deens drama waarin de gerespecteerde schooldirecteur Frederik wordt beschuldigd van miljoenenfraude. Wanneer blijkt dat een hersentumor zijn persoonlijkheid heeft veranderd, doet zijn vrouw er alles aan om hem vrij te pleiten. (Denmark-0, 2017)
Film1 Premiere 22:15 - 00:10
Midnight Sun
Drama-Romantiek. Regie: Scott Speer. Met Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle e.a.. De zeventienjarige Katie (Bella Thorne) is een mooie, slimme tiener die vanwege een zeldzame ziekte geen daglicht kan verdragen. Een ontmoeting met de knappe atleet Charlie (Patrick Schwarzenegger) zal haar leven voorgoed veranderen. (USA, 2018)
Film1Family 22:20 - 23:50
Cirque du Freak: The vampire's...
Avonturen/actie. Regie: Paul Weitz. Met John C. Reilly, Willem Dafoe, Salma Hayek e.a.. Darren Shan sluit zich aan bij een rondreizend circus en raakt betrokken bij een gevaarlijke strijd tussen de vampiers en hun vijanden.
SBS9 22:20 - 00:25
Animal Kingdom
Misdaad. Regie: David Michôd. Met James Frecheville, Guy Pearce, Joel Edgerton e.a.. Na de dood van zijn moeder gaat de 17-jarige Joshua bij zijn oma en drie ooms wonen. Dat drietal verdient de kost met allerlei criminele activiteiten en Joshua raakt tegen zijn zin daar steeds meer verstrikt in.
3SAT 22:25 - 00:10
Einmal bitte alles
Divers. Regie: Helena Hufnagel. Met Luise Heyer, Jytte Merle Böhrnsen, Maximilian Schafroth e.a.. (D, 2017)
D3Bayern 22:45 - 00:05
Darkest Hour
Drama. Regie: Joe Wright. Met Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Ben Mendelsohn e.a.. Biografisch drama met een Oscarwinnende Gary Oldman als premier Winston Churchill, die aan het begin van WOII moet beslissen of Engeland gaat onderhandelen met Hitler. (GB, 2017)
Film1 Action 22:50 - 00:55
The Artist
Romantisch drama. Regie: Michel Hazanavicius. Met Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman e.a.. Een stomme film over de jonge George Valentin wiens carrière door de komst van de film met geluid bergafwaards gaat. De jonge actrice Peppy Miller spint juist garen bij deze ontwikkeling.
BBC4 23:00 - 00:35
Two weeks notice
Romantische komedie. Regie: Marc Lawrence. Met Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt e.a.. Advocate Lucy Kelson wil de buurt waarin ze is opgegroeid behoeden voor sloop. Wanneer ze door de steenrijke projectontwikkelaar George Wade wordt gevraagd hem bij te staan als juridisch adviseur lijkt haar dat een goede mogelijkheid om haar doel te bereiken.
Net5 23:00 - 01:00
Hope
Avontuur. Regie: Boris Lojkine. Met Justin Wang, Endurance Newton, Nabyl Fally Koivogui e.a.. (F, 2014)
Arte 23:05 - 00:35
Die Wohnung
Drama. Regie: Arnon Goldfinger. Met Axel Milberg (Erzähler) e.a.. (D/IL, 2011)
D3SWF 23:15 - 00:50
Film Stars Don't Die In Liverp...
Drama-Romantiek. Regie: Paul Mcguigan. Met Annette Bening, Jamie Bell, Julie Walters e.a.. Annette Bening schittert in dit romantische drama als de excentrieke Oscarwinnares Gloria Grahame, de ooit zo geliefde Hollywood-actrice die nu haar dagen slijt in kleine theaters. (GB, 2017)
Film1Family 23:50 - 01:35