Harcelement Sexuel
Erotiek. (FRA, 2015)
Film1 Action 00:05 - 01:50
The five-year engagement
Komedie. Regie: Nicholas Stoller. Met Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt e.a.. Na een verkering van een jaar stelt Tom zijn vriendin Violet om te gaan trouwen. Maar allerlei gebeurtenissen verhinderen dat en na vijf jaar zijn ze nog steeds verloofd.
Film1Family 00:15 - 02:20
Das Mädchen aus dem Regenwald
Drama. Regie: Wolf Gremm. Met Christine Neubauer, Hardy Krüger jr., Alexandra Wallis e.a.. Psychotherapeute Julia Wagner werkt in een particulier, internationale ziekenhuis in Bangkok. Ze wordt door de politie gevraagd te helpen bij een merkwaardige zaak. Aan de rand van het regenwoud is een acht jaar oud meisje gevonden. Niemand mist het getraumatiseerde, angstige kind. Ze kan zelfs niet spreken.
D3HF 00:30 - 01:55
The Age of Shadows
Actie-Thriller. Regie: Jee-woon Kim. Met Byung-Hun Lee, Kang-Ho Song, Yoo Gong e.a.. Koreaanse actiethriller over het kat-en-muisspel tussen de Japanse bezetters en een groep Koreaanse verzetsstrijders in de jaren '20 van de vorige eeuw. (KOR, 2016)
Film1 Premiere 00:35 - 02:55
Tiger Girl
Divers. Regie: Jakob Lass. Met Ella Rumpf, Maria-Victoria Dragus, Robert Maaser e.a.. (D, 2017)
ARD 00:40 - 02:05
Miss Undercover
Humor. Regie: Donald Petrie. Met Sandra Bullock, Benjamin Bratt, Michael Caine e.a.. (USA, 2000)
Kabel1 00:45 - 02:35
Entführt in Louisiana
Actie. Regie: Luis Prieto. Met Halle Berry, Sage Correa, Chris McGinn e.a.. (USA, 2017)
ZDF 00:50 - 02:15
Divorzio d'amore
Divers. Regie: S.V. Krishna Reddy, Sv. Krishna Reddy. Met Jonathan Bennett, Jamie-Lynn Sigler, Richard Kind e.a.. (USA, 2012)
Rai2 01:45 - 03:30
A Lonely Place to Die - Todesf...
Drama. Regie: Julian Gilbey. Met Melissa George, Ed Speleers, Sean Harris e.a.. (GB, 2011)
ZDFneo 01:45 - 03:15
A Quiet Place
Horror-Thriller. Regie: John Krasinski. Met Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds e.a.. In deze post-apocalyptische thriller worden Emily Blunt en John Krasinski gedwongen om in stilte te leven zodat ze niet gevonden kunnen worden door monsters met een ultragevoelig gehoor. (USA, 2018)
Film1 Action 01:50 - 03:20
Wanderlust
Komedie. Regie: David Wain. Met Jennifer Aniston, Paul Rudd, Justin Theroux e.a.. George en Linda wonen en werken in New York. Als George zijn baan verliest, moeten ze verhuizen. Ze komen in Elysium terecht. Dat is een leefgemeenschap van mensen anders aankijken tegen geld, loopbaan en modieuze kleding. Heel anders dan George en Linda in ieder geval.
Film1Family 02:20 - 04:00
Miss Undercover 2 - Fabelhaft ...
Humor. Regie: John Pasquin. Met Sandra Bullock, Enrique Murciano, Regina King e.a.. (USA/AUS, 2005)
Kabel1 02:40 - 04:30
Bent
Misdaad-Thriller. Regie: Robert Moresco. Met Karl Urban, Sofia Vergara, Andy Garcia e.a.. Drie jaar geleden belandde de in ongenade gevallen narcotica-agent Danny Gallagher (Karl Urban) achter de tralies. Nu hij weer op vrije voeten is, zoekt hij verbeten naar wraak, gerechtigheid en antwoorden. (ESP, 2018)
Film1 Premiere 02:55 - 04:30
Jigsaw
Horror-Thriller. Regie: Michael Spierig. Met Michael Passmore, Tobin Bell, Callum-Keith Rennie e.a.. Na een reeks moorden die vreemd genoeg lijken op die van Jigsaw, jaagt de politie op een man die al meer dan tien jaar dood is. Een nieuw spel begint... Is John Kramer uit de dood opgestaan om iedereen eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven? (USA, 2017)
Film1 Action 03:20 - 04:50
Hampstead
Komedie-Drama. Regie: Joel Hopkins. Met Diane Keaton, Brian Gleeson, James Norton e.a.. Feelgoodfilm met Diane Keaton en Brendan Gleeson over de bijzondere band tussen een welgestelde weduwe en een man die in een Londens park woont. Terwijl ze hem helpt om zijn woonplek te behouden, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde. (GBR, 2017)
Film1Family 04:00 - 05:40
The Vanishing of Sidney Hall
Drama. Regie: Shawn Christensen. Met Logan Lerman, Elle Fanning, Kyle Chandler e.a.. Wanneer zijn boek over de dood van een van zijn klasgenoten een bestseller wordt, staat jonge schrijver Sidney Hall midden in de belangstelling. Maar als zijn relatie explodeert onder de druk van het duistere boek, verdwijnt Hall spoorloos. (USA, 2017)
Film1 Premiere 04:30 - 06:30
Insidious: The Last Key
Horror-Thriller. Regie: Adam Robitel. Met Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson e.a.. In dit vierde deel van de angstaanjagende reeks horrorfilms, krijgt paragnost Elise Rainer te maken met een kwaadaardige geest in haar eigen huis. (USA, 2018)
Film1 Action 04:50 - 06:30
Pudding T
Animatie. Regie: Michael Hegner. Met Stemmen: Pepijn Koolen, Finn Poncin, Marjolein Algera e.a.. Iwan Olsen wordt op school gepest en thuis gaat het al niet veel beter. Pa vindt hem een slappeling. Maar dat verandert wanneer Iwan een vrolijke banjospelende heks ontmoet die hem superkrachten geeft.
Film1Family 05:40 - 07:00
Hollow in the Land
Actie. Regie: Scooter Stephan. Met Dianna Agron, Shawn Ashmore, Rachelle Lefevre e.a.. Thriller waarin de eigenzinnige Alison in een troosteloos Amerikaans stadje op zoek gaat naar haar vermiste broer die verdacht wordt van de moord op de vader van zijn vriendin. (CAN, 2017)
Film1 Action 06:30 - 08:10
Voyage of Time: Life's Journey
Drama. Regie: Terrence Malick. Met Cate Blanchett, Jamal Cavil, Maisha Diatta e.a.. Geleid door de voice-over van Cate Blanchett schetst deze documentaire van de vermaarde Terrence Malick (‘The Tree of Life’) met oogverblindende beelden het ontstaan van het universum. (FRA, 2017)
Film1 Premiere 06:30 - 07:55
Bibi en Tina 4: Chaos Op Falke...
Familiefilm. Regie: Detlev Buck. Met Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held e.a.. Vierde film over de jonge heks Bibi en haar beste vriendin Tina, die dit keer een vluchteling helpen terwijl Falkenstein in rep en roer is vanwege een renovatie en een de plannen voor een muziekfestival. (BRD, 2017)
Film1Family 07:00 - 08:50
Brigsby Bear
Komedie-Drama. Regie: Dave McCary. Met Kyle Mooney, Mark Hamill, Jane Adams e.a.. Bizar, aandoenlijk en net gestoord genoeg. Dat is Brigsby Bear. Superfan James Pope is zo geobsedeerd door de kinderserie Brigsby Bear dat het zijn leven beheerst als een religie. (USA, 2017)
Film1 Premiere 07:55 - 09:30
Contraband
Actie-Drama. Regie: Baltasar Kormakur. Met Mark Wahlberg, Giovanni Ribisi, Kate Beckinsale e.a.. Actiethriller waarin Mark Wahlberg noodgedwongen weer aan de slag moet als smokkelaar om met een grote lading vals geld de criminele schuld van zijn zwager af te betalen en zijn gezin te beschermen. (GBR, 2012)
Film1 Action 08:10 - 10:00
Finn
Jeugd. Regie: Frans Weisz. Met Mels van der Hoeven, Daan Schuurmans, Jan Decleir e.a.. Finn (9) ontmoet een man die prachtig viool speelt. Dat wil hij ook leren. Maar zijn vader ziet hem liever voetballen en verbiedt het hem. Finn snapt het niet en zijn vader wil er niet over praten. Hij neemt stiekem toch les.
Film1Family 08:50 - 10:20
Under the Tree
Komedie-Drama. Regie: Hafsteinn Gunnar Sigurdsson. Met Sigurdur Sigurjónsson, Edda Björgvinsdóttir, Steinthór Hróar Steinthórsson e.a.. IJslandse komedie waarin een onschuldig lijkende burenruzie over de schaduw van een grote boom dusdanig uit de hand loopt, dat de gewelddadige gevolgen niet meer te overzien zijn. (ISL, 2017)
Film1 Premiere 09:30 - 10:55
HHhH - The Man with the Iron H...
Actie-Thriller. Regie: Cédric Jimenez. Met Jason Clarke, Rosamund Pike, Jack O'connell e.a.. Oorlogsdrama naar de roman van Laurent Binet over de dappere strijd van een verzetsgroep tegen een van de gevaarlijkste personen uit het naziregime. (GBR, 2017)
Film1 Action 10:00 - 12:00
Despereaux, De Dappere Muis
Animatie. Regie: Sam Fell, Robert Stevenhagen. Met Loretta Schrijver, Levi Van Kempen, Thom Hoffman e.a.. Despereaux is kleine muis met grote dromen, die heel anders over het leven denkt dan de andere muizen. Wanneer hij verliefd wordt op een echte prinses gaat hij op pad om haar te redden. (GBR, 2008)
Film1Family 10:20 - 11:55
The Greatest Showman
Musical. Regie: Michael Gracey. Met Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron e.a.. Sprankelende musical met Hugh Jackman over het ontstaan van de showbusiness, geïnspireerd door de ambitie en fantasie van circusdirecteur en zakenman P.T. Barnum. (USA, 2017)
Film1 Premiere 10:55 - 12:40
Reis Naar Het Noorden
Animatie. Regie: Remi Chaye. Met Sanne Bosman, Erik Van Der Horst, Simon Zwiers e.a.. Jonge aristocrate Sasha gaat op reis om haar grootvader te zoeken die verdween tijdens een expeditie naar de Noordpool. (FRA, 2015)
Film1Family 11:55 - 13:15
Man of Tai Chi
Actie-Drama. Regie: Keanu Reeves. Met Tiger (Sang) Kim, Keanu Reeves, Karen Mok e.a.. Acteur Keanu Reeves maakt zijn regiedebuut met deze Chinees-Amerikaanse actiefilm over de talentvolle tai chi-student Tiger Chen die geld nodig heeft voor de restauratie van zijn tempel en zo in de illegale vechtwereld van Hong Kong belandt. (USA, 2013)
Film1 Action 12:00 - 13:45
Mamma Mia! Here We Go Again
Muzikale Komedie. Regie: Ol Parker. Met Lily James, Amanda Seyfried, Meryl Streep e.a.. Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met deze Abba-musical waarin Sophie (Amanda Seyfried) op het Griekse eiland Kalokairi voorbereidingen treft op een grootse heropening van het hotel van haar overleden moeder Donna (Meryl Streep). (GBR, 2018)
Film1 Premiere 12:40 - 14:30
Johan en de verenkoning
Animatie. Regie: Esben Toft Jacobsen. Met Stemmen: Noaquin Mandias, Alexander de Bruijn, Margreet Boersbroek e.a.. Johan weet niet beter dan dat hij met zijn vader op zee leeft. Waar zijn moeder is, weet hij niet. Johan is dol op duiken en goed met mechanica. Daarom helpt hij zijn vader met het repareren van hun schip. Als vader even weg is, krijgt Johan een noodoproep met aanwijzingen over waar zijn moeder mogelijk is.
Film1Family 13:15 - 14:40
The Padre
Drama. Regie: Jonathan Sobol. Met Tim Roth, Nick Nolte, Luis Guzman e.a.. Wanneer een oplichter die zich de Padre (Tim Roth) noemt op de vlucht slaat voor politieman Nemes (Nick Nolte), wordt hij gedwongen een zestienjarig meisje op sleeptouw te nemen. (CAN, 2018)
Film1 Action 13:45 - 15:20
Pitch Perfect 3
Muzikale Komedie. Regie: Trish Sie. Met Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld e.a.. Het zang-avontuur van de Bella's is nog niet voorbij! In deze muzikale komedie komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen een tournee door het buitenland te kunnen gaan maken. (USA, 2017)
Film1 Premiere 14:30 - 16:00
Meester Kikker
Avonturen. Regie: Anna Van Der Heide. Met Yenthe Bos, Bobby van Vleuten, Jeroen Spitzenberger e.a.. Het leven van de kinderen uit de klas van meester Frans staat op zijn kop als blijkt dat de meester soms in een kikker verandert. Gebaseerd op het jeugdboek van Paul van Loon.
Film1Family 14:40 - 16:00
12 Strong
Actie-Drama. Regie: Nicolai Fuglsig. Met Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña e.a.. Ga mee met een waargebeurde militaire missie. Kort na de aanslagen van 11 september vertrekken twaalf Amerikaanse elitesoldaten naar Afghanistan om met een onverwachte bondgenoot de strijd aan te gaan tegen de Taliban en Al-Qaeda. (USA, 2018)
Film1 Action 15:20 - 17:30
Air Buddies
Jeugd. Regie: Robert Vince. Met Patrick Cranshaw, Slade Pearce, Paul Rae e.a.. De hond van Noah, de golden retriever Air Bud, en zijn vriendin Molly hebben 5 jongen gekregen. Wanneer de pups oud genoeg zijn, moet er een nieuw huis voor ze gezocht worden.
NPO3 15:30 - 16:50
Julius In Winterland (Nl)
Animatie. Regie: Jacob Ley. Met Jelle Stout, Justin Swagerman, Thijs Steenkamp e.a.. Animatiefilm waarin de weesjongen Julius via een magische doos in Winterland terechtkomt, waar hij de Kerstman moet zien te redden uit de handen van de gemene Krampus die een hekel heeft aan kinderen. (NOR, 2016)
Film1Family 16:00 - 17:20
Brammetje Baas
Familie. Regie: Anna Van Der Heide. Met Egbert Jan Weber, Katja Herbers, Coen van Overdam e.a.. De zevenjarige Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. Hij zet alles op alles om de jongen in de pas te laten lopen. Brammetjes ouders weten niet of ze dat van hun zoontje moeten verlangen.
Film1 Premiere 16:00 - 17:20
De Lorax en het Verdwenen Bos
Animatie. Regie: Chris Renaud, Kyle Balda. Met René Van Kooten, Ferry Doedens, Marly Van Der Velden e.a.. Het jongetje Ted gaat op zoek naar een eigenwijs bosfiguurtje, de Lorax, omdat hij graag weer levende bomen terug naar zijn kunstmatige stadje wil halen. (FRA, 2012)
Film1Family 17:20 - 18:45
Sing Song
Familiefilm. Regie: Mischa Kamp. Met Georgiefa Boomdijk, Floris Bosma, Maurtis Delchot e.a.. Beleef het muzikale avontuur van de zestienjarige Jasmine die samen met gitarist Stijn naar Suriname gaat voor een zangwedstrijd en stiekem ook meer te weten wil komen over haar moeder. (NLD, 2017)
Film1 Premiere 17:20 - 18:55
Shock and Awe
Drama. Regie: Rob Reiner. Met Woody Harrelson, James Marsden, Rob Reiner e.a.. Deze waargebeurde thriller van Rob Reiner met Woody Harrelson, Tommy Lee Jones en James Marsden volgt de fanatieke strijd van drie Amerikaanse journalisten en hun redacteur tegen de informatievervalsing na de aanslagen van 11 september. (USA, 2017)
Film1 Action 17:30 - 19:00
Paddington 2 (OV)
Familie-Komedie. Regie: Paul King. Met Ben Whishaw, Hugh Bonneville, Hugh Grant e.a.. Het onhandige maar zachtaardige beertje Paddington woont bij de Engelse familie Brown en beleeft een nieuw avontuur wanneer het cadeau dat hij voor tante Lucy wil kopen wordt gestolen. (GBR, 2017)
Film1Family 18:45 - 20:30
Radius
Actie. Regie: Caroline Labrèche. Met Diego Klattenhoff, Charlotte Sullivan, Brett Donahue e.a.. Mysterieuze scifi-thriller waarin de aan geheugenverlies lijdende Liam tot zijn schrik ontdekt dat iedereen die binnen een straal van 15 meter van hem komt onmiddellijk sterft. (CAN, 2017)
Film1 Premiere 18:55 - 20:30
Beast of Burden
Drama. Regie: Jesper Ganslandt. Met Daniel Radcliffe, Grace Gummer, Pablo Schreiber e.a.. Misdaadthriller met Daniel Radcliffe als een smokkelende piloot die vanuit de cockpit van zijn vliegtuigje één uur heeft om een drugskartel, een huurmoordenaar en de narcoticabrigade ervan te overtuigen dat alles volgens plan verloopt. (USA, 2018)
Film1 Action 19:00 - 20:30
The Nile Hilton Incident
Arthouse Drama. Regie: Tarek Saleh. Met Fares Fares, Mari Malek, Yasser Ali Maher e.a.. Spannende film noir waarin een corrupte rechercheur uit Caïro de moordzaak krijgt toegewezen van een zangeres die dood is aangetroffen in het Nile Hilton hotel. Al snel leidt het spoor naar de Egyptische machtselite. (SWE, 2017)
Film1 Action 20:30 - 22:20
Your Name
Animatie. Regie: Makoto Shinkai. Met Ryunosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryo Narita e.a.. Deze Japanse animatiefilm vertelt het magische verhaal van het dorpsmeisje Mitsuha en de stadsjongen Tak die na een meteorieten-regen regelmatig wakker worden in elkaars lichaam. Een ontroerend verhaal over een onlosmakelijke band. (JPN, 2016)
Film1Family 20:30 - 22:15
Pacific Rim: Uprising
Sf-Actie. Regie: Steven S. Deknight. Met John Boyega, Charlie Day, Rinko Kikuchi e.a.. In deze spectaculaire actiefilm gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. (USA, 2018)
Film1 Premiere 20:30 - 22:20
Spider-Man
Actie. Regie: Sam Raimi. Met Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst e.a.. Klunzige, onzekere man wordt opgezadeld met superkrachten, waar hij eigenlijk nauwelijks raad mee weet.
RTL7 20:30 - 23:00
Sicario
Thriller. Regie: Dennis Villeneuve. Met Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro e.a.. FBI-agente Kate Macy steekt samen met twee huurlingen steekt over naar Mexico om daar een drugsbaas uit de weg te ruimen. De door de CIA opgezette actie is gevaarlijker dan geacht.
Veronica 20:30 - 22:55
Winnetou II
Western. Regie: Harald Reinl. Met Lex Barker, Pierre Brice, Anthony Steel e.a.. Na de dood van zijn vader probeert Apacheopperhoofd Winnetou blijvend vrede te stichten tussen de blanken en de indianen. Aanvankelijk lijkt dat te lukken. Maar dan overvalt de schurk Ganove Forrester een blanke nederzetting, waarbij hij aanwijzingen achterlaat alsof de daders indianen geweest zijn.
Ons 21:00 - 22:36
The Trip to Spain
Arthouse Komedie. Regie: Michael Winterbottom. Met Steve Coogan, Rob Brydon, Marta Barrio e.a.. Britse komedie waarin de bevriende acteurs Steve Coogan en Rob Brydon na Engeland en Italië dit keer een culinaire reis door Spanje maken. Hun komische gesprekken over roem en vriendschap zijn daarbij net zo droog als de beste Spaanse wijn. (GBR, 2017)
Film1Family 22:15 - 00:00
Jurassic World: Fallen Kingdom
Actie-Avontuur. Regie: Juan Antonio Bayona. Met Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall e.a.. In dit actie-spektakel keren Claire (Bryce Dallas Howard) en Owen (Chris Pratt) terug naar Isla Nublar. Een vulkaan staat op uitbarsten en vormt een groot gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. De vulkaan blijkt echter niet hun grootste probleem. (USA, 2018)
Film1 Action 22:20 - 00:30
Battle Drone
Sf-Actie. Regie: Mitch Gould. Met Louis Mandylor, Dominique Swain, Michael Paré e.a.. Als zondebok van een vuil politiek spelletje, leeft ex-marinier Vincent Reikker al jaren ondergedoken. Wanneer hij bezig is met een nieuwe opdracht, blijkt dat het om een valstrik gaat. Een explosieve actiefilm vol suspense, adrenaline en zwarte humor. (USA, 2018)
Film1 Premiere 22:20 - 23:55
Eden Lake
Thriller. Regie: James Watkins. Met Kelly Reilly, Michael Fassbender, Tara Ellis e.a.. Lerares Jenny en haar vriend Steve zijn voor een rustig weekendje naar het fraaie Eden Lake getrokken. Een groepje etterende tieners verstoren de rust. Maar de pesterijtjes lopen uit de hand en er ontstaat snel een levensgevaarlijke situatie.
Veronica 22:55 - 00:45
Pistol Whipped
Actie. Regie: Roel Reiné. Met Steven Seagal, Paul Calderon, Renee Goldsberry e.a.. Matt is een aan lager wal geraakte, corrupte agent die teveel alcohol gebruikt en veel schulden heeft gemaakt. Als een mysterieuze man heb veel geld biedt om paar klusjes te klaren, denkt hij zo zijn problemen kan oplossen.
RTL7 23:05 - 01:10
Singularity
Actie-Avontuur. Regie: Robert Kouba. Met Julian Schaffner, John Cusack, Carmen Argenziano e.a.. Honderd jaar nadat de supercomputer van CEO Elias van Dorne (John Cusack) de aanval op de mensheid heeft ingezet, proberen twee tieners een wereld te bereiken waar ze kunnen leven zonder de onderdrukking van robots. (CHE, 2017)
Film1 Premiere 23:55 - 01:30