Ordinary Love
Romantiek. Regie: Lisa Barros D'Sa, Glenn Leyburn. Met Lesley Manville, Liam Neeson, Esh Alladi e.a.. De relatie van Joan en Tom is gevuld met tederheid, humor en liefde. Ze hebben het diepe verdriet na de dood van hun dochter kunnen verwerken. Hun relatie wordt nog een keer op de proef gesteld wanneer bij Joan borstkanker wordt vastgesteld. (GB, 2019, ***)
BBC2 00:15 - 01:40
Robin Hood
Animatie. Regie: Otto Bathurst. Met Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn e.a.. Robin Hood keert na de kruistochten terug naar huis. Daar ontdekt hij dat Sherwood Forest een corrupte plaats is geworden. Samen met een groep bendeleden besluit hij zijn thuis te heroveren. Ze stelen van de rijken en delen de buit uit aan de armen. (USA, 2018, **)
SBS9 00:54 - 02:33
CapharnaĆ¼m
Drama. Regie: Nadine Labaki. Met Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Boluwatife Treasure Bankole e.a.. De 12-jarige Zain is het oudste kind en hij helpen zijn familie te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan de eigenaar van de buurtwinkel, komt Zain in opstand. (LBn/USA, 2018, ***)
NPO2Extra 02:50 - 04:50
Trippel Trappel Dierensinterkl...
Animatie. Regie: Albert 't Hooft, Paco Vink. Met Stemmen: Georgina Verbaan, Kasper van Kooten, Bartho Braat e.a.. Onder leiding van Fretje maken de dieren hun verlanglijstjes en die willen ze zelf naar Sinterklaas brengen. Op weg naar de boot van Sinterklaas beleven ze spannende avonturen. (NL/B, 2014, **)
NPO3 14:25 - 15:29
Makkers staakt uw wild geraas
Tragikomedie. Regie: Fons Rademakers. Met Ton van Duinhoven, Ina van Faassen, Peter Faber e.a.. Mooi tijdsbeeld uit de jaren vijftig, waarin drie families met problemen worden gevolgd in de Sinterklaastijd. (NL, 1960, ****)
Ons 14:32 - 16:10
Waar is Sinterklaas?!
Familie. Regie: Lucio Messercola. Met Robert Ten Brink, Chris Tates, Giovanni Caminita e.a.. Sinterklaas belandt bij toeval op het dak van Shanti die hem verstopt op haar zolderkamer, want oma mag hem niet ontdekken. Pieten proberen Sinterklaas te vinden, want zonder hem geen Sinterklaasfeest. (NL, 2021, **)
RTL4 14:46 - 15:30
Octopussy
Spionage. Regie: John Glen. Met Roger Moore, Maud Adams, Louis Jourdan e.a.. De Russen willen een Amerikaanse legereenheid opblazen om zo de publieke opinie in West-Europa tegen de NATO op te zetten en een oorlog in gang te zetten. James Bond wordt ingezet om oplossing te brengen. (GB, 1983, ***)
RTL7 20:25 - 23:10
Christmas movie magic
Romantiek. Regie: Robert Vaughn. Met Holly Deveaux, Drew Seeley, Jill Frappier e.a.. Journaliste Alli Blakeman schrijft een verhaal over een klassieke kerstfilmis. Als ze Brad Westdale, de eigenaar van een filmtheater, ontmoet ontstaat een vriendschap. (CAN, 2021, **)
RTL8 20:25 - 22:10
Yesterday
Komedie. Regie: Danny Boyle. Met Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino e.a.. Jack denkt na een blackout dat hij de enige persoon op aarde is die zich The Beatles herinnert. Hij wordt beroemd door de nummers van de band als de zijne uit te brengen. Dat brengt hem in de problemen. (GB/RUS/CHN/JAP, 2019, **)
SBS9 20:30 - 22:45
Central Intelligence
Actiekomedie. Regie: Rawson Marshall Thurber. Met Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan e.a.. CIA-agent Bob Stone heeft op school een vervelende jeugd gehad. Hij haalt tijdens een schoolfeest een oud-klasgenoot over om hem te helpen bij een onderzoek. Ze raken verzeild in de gevaarlijke wereld van schietpartijen, verraad en spionage. (USA, 2016, **)
Veronica 20:30 - 22:30
The Christmas ornament
Romantiek. Regie: Mark Jean. Met Kellie Martin, Cameron Mathison, Jewel Staite e.a.. Weduwe Kathy Howard is van plan de kerstfestiviteiten te missen, omdat ze te veel herinneringen aan haar overleden echtgenoot oproepen. Maar als ze Tim Pierce, de eigenaar van de kerstboomwinkel ontmoet, wordt alles anders. (USA/CAN, 2013, **)
RTL8 22:10 - 00:05
Just mercy
Drama. Regie: Destin Daniel Cretton. Met Michael B. Jordan, Jamie Foxx, Brie Larson e.a.. De burgerrechtenadvocaat Bryan Stevenson werkt aan de vrijlating van een ten onrechte ter dood veroordeelde Walter McMillian. (USA, 2019, ***)
BBC3 22:30 - 00:35
Get hard
Komedie. Regie: Etan Cohen. Met Will Ferrell, Kevin Hart, Craig T. Nelson e.a.. Miljonair James King wordt opgepakt opp verdenking van fraude. Onderweg naar San Quentin vindt hij Darnell Lewis bereid om hem voor hem achter de tralies te gaan. (USA, 2015, **)
Veronica 22:30 - 00:35
Fame
Romantisch drama. Regie: Kevin Tancharoen. Met Megan Mullally, Kelsey Grammer, Kay Panabaker e.a.. Een groep studenten van de New York Academy of Performing Arts droomt van beroemd zijn, maar de weg daar naar toe gaat niet over rozen. Remake van de gelijknamige film uit de jaren tachtig. (USA, 2009, **)
SBS9 22:45 - 00:45
The wicker man
Thriller. Regie: Robin Hardy. Met Edward Woodward, Christopher Lee, Britt Ekland e.a.. Een politieman bezoekt een afgelegen Schots eiland om een vermist meisje te zoeken. Hij vreest voor haar veiligheid vanwege de heidense lokale bevolking. De gemeenschap zeht dat het meisje niet heeft bestaan. (GB, 1973, ***)
BBC4 23:00 - 00:30