Percy Jackson: The Lightning T...
Library Fantasy. Regie: Chris Columbus. Met Logan Lerman, Kevin McKidd, Steve Coogan e.a.. Dus je bent een doodgewone tiener, tot je opeens ontdekt dat je afstamt van een Griekse god en beschuldigd wordt van diefstal van Zeus' bliksemschicht. Percy krijgt tien dagen om zijn onschuld te bewijzen. (USA, 2010)
Film1Family 00:10 - 02:05
Girls Night Out
Komedie. Regie: Lucia Aniello. Met Scarlett Johansson, Jillian Bell, Zoe Kravitz e.a.. Als vijf besties tien jaar na hun studietijd afspreken voor een vrijgezellenfeestje, weet je dat ze keihard de vernieling in gaan. Maar wanneer een stripper per ongeluk het leven laat, is de feeststemming even ver te zoeken. (USA, 2017)
Film1 Premiere 00:15 - 01:55
Le parfum de Manon
Erotiek. (FRA, 2015)
Film1 Action 00:20 - 02:20
Boat People
Drama. Regie: Paul Meschuh. Met Eugene Boateng, Jule Ronstedt, Thomas Clemens e.a.. (D/HR, 2016)
D3Bayern 00:30 - 01:55
Ein Blatt Liebe
Divers. Regie: Elie Chouraqui. Met Anouk Aimée, Bruno Cremer, Jean-Pierre Castaldi e.a.. (F, 1980)
Arte 00:40 - 02:15
Space cowboys
Actie. Regie: Clint Eastwood. Met Clint Eastwood, Donald Sutherland, Tommy Lee Jones e.a.. Vier gepensioneerde gevechtspiloten hebben het door hun arrogante houding nooit tot astronaut gebracht. Nu krijgen ze een herkansing.
Kabel1 01:25 - 03:40
Alles voor elkaar
Komedie. Regie: Danny Stolker. Met Maryam Hassouni, Esmee Van Kampen, Yootha Wong Loi Sing e.a.. Vier vriendinnen gooien rond hun dertigste verjaardagen het roer compleet om zodat ze hun dromen waar kunnen maken. Althans, dat dachten ze, maar plannen maken en ze realiseren blijkt een heel groot verschil.
Film1 Premiere 01:55 - 03:25
Percy Jackson: Sea of monsters
Fantasy. Regie: Thor Freudenthal. Met Logan Lerman, Alexandra Daddario, Jake Abel e.a.. Voor het einde van de cyclopen moeten Percy en zijn vrienden Grover, Annabeth en Tysonn het Gulden Vlies terug zien te halen van het eiland van de cyclopen. En dat is geen ongevaarlijke klus.
Film1Family 02:05 - 03:50
The Autopsy of Jane Doe
Horror-Thriller. Regie: Andre Ovredal. Met Brian Cox, Emile Hirsch, Ophelia Lovibond e.a.. Wanneer op een avond het lichaam van een jonge onbekende vrouw wordt binnen gebracht bij lijkschouwer Austin, lijkt het een routineklus. Maar al snel ontdekt hij dat de vrouw op bizarre wijze om het leven is gekomen. (GBR, 2016)
Film1 Action 02:20 - 03:45
Oh Baby
Komedie. Regie: Thomas Acda. Met Gijs Naber, Hanna Van Vliet, Eric Van Sauers e.a.. Liedjesschrijver Ruben neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op z'n kop. (NLD, 2017)
Film1 Premiere 03:25 - 05:00
Channel Zero
Horror-Thriller. Regie: Nick Antosca. Met Rutger Hauer, Abigail Pniowsky, Keenan Lehman e.a.. S3 - Afl.3 - All You Ghost Mice - Alice komt terecht in een verlaten ziekenhuis waar iets vreselijks gebeurt terwijl Luke, Louise en Nathan een kat-en-muisspel spelen met Robert Peach. (USA, 2018)
Film1 Action 03:45 - 04:30
The Hit List
Actie. Regie: William Kaufman. Met Cuba Gooding jr., Cole Hauser, Jonathan LaPaglia e.a.. (USA, 2011)
Kabel1 03:45 - 05:10
Jumanji: Welcome To The Jungle
Actie-Avontuur. Regie: Jake Kasdan. Met Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan e.a.. In het nieuwe Jumanji-avontuur met Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart en Karen Gillan zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners in een oude videogame worden getrokken. Zitten ze nu voor altijd vast in de jungle als hun volwassen personages? (USA, 2017)
Film1Family 03:50 - 05:45
Mother!
Horror-Thriller. Regie: Darren Aronofsky. Met Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris e.a.. Een dichter, vastbesloten zijn magnum opus te pennen, opent de deuren van zijn afgelegen landhuis voor vreemden. Zijn jonge en toegewijde vrouw ziet haar veilige haven steeds dieper wegzinken in chaos. (USA, 2017)
Film1 Action 04:30 - 06:30
Don't Think Twice
Komedie. Regie: Mike Birbiglia. Met Keegan-Michael Key, Gillian Jacobs, Mike Birbiglia e.a.. Keegan-Michael Key, Kate Micucci en Gillian Jacobs improviseren de sterren van de hemel in deze komedie over improv-groep The Commune waarvan één lid plotseling voor het grote geld gaat. (USA, 2016)
Film1 Premiere 05:00 - 06:30
De IJslandbende
Familiefilm. Regie: Mans Van Den Berg. Met Mattijn Hartemink, Wendy Riksen, Babbelot Leeman e.a.. Samen met een groep vrienden wil de puber Sem ter nagedachtenis aan zijn overleden vader op expeditie naar IJsland. De vijf laten hun fantasie de vrije loop, maar Sem neemt de plannen veel serieuzer dan de rest. Hierop neemt hij een gevaarlijk besluit. (NLD, 2017)
Film1Family 05:45 - 07:00
The Mountain Between Us
Actie-Avontuur. Regie: Hany Abu-Assad. Met Idris Elba, Kate Winslet, Beau Bridges e.a.. Kate Winslet en Idris Elba zijn vreemden voor elkaar in dit meeslepende drama totdat een vliegtuigongeluk ze dwingt de ander blind te vertrouwen. Tijdens een barre tocht over besneeuwde bergtoppen ontstaat een onverwachte aantrekkingskracht. (USA, 2017)
Film1 Action 06:30 - 08:20
November Criminals
Misdaad-Thriller. Regie: Sacha Gervasi. Met Chloë Grace Moretz, Ansel Elgort, Catherine Keener e.a.. De middelbare school is voor veel mensen al niet zo geweldig, maar voor Addison wordt het helemaal een hel als zijn vriend wordt vermoord. De politie doet de schietpartij af als geweld tussen rivaliserende bendes maar Addison gelooft er niets van. (USA, 2017)
Film1 Premiere 06:30 - 07:55
Dolfje Weerwolfje
Familiefilm. Regie: Joram Lursen. Met Ole Kroes, Maas Bronkhuyzen, Remko Vrijdag e.a.. Het jongetje Dolfje verandert op de nacht van zijn zevende verjaardag in een weerwolf, iets wat hij koste wat kost probeert te verbergen voor zijn pleegouders. (NLD, 2011)
Film1Family 07:00 - 08:35
Good Time
Misdaad-Thriller. Regie: Josh Safdie. Met Robert Pattinson, Benny Safdie, Buddy Duress e.a.. Robert 'Twilight' Pattinson is crimineel Connie Nikas. Als een simpele overval met zijn geestelijk gehandicapte broer Nick compleet in de soep loopt wordt broerlief opgepakt. (USA, 2017)
Film1 Premiere 07:55 - 09:35
Snowman, The (2017)
Thriller-Drama. Regie: Tomas Alfredson. Met Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg e.a.. De eerste sneeuw van het jaar betekent normaal gesproken dolle pret. Niet voor Michael Fassbender. Hij moet een ijskoud spel spelen wanneer een nooit gepakte seriemoordenaar weer actief lijkt te zijn. Naar het boek van meesterauteur Jo Nesbo. (USA, 2017)
Film1 Action 08:20 - 10:15
Finn
Jeugd. Regie: Frans Weisz. Met Mels van der Hoeven, Daan Schuurmans, Jan Decleir e.a.. Finn (9) ontmoet een man die prachtig viool speelt. Dat wil hij ook leren. Maar zijn vader ziet hem liever voetballen en verbiedt het hem. Finn snapt het niet en zijn vader wil er niet over praten. Hij neemt stiekem toch les.
Film1Family 08:35 - 10:05
Lowriders
Misdaad-Drama. Regie: Ricardo De Montreuil. Met Gabriel Chavarria, Demian Bichir, Theo Rossi e.a.. Jonge straatartiest Danny voelt zich verscheurd tussen toetreden tot de autogemeenschap van zijn oldschool vader en stiefmoeder en het opvolgen van zijn zwaar criminele broer. De keuze tussen zelfexpressie en familietradities lijkt onmogelijk. (USA, 2016)
Film1 Premiere 09:35 - 11:10
De Familie Slim
Familiefilm. Regie: Roy Poortmans. Met Tatum Dagelet, Harry Piekema, Matheu Hinzen e.a.. Nederlandse familiefilm waarin Max Slim, de jongste uit een uitvindersgezin, zijn geniale ouders en zus moet redden van een jaloers collega-uitvinder. (NLD, 2017)
Film1Family 10:05 - 11:25
Sometimes the Good Kill
Thriller. Regie: Philippe Gagnon. Met Susie Abromeit, Amanda Brugel, Allison Hossack e.a.. Na een mysterieuze moord in het klooster staat zuster Talia opeens in het middelpunt van de belangstelling. Haar dubieuze verleden maakt haar de perfecte kandidaat om het misdrijf stiekem te onderzoeken maar dan wordt er nog een zuster dood gevonden. (CAN, 2017)
Film1 Premiere 11:10 - 12:40
Het lied van de zee
Animatie. Regie: Tomm Moore. De zesjarige Saoirse woont met haar broer Ben, de hond en hun vader in een vuurtoren op een eilandje. Ze kan of wil niet praten. Kort na haar geboorte is haar moeder in zee verdwenen en het meisje zelf voelt zich ook onverklaarbaar aangetrokken tot het woelige water.
Film1Family 11:25 - 13:00
Gold
Drama-Avontuur. Regie: Stephen Gaghan. Met Matthew McConaughey, Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard e.a.. Een mislukte zakenman stuit op 's werelds grootste goudader in Indonesië. Maar terwijl deze Kenny Wells zich wentelt in vrouwen en feestjes, verandert zijn succesverhaal in een enorm schandaal. (USA, 2016)
Film1 Action 12:10 - 14:10
Free Fire
Actie-Komedie. Regie: Ben Wheatley. Met Sharlto Copley, Brie Larson, Armie Hammer e.a.. 1978. Een stel opgefokte gangsters komt bij elkaar in een oude fabriekshal maar al snel zijn de wapens getrokken. Wie de kogelregen overleeft, gaat naar huis met de koffer vol geld. (GBR, 2016)
Film1 Premiere 12:40 - 14:10
De Dieren Uit Het Hakkebakkebo...
Familiefilm. Regie: Rasmus A. Sivertsen. Met Finn Poncin, Pepijn Koolen, Marcel Jonker e.a.. Maarten Bosmuis woont samen met al zijn vrienden in het Hakkebakkebos. De muizen zijn altijd bang dat ze worden opgegeten door andere bosbewoners en willen dat er nieuwe wet komt: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten. (NOR, 2016)
Film1Family 13:00 - 14:15
Made in Dagenham
Komedie. Regie: Nigel Cole. Met Sally Hawkins, Andrea Riseborough, Jaime Winstone e.a.. Engeland, 1968. In de Ford-fabriek in Dagenham ontdekken vrouwen dat ze voor hetzelfde werk minder uitbetaald krijgen dan hun mannelijke collega's. Onder aanvoering van Rita O'Grady komen ze in opstand. Hun strijd zal de wereld veranderen.
Ons 13:30 - 15:30
The Lost City of Z
Drama-Avontuur. Regie: James Gray. Met Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller e.a.. Spannend waargebeurd drama over de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett die keer op keer terugkeert naar de jungle omdat zijn unieke vondsten hem maar niet loslaten. (GBR, 2016)
Film1 Action 14:10 - 16:30
The Circle
Thriller-Drama. Regie: James Ponsoldt. Met Emma Watson, Tom Hanks, Ellar Coltrane e.a.. Mae is dolgelukkig als ze wordt aangenomen bij het innovatieve internetbedrijf The Circle. Maar als ze besluit mee te doen aan een uniek experiment, heeft dit invloed op haar hele leven. (USA, 2017)
Film1 Premiere 14:10 - 15:55
Lemony Snicket's A Series Of U...
Library Familiefilm. Regie: Brad Silberling. Met Jim Carrey, Liam Aiken, Emily Browning e.a.. Wanneer hun ouders omkomen door een vuurzee, worden drie kinderen afgeleverd bij hun excentrieke oom. Deze Count Olaf is toneelspeler en vastbesloten om de kinderen te ontdoen van hun immense erfenis. (BRD, 2004)
Film1Family 14:15 - 16:00
Pudding T
Animatie. Regie: Michael Hegner. Met Stemmen: Pepijn Koolen, Finn Poncin, Marjolein Algera e.a.. Iwan Olsen wordt op school gepest en thuis gaat het al niet veel beter. Pa vindt hem een slappeling. Maar dat verandert wanneer Iwan een vrolijke banjospelende heks ontmoet die hem superkrachten geeft.
Film1 Premiere 15:55 - 17:15
Kapitein Onderbroek (Nl)
Animatie. Regie: David Soren. Met Mitchell Van Den Dungen, Sander Van Amsterdam, Fred Meijer e.a.. Sjors en Harold zijn twee lolbroeken die besluiten om hun schoolhoofd Krupp te hypnotiseren. Hun grap loopt al snel helemaal uit de hand, wanneer Krupp denkt dat-ie de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is geworden. (GBR, 2017)
Film1Family 16:00 - 17:25
Molly's Game
Misdaad-Drama. Regie: Aaron Sorkin. Met Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner e.a.. Waargebeurd drama van Aaron 'West Wing' Sorkin met Jessica Chastain als Molly Bloom: een dame die de carrièreswitch maakte van professionele skiester naar high class pokerhostess. (USA, 2017)
Film1 Action 16:30 - 18:45
Gamba: De Dappere Muis
Familiefilm. Regie: Tomohori Kawamura. Met Sander Van Amsterdam, Mitchell Van Den Dungen, Melise De Winter e.a.. Spannende animatiefilm waarin de avontuurlijke stadsmuis Gamba het bange jonge muisje Timmie helpt om de strijden tegen een bende woeste wezels, die geleid worden door de boosaardige Nero. (JPN, 2015)
Film1 Premiere 17:15 - 18:45
Siv gaat logeren
Familiefilm. Regie: Catti Edfeldt, Lena Hanno. Met Astrid Lovgren, Lilly Brown, Henrik Gustafsson e.a.. Siv maakt tijdens haar eerste dag op haar nieuwe school meteen een vriendinnetje. Maar als deze Cerisa tijdens een logeerpartij bij haar thuis verdwijnt, moet Siv op onderzoek uit. (SWE, 2016)
Film1Family 17:25 - 18:45
Tell Me How I Die
Thriller. Regie: D.J. Viola. Met Nathan Kress, Virginia Gardner, Kirby Bliss Blanton e.a.. Anna en een groep leeftijdsgenoten krijgen afgrijselijke visioenen over hun eigen dood als ze meedoen aan een medisch experiment. Het ergste is: de moordenaar bevindt zich onder hen en weet ook wat er gaat gebeuren. (USA, 2016)
Film1 Action 18:45 - 20:30
De avonturen van Kuifje: Het g...
Animatie. Regie: Steven Spielberg. Met Stemmen: Levi van Kempen, Frans Limburg, Sander de Heer e.a.. Kuifje koopt op een markt het modelschip "De Eenhoorn". Dan hoort hij dat het schip aanwijzingen naar een schat bevat. Kuifje gaat op zoek en met hem nog enkele snoodaards.
Film1Family 18:45 - 20:30
Nile Hilton Incident, The
Arthouse Drama. Regie: Tarek Saleh. Met Fares Fares, Mari Malek, Yasser Ali Maher e.a.. Spannende film noir waarin een corrupte rechercheur uit Caïro de moordzaak krijgt toegewezen van een zangeres die dood is aangetroffen in het Nile Hilton hotel. Al snel leidt het spoor naar de Egyptische machtselite. (SWE, 2017)
Film1 Premiere 18:45 - 20:30
This Is Your Death
Thriller-Drama. Regie: Giancarlo Esposito. Met Josh Duhamel, Giancarlo Esposito, Famke Janssen e.a.. Het kan altijd net een stapje verder in reality-land. Wat dacht je van een geschifte show waarin deelnemers zelfmoord plegen in ruil voor een kans op een flink geldbedrag? Presentator Adam Rogers ziet het idee wel zitten... (USA, 2017)
Film1 Action 20:30 - 22:15
A Family Man
Drama. Regie: Mark Williams. Met Gerard Butler, Gretchen Mol, Alison Brie e.a.. Headhunter Dane gaat over lijken maar wanneer zijn zoon ernstig ziek wordt, moet hij keuzes maken. Is zijn vlugge bestaan wel zo belangrijk? (USA, 2016)
Film1Family 20:30 - 22:20
Jusqu'à La Garde
Arthouse Drama. Met Xavier Legrand, Léa Drucker, Denis Ménochet e.a.. Hartverscheurend drama waarin twee ouders strijden om de voogdij van hun zoon en daarbij de wensen van het kind compleet uit het oog raken. (FRA, 2017)
Film1 Premiere 20:30 - 22:05
Bridget Jones's baby
Komedie. Regie: Sharon Maguire. Met Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey e.a.. Bridget Jones heeft gebroken met Mark Darcy concentreert zich als 40-jarige vrijgezel op haar baan. Ze ontmoet Jack en ze raakt zwanger maar dan weet ze niet precies van wie.
Net5 20:30 - 23:00
See Spot run
Misdaadkomedie. Regie: John Whitesell. Met David Arquette, Angus T. Jones, Anthony Anderson e.a.. Agent Murdock vormt met hond Spot de schrik van de onderwereld. Wanneer Spot een maffiabaas in zijn kruis heeft gebeten, moet hij onderduiken. Postbode Gordon ontfermt zich over de hond.
SBS9 20:30 - 22:30
Loveless
Drama. Regie: Andrey Zvyagintsev. Met Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Matvey Novikov e.a.. Oscargenomineerd hartverscheurend drama van Andrej Zvjagintsev (The Return, Leviathan) waarin Boris en Zhenya tijdens hun vechtscheiding totaal geen oog meer hebben voor hun twaalfjarige zoon. Totdat hij verdwijnt. (RUS, 2017)
Film1 Premiere 22:05 - 00:10
Flatliners
Thriller-Drama. Regie: Niels Arden Oplev. Met Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev e.a.. Altijd al willen weten wat er gebeurt als je doodgaat? In deze remake besluiten vijf studenten hun hart te stoppen voor een bijna-dood-ervaring. Maar hun experiment heeft verregaande paranormale gevolgen. (USA, 2017)
Film1 Action 22:15 - 00:05
Little men
Drama. Regie: Ira Sachs. Met Greg Kinnear, Jennifer Ehle, Paulina Garcia e.a.. Als de grootvader van de 13-jarige Jake overlijdt, gaat het gezin terug naar Brooklyn. Jake raakt daar bevriend met Tony, de zoon van de vrouw die een winkel heeft in het pand van Jakes ouders. Ruzie over de huur doet de jongens besluiten verder te zwijgen.
Film1Family 22:20 - 23:45
Cannonball run II
Komedie. Regie: Hal Needham. Met Burt Reynolds, Dom DeLuise, Shirley MacLaine e.a.. Omdat zijn zoon de eerste race verloren heeft, besluit de sheik zelf een nieuwe race te organiseren, met als hoofdprijs een miljoen dollar. En voor hem staat de winnaar al vast!
SBS9 22:30 - 00:40
New in town
Romantische komedie. Regie: Jonas Elmer. Met Renée Zellweger, Harry Connick Jr., Nathan Fillion e.a.. In Miami heeft Lucy Hill het prima voor elkaar. Ze leeft in weelde. Dat wordt anders als ze voor haar werk naar een klein dorp in het het koude Minnesota wordt gestuurd. De lokale bevolking neemt Lucy hartelijk op en dan wordt het heel moeilijk om haar werk te doen: een fabriek sluiten.
Net5 23:00 - 01:00
Loving Vincent
Animatie. Regie: Dorota Kobiela. Met Eleanor Tomlinson, Saoirse Ronan, Chris O'dowd e.a.. Uniek geanimeerd portret waarin 'personages' uit Van Goghs schilderijen tot leven komen en het mysterie rondom de zelfmoord van de schilder proberen te ontrafelen. (GBR, 2017)
Film1Family 23:45 - 01:20