Wilson
Komedie-Drama. Regie: Craig Johnson. Met Woody Harrelson, Judy Greer, Bruce Bohne e.a.. De mensenschuwe en neurotische Wilson ontdekt dat hij een tienerdochter heeft en besluit deze kans op 'echt geluk' te grijpen. Maar zitten zijn getroebleerde dochter en bittere ex wel op hem te wachten? (USA, 2016)
Film1 Premiere 00:10 - 01:45
The ides of March
Drama. Regie: George Clooney. Met Philip Seymour Hoffman, George Clooney, Ryan Gosling e.a.. Stephen Meyers werkt mee aan de campagne van de democratische presidentskandidaat, gouverneur Morris. Het blijkt een campagne vol intriges, achterkamertjes en schandalen.
BBC1 00:35 - 02:10
Once Upon a Time - S07 Alf. 01...
Drama-Avontuur. Regie: Ralph Hemecker. Met Lana Parrilla, Colin O'donoghue, Robert Carlyle e.a.. S7 - Afl. 16 - Breadcrumbs - (USA, 2018)
Film1 Premiere 01:45 - 02:30
Demain tout commence
Komedie-Drama. Regie: Hugo Gelin. Met Omar Sy, Clemence Poesy, Antoine Bertrand e.a.. Feestbeest Samuel laat zijn zorgeloze leven achter zich als een oude vlam hun baby bij hem achterlaat. Acht jaar later zijn de twee onafscheidelijk maar dan komt moeders weer terug om haar dochter op te eisen. (FRA, 2016)
Film1Family 01:55 - 03:50
The Hollow Point
Misdaad-Thriller. Regie: Gonzalo Lopez-Gallego. Met Patrick Wilson, Ian McShane, Lynn Collins e.a.. Een gewelddadig incident dwingt de sheriff van een grensstadje om met pensioen te gaan maar als zijn jonge vervanger tegen dezelfde criminelen aanloopt, besluiten ze een gezamenlijk front te vormen. (USA, 2016)
Film1 Action 02:00 - 03:35
Once Upon a
Drama-Avontuur. Regie: Ralph Hemecker. Met Lana Parrilla, Colin O'donoghue, Robert Carlyle e.a.. S7 - Afl. 17 - Chosen - (USA, 2018)
Film1 Premiere 02:30 - 03:15
Once Upon a
Drama-Avontuur. Regie: Ralph Hemecker. Met Lana Parrilla, Colin O'donoghue, Robert Carlyle e.a.. S7 - Afl. 18 - ... - (USA, 2018)
Film1 Premiere 03:15 - 04:00
Last Rampage
Misdaad-Drama. Regie: Dwight H. Little. Met Robert Patrick, Heather Graham, Bruce Davison e.a.. Drie naïeve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten. (USA, 2017)
Film1 Action 03:35 - 05:05
Office Christmas Party
Komedie. Regie: Josh Gordon. Met Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller e.a.. Om te voorkomen dat zijn ijskoude zus hem ontslaat, probeert Clay een grote klant binnen te halen met een kerstfeest. Wat een bescheiden werkborrel had moeten worden, loopt uit op het meest doorgedraaide evenement dat het kantoor ooit heeft meegemaakt. (USA, 2016)
Film1Family 03:50 - 05:35
Once Upon a
Drama-Avontuur. Regie: Ralph Hemecker. Met Lana Parrilla, Colin O'donoghue, Robert Carlyle e.a.. S7 - Afl. 19 - ... - (USA, 2018)
Film1 Premiere 04:00 - 04:45
I love you, man
Romantische komedie. Regie: John Hamburg. Met Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones e.a.. De succesvol makelaar Peter zal gaan trouwen met zijn lief Zooey. Hij ontdekt echter dat hij geen vriend heeft die kan getuigen. Dus gaat hij op zoek en vindt Sydney. Hoe hechter de vriendschap met Sydney wordt, hoe beroerder de relatie met zijn Zooey.
Film1 Premiere 04:45 - 06:30
The Autopsy of Jane Doe
Horror-Thriller. Regie: Andre Ovredal. Met Brian Cox, Emile Hirsch, Ophelia Lovibond e.a.. Wanneer op een avond het lichaam van een jonge onbekende vrouw wordt binnen gebracht bij lijkschouwer Austin, lijkt het een routineklus. Maar al snel ontdekt hij dat de vrouw op bizarre wijze om het leven is gekomen. (GBR, 2016)
Film1 Action 05:05 - 06:30
Orla de Kikkerslikker
Animatie. Regie: Peter Dodd. Met Stemmen:o.a. Stephan Holwerda, Thomas Cammaert, Pepijn Koolen e.a.. Circus Bardini is op zoek naar een gloednieuwe act voor hun spektakel. Dat is echt een kolfje naar de hand van Victor en zijn trouwe hond Braadworst. Maar dan heeft hij buiten Orla de Kikkerslikker gerekend, de akeligste en lelijkste pestkop die bestaat. Orla heeft een gemeen plan om Victor te dwarsbomen.
Film1Family 05:35 - 07:00
The Handmaiden
Misdaad-Drama. Regie: Chan-Wook Park. Met Min-Hee Kim, Tae-Ri Kim, Jung-Woo Ha e.a.. Een rijke Japanse erfgename wordt afgesloten van de buitenwereld en moet trouwen met haar oom, maar het nieuwe dienstmeisje Sookee en een oplichter hebben andere plannen voor haar. (KOR, 2016)
Film1 Action 06:30 - 08:50
Lincoln
Biografie. Regie: Steven Spielberg. Met Daniel Day-Lewis, Sally Field, David Strathairn e.a.. Abraham Lincoln voert een moeizame strijd tegen de afschaffing van de slavernij en probeert een einde te maken aan de Amerikaanse Burgeroorlog.
Film1 Premiere 06:30 - 08:55
Pelle En De Waterdieven
Animatie. Regie: Rasmus A. Sivertsen. Met Ken Verdoodt, Marlies De Casparis-Somers, Ilse La Monaca e.a.. Pelle de politiewagen krijgt het aan de stok met waterdieven die van plan zijn de watervoorziening van het dorp voor een hogere prijs door te verkopen. Helaas gelooft niemand hem. (NOR, 2009)
Film1Family 07:00 - 08:15
Pudding T
Animatie. Regie: Michael Hegner. Met Stemmen: Pepijn Koolen, Finn Poncin, Marjolein Algera e.a.. Iwan Olsen wordt op school gepest en thuis gaat het al niet veel beter. Pa vindt hem een slappeling. Maar dat verandert wanneer Iwan een vrolijke banjospelende heks ontmoet die hem superkrachten geeft.
Film1Family 08:15 - 09:35
I Am Not a Serial Killer
Thriller-Drama. Regie: Billy O'brien. Met Max Records, Christopher Lloyd, Laura Fraser e.a.. De 16-jarige John probeert zijn moordlustige neigingen in toom te houden maar wanneer een moordenaar zijn kleine woonplaats opschrikt, moet hij toch het gevaar opzoeken. (IRL, 2016)
Film1 Action 08:50 - 10:30
Transformers: The Last Knight
Actie-Avontuur. Regie: Michael Bay. Met Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel e.a.. Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons. Het lot van onze wereld ligt in de handen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een hoogleraar van Oxford. (USA, 2017)
Film1 Premiere 08:55 - 11:25
Shaun the sheep movie
Animatie. Regie: Richard Starzack, Mark Burton. Shaun neemt een dag vrij. Door een foutje komen ze in de Grote Stad terecht. Het is aan Shaun en de kudde om iedereen veilig terug naar huis te brengen.
CBBC 09:35 - 10:50
Antboy
Jeugd. Regie: Ask Hasselbalch. Met Oscar Dietz, Cecilie Alstrup Tarp, Samuel Ting Graf e.a.. Als de 12-jarige Pelle wordt gebeten door een mier krijgt hij onvoorspelbare superkrachten. Samen met de stripboekennerd Wilhelm gaat Pelle de lokale misdaad bestrijden.
Film1Family 09:35 - 10:50
Mars needs moms
Animatie. Regie: Simon Wells. Met Stemmen: Seth Green, Dan Fogler, Joan Cusack e.a.. De 9-jarige Milo ervaart hoe erg hij zijn moeder nodig heeft als marsmannetjes haar hebben ontvoerd om haar hun eigen jonkies te laten opvoeden. Milo pikt dat niet en gaat met een ruimteschip naar Mars om zijn moeder terug te halen.
BBC2 09:40 - 11:05
The amazing Spider-Man
Actie. Regie: Marc Webb. Met Andrew Garfield, Emma Stone, Martin Sheen e.a.. Peter Parker vindt aanwijzingen die hem leren begrijpen waarom zijn ouders vroeger verdwenen. Zijn zoektocht brengt hem in het laboratorium van wetenschapper Dr. Curt Conners, de voormalige colega van zijn vader.
Film1 Action 10:30 - 12:45
Antboy En De Wraak Van De Rode...
Familiefilm. Regie: Ask Hasselbalch. Met Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen e.a.. Pelle alias Antboy heeft na zijn triomf op de Vlo nieuwe problemen: een nieuwe jongen op school probeert zijn vriendin in te palmen en de mysterieuze Rode Furie maakt het hem erg lastig. (DNK, 2014)
Film1Family 10:50 - 12:15
Frankenweenie
Animatie. Regie: Tim Burton. Met Charlie Tahan, Martin Short, Catherine O'Hara e.a.. Victors hondje Sparky wordt door een auto aangereden en zijn baasje brengt hem opnieuw tot leven. Victor wil zijn creatie voor de buitenwereld verborgen houden, maar dat lukt niet.
BBC2 11:05 - 12:25
A.I. Artificial Intelligence
Library Sciencefiction. Regie: Steven Spielberg. Met Haley Joel Osment, Frances O'connor, Sam Robards e.a.. De geavanceerde robotjongen David gaat op een emotionele reis om één belangrijke vraag te beantwoorden: kan hij een echte jongen worden? (USA, 2001)
Film1 Premiere 11:25 - 13:45
Antboy 3
Jeugd. Regie: Ask Hasselbalch. Met Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen e.a.. Sinds Pelle Nordmann, alias Antboy, is gebeten door een mier, is zijn leven veranderd. Net als een mier is hij nu supersnel, supersterk en superflink! Hij heeft de stad veiliger gemaakt. Hij schrikt zich rot een superschurk op een skateboard ontmoet. Werk aan de winkel dus.
Film1Family 12:15 - 13:35
Over the hedge
Animatie. Regie: Tim Johnson, Karey Kirkpatrick. Met Stemmen: Bruce Willis, Garry Shandling, Steve Carell e.a.. Schildpad Verne is als de dood voor de mensen aan de andere kant van de grote heg, maar wasbeer RJ is niet bang en vertelt de dieren in het bos dat er veel te ontdekken is in de andere wereld.
BBC2 12:25 - 13:45
The Lost City of Z
Drama-Avontuur. Regie: James Gray. Met Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller e.a.. Spannend waargebeurd drama over de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett die keer op keer terugkeert naar de jungle omdat zijn unieke vondsten hem maar niet loslaten. (GBR, 2016)
Film1 Action 12:45 - 15:00
Waar Is Knoester
Familiefilm. Regie: Arild Ostin Ommundsen. Met Finn Poncin, Marijn Klaver, Nicoline Van Doorn e.a.. Junior en Knoester zijn verhuisd naar een nieuwe plaats maar al snel verdwijnt Knoester. Junior gaat op zoek maar vindt in plaats van zijn houten vriendje een lieve baby. (NOR, 2011)
Film1Family 13:35 - 14:45
Logan
Actie-Drama. Regie: James Mangold. Met Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen e.a.. De X-Men zijn dood en Logan en een verwarde Professor X houden zich zoveel mogelijk schuil. Maar wanneer een mysterieus jong meisje hun hulp nodig heeft, kunnen ze niet anders dan uit hun isolement komen. (CAN, 2017)
Film1 Premiere 13:45 - 16:00
Mini En De Muggen
Animatie. Regie: Jannik Hastrup, Flemming Quist Moller. Met Olivier Banga, Echica Florijn, Levi Van Kempen e.a.. Mini woont bij het insectencircus maar komt per ongeluk terecht bij een roversbende. Zij dwingen hem mee te doen aan hun schurkerige praktijken. (DNK, 2014)
Film1Family 14:45 - 16:00
The Circle
Thriller-Drama. Regie: James Ponsoldt. Met Emma Watson, Tom Hanks, Ellar Coltrane e.a.. Mae is dolgelukkig als ze wordt aangenomen bij het innovatieve internetbedrijf The Circle. Maar als ze besluit mee te doen aan een uniek experiment, heeft dit invloed op haar hele leven. (USA, 2017)
Film1 Action 15:00 - 16:45
Minoes
Familie. Regie: Vincent Bal. Met Carice van Houten, Theo Maassen, Pierre Bokma e.a.. Journalist Tibbe, die het niet zo goed doet in zijn baan, ontdekt in een boom in het park een jonge vrouw in een mantelpakje. De vreemde onbekende heet Minoes en is bang voor honden. Tibbe ruikt een vreemd verhaal, misschien zal hij toch niet ontslagen worden?
Film1Family 16:00 - 17:25
De superheld
Jeugd. Regie: Christian Lo. Met Sondre Blakstad Henriksen, Regine Stokkevåg Eide, Martin Røsjorde Linstad e.a.. Modulf wordt altijd gepest. Het stoere meisje Lise ziet dat en wil hem helpen de pestkoppen de baas te worden.
Film1 Premiere 16:00 - 17:15
Tell Me How I Die
Thriller. Regie: D.J. Viola. Met Nathan Kress, Virginia Gardner, Kirby Bliss Blanton e.a.. Anna en een groep leeftijdsgenoten krijgen afgrijselijke visioenen over hun eigen dood als ze meedoen aan een medisch experiment. Het ergste is: de moordenaar bevindt zich onder hen en weet ook wat er gaat gebeuren. (USA, 2016)
Film1 Action 16:45 - 18:30
De geweldige beer
Jeugd. Regie: Esben Toft Jacobsen. Met Stemmen: Machiel Verbeek, Lotte Kuijt, Jan Nonhof e.a.. De 11-jarige Jonathan en zijn zus Sophie gaan bij opa op vakantie. Deze woont aan de rand van een reusachtig bos. Sophie is voor Jonathan maar een blok aan het been, maar als Sophie wordt meegenomen door een grote, oude beer, gaat hij diep het woud in om zijn zus te bevrijden.
Film1 Premiere 17:15 - 18:30
Spokenjagers
Familiefilm. Regie: Tobi Baumann. Met Tygo Gernandt, Rutger Le Poole, Desi Van Doeveren e.a.. De bangige Tom schrikt zich te pletter als hij een spook in zijn kelder vindt. Deze Hugo doet echter niemand kwaad en heeft zelfs Toms hulp nodig om de gevaarlijke ijsgeest te verslaan die de hele stad wil bevriezen. (DEU, 2015)
Film1Family 17:25 - 19:00
Mother!
Horror-Thriller. Regie: Darren Aronofsky. Met Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris e.a.. Een dichter, vastbesloten zijn magnum opus te pennen, opent de deuren van zijn afgelegen landhuis voor vreemden. Zijn jonge en toegewijde vrouw ziet haar veilige haven steeds dieper wegzinken in chaos. (USA, 2017)
Film1 Action 18:30 - 20:30
John Wick 2
Actie-Thriller. Regie: Chad Stahelski. Met Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Ian McShane e.a.. De legendarische John Wick is geen rust gegund. Als een oud-collega de macht probeert te grijpen over een illustere organisatie, kan hij niet anders dan zijn pensioen wederom uitstellen en keihard de strijd aan te gaan. (ITA, 2017)
Film1 Premiere 18:30 - 20:30
Operatie Noordpool
Familiefilm. Regie: Grethe Boe-Waal. Met Kaisa Gurine Antonsen, Ida Leonora Valestrand Eike, Leonard Valestrand Eike e.a.. De dertienjarige Julia en de achtjarige tweeling Ida en Sindre belanden per ongeluk op een verlaten eiland in de Noordelijke IJszee. Ze moeten er zien te overleven totdat ze hopelijk gered worden. (NOR, 2014)
Film1Family 19:00 - 20:30
Brimstone
Western. Regie: Martin Koolhoven. Met Kit Harington, Carice Van Houten, Dakota Fanning e.a.. Aan het einde van de 19e eeuw is het leven in het ruige Amerikaanse westen meedogenloos. In deze hardvochtige omgeving weigert een jonge moeder het slachtoffer te worden van een wraakzuchtige, weerzinwekkende dominee. Ze besluit met kracht terug te slaan. (NLD, 2016)
Film1 Action 20:30 - 22:55
Duplicity
Romantische thriller. Regie: Tony Gilroy. Met Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson e.a.. Claire Stenwick en Ray Koval werken beiden als bedrijfsspionnen in het zakenleven aan Wall Street en hebben in het geheim een relatie. Wanneer ze door hun bazen bedrogen worden en de kans krijgen een waardevol product te stelen, besluiten ze samen te werken.
Film1Family 20:30 - 22:35
War for the Planet of the Apes
Actie-Avontuur. Regie: Matt Reeves. Met Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn e.a.. Een vredelievend gebaar van Caesar verandert onbedoeld in een bloedbad en het conflict tussen mens en aap woekert door. Een wraakzuchtige kolonel is vastbesloten de laatste intelligente apen uit te roeien. (USA, 2017)
Film1 Premiere 20:30 - 22:45
Big game
Actie. Regie: Jalmari Helander. Met Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson e.a.. Terroristen lukt het de Air Force One neer te schieten. De 13-jarige Oskari treft de president in de wildernis en helpt hem om te ontsnappen aan zijn belagers.
RTL7 20:30 - 22:10
The chronicles of Narnia: The ...
Fantasie. Regie: Michael Apted. Met Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley e.a.. Edmund en Lucy keren samen met hun vervelende neefje terug naar Narnia. Samen met koning Caspian een avontuurlijk zeereis maken om het magische land te redden van een kwaadaardige mist.
RTL8 20:30 - 22:40
King Lear
Drama. Regie: Richard Eyre. Met Anthony Hopkins, Emma Thompson, Emily Watson e.a.. Koning Lear besluit zijn rijk te verdelen en dat heeft tragische gevolgen voor de familie en voor zijn rijk.
BBC2 22:30 - 00:25
This Is 40
Komedie. Regie: Judd Apatow. Met Leslie Mann, Paul Rudd, Chris O’Dowd e.a.. Pete en Debbie vragen zich op hun 40ste af of ze wel de juiste keuzes gemaakt?. Vervolg van de film Knocked Up uit 2007.
Film1Family 22:35 - 00:45
Patriots Day
Misdaad-Drama. Regie: Peter Berg. Met Mark Wahlberg, John Goodman, Kevin Bacon e.a.. Wanneer bij de Boston Marathon twee explosieven afgaan begint voor politieagent Tommy Saunders een race tegen de klok om de daders op te sporen voor zij opnieuw toeslaan. (USA, 2016)
Film1 Premiere 22:45 - 00:55
Vincent N Roxxy
Misdaad-Thriller. Regie: Gary Michael Schultz. Met Emile Hirsch, Zoe Kravitz, Zoey Deutch e.a.. Eenling Vincent redt stadsmeisje Roxxy van een meedogenloze aanvaller en samen slaan ze op de vlucht. Maar geweld blijft ze achtervolgen, hoe ver en hard ze ook rennen. (USA, 2016)
Film1 Action 22:55 - 00:35