Patrouille de nuit
Erotiek. (FRA, 2013)
Film1 Action 00:10 - 01:40
Dheepan
Drama. Regie: Jacques Audiard. Met Antonythasan Jesuthasan, Kalieaswari Srinivasan, Vincent Rottiers e.a.. Een voormalige Tamiltijger is op de vlucht. Hij wil een nieuw leven opbouwen in Frankrijk.
Canvas 00:15 - 02:05
Nerve
Misdaad-Thriller. Regie: Henry Joost. Met Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade e.a.. Studiebol Vee doet onder aanmoediging van vrienden mee aan een populaire online game waarbij de speler steeds extremere opdrachten krijgt. Het begint als een onschuldig spel maar de inzet wordt steeds hoger. (USA, 2016)
Film1 Premiere 00:45 - 02:20
In our name
Drama. Regie: Brian Welsh. Met Joanne Froggatt, Teresa Critchley, Mel Raido e.a.. Een vrouwelijke soldaat keert uit Irak terug naar haar familie in Newcastle, maar ze worstelt met de ervaringen van de oorlog. Achtervolgd door de herinnering aan de dood van een kind, raakt ze paranoïde over de veiligheid van haar eigen dochter en haar grillige gedrag bedreigt haar relatie.
BBC2 00:50 - 02:15
Onze Jongens
Komedie. Regie: Johan Nijenhuis. Met Jim Bakkum, Martijn Fischer, Barbara Sloesen e.a.. Jorrit en zijn collega's ontdekken dat ze door te strippen hun noodlijdende bouwbedrijf van de ondergang kunnen redden. Maar zijn de mensen thuis wel zo blij met hun nieuwe carrière? (NLD, 2016)
Film1Family 01:05 - 02:55
Sausage Party
Animatie. Regie: Greg Tiernan, Conrad Vernon. Met Alistair Abell, Iris Apatow, Sugar Lyn Beard e.a.. Een dappere hotdog ontdekt dat buiten de deuren van de supermarkt geen Walhalla op hem en zijn soortgenoten wacht. Hij komt in opstand en is vastbesloten zijn mede-etenswaren te redden van een zekere dood. (USA, 2016)
Film1 Action 01:40 - 03:10
In the dark half
Drama. Regie: Alastair Siddons. Met Jessica Barden, Tony Curran, Lyndsey Marshal e.a.. De 15-jarige Marie past af en toe op Sean, het 6-jarige zoontje van haar buurman. Als Sean plotseling een ogenschijnlijk natuurlijke dood sterft terwijl Marie op hem past, wordt Filthy overmand door verdriet. Marie denkt dat haar buurman haar najaagt.
BBC2 02:15 - 03:35
A Bigger Splash
Misdaad-Drama. Regie: Luca Guadagnino. Met Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes e.a.. De zorgeloze vakantie van celebrity-stel Paul en Marianne wordt opgeschud door onverwachts bezoek van Mariannes ex en diens dochter waardoor een broeierige wervelwind van jaloezie en passie ontstaat. (ITA, 2015)
Film1 Premiere 02:20 - 04:20
Bad Neighbours 2
Komedie. Regie: Nicholas Stoller. Met Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne e.a.. Mac en Kelly staan op het punt te verhuizen als er een vrouwelijke studentenvereniging naast hen komt wonen. Om eventuele kopers niet af te schrikken, proberen ze de luidruchtige meiden te verjagen met de hulp van hun voormalige vijand Teddy. (USA, 2016)
Film1Family 02:55 - 04:25
The Rezort
Horror-Thriller. Regie: Steve Barker. Met Dougray Scott, Jessica De Gouw, Martin McCann e.a.. De bezoekers van een Zombie Sarafi park zijn volledig op zichzelf aangewezen wanneer alle veiligheidsmaatregelen plotseling falen. (GBR, 2015)
Film1 Action 03:10 - 04:40
The Light Between Oceans
Drama-Romantiek. Regie: Derek Cianfrance. Met Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz e.a.. Jaren nadat de kinderloze Tom en Isabel een baby adopteren die ze op het strand vinden, komen ze tot een hartverscheurende ontdekking. (GBR, 2016)
Film1 Premiere 04:20 - 06:30
Fifty Shades of Black
Komedie. Regie: Michael Tiddes. Met Marlon Wayans, Kali Hawk, Fred Willard e.a.. De onervaren Hannah valt als een blok voor zakenman Christian Black maar zijn eigenzinnige seksuele gewoontes zorgen voor een aparte dynamiek in hun relatie. (USA, 2016)
Film1Family 04:25 - 05:55
The Purge: Election Year
Actie-Horror. Regie: James Demonaco. Met Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson e.a.. Tijdens de meest gewelddadige nacht van het jaar, waarin alle misdaden in de Verenigde Staten zijn toegestaan, moet voormalig politieagent Leo Barnes een presidentskandidate beschermen die deze Purge Night wil afschaffen. (FRA, 2016)
Film1 Action 04:40 - 06:30
Mijn naam is Courgette
Animatie. Regie: Claude Barras. Met Matteo Heyrman, Myrthe Hendrix, Remi De Smet e.a.. Na de dood van zijn moeder komt Courgette terecht in een tehuis. Daar maakt hij nieuwe vrienden en vindt hij zelfs een vriendinnetje. (CHE, 2016)
Film1Family 05:55 - 07:00
The watch
Actiekomedie. Regie: Akiva Schaffer. Met Jonah Hill, Ben Stiller, Vince Vaughn e.a.. Vier mannen vormen - deels om de dagelijkse sleur van het familieleven te ontvluchten - in hun woonwijk een burgerwacht. Ze ontdekken dat aliens de aarde willen aanvallen en ze gaan tot actie over om de wereld te beschermen.
Film1 Action 06:30 - 08:15
The best exotic Marigold Hotel
Komedie. Regie: John Madden. Met Bill Nighy, Maggie Smith, Tom Wilkinson e.a.. Een groep Britse gepensioneerden verhuist naar India om in Jaipur goedkoop van de oude dag te genieten in het Marigold Hotel. Het ooit zo chique hotel ziet er nu heel anders uit.
Film1 Premiere 06:30 - 08:30
Het lied van de zee
Animatie. Regie: Tomm Moore. De zesjarige Saoirse woont met haar broer Ben, de hond en hun vader in een vuurtoren op een eilandje. Ze kan of wil niet praten. Kort na haar geboorte is haar moeder in zee verdwenen en het meisje zelf voelt zich ook onverklaarbaar aangetrokken tot het woelige water.
Film1Family 07:00 - 08:30
The Other Side of the Door
Actie-Horror. Regie: Jonathan Roberts. Met Sarah Wayne Callies, Jeremy Sisto, Javier Botet e.a.. Na de tragische dood van haar zoontje gebruikt een ontroostbare moeder een eeuwenoud ritueel om met hem te communiceren. Ze negeert hierbij een heilig verbod en riskeert daardoor ook de levens van de rest van haar gezin. (GBR, 2016)
Film1 Action 08:15 - 09:50
Wiplala
Familie. Regie: Tim Oliehoek. Met Geza Weisz, Geza Weisz, Sasha Mylanus e.a.. Het zoontje van de familie Blom vindt in het keukenkastje een klein mannetje. Hij noemt het Wiplala. Wiplala kan ook toveren en per ongeluk maakt hij de familie Blom net zo klein als hijzelf. Het is het begin van een spannend avontur.
Film1Family 08:30 - 10:10
Central Intelligence
Actie-Komedie. Regie: Rawson Marshall Thurber. Met Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan e.a.. De brave accountant Calvin komt via Facebook in contact met Bob, een oud-klasgenoot die vroeger gepest werd maar nu een stoere CIA-agent is geworden. Bob trekt de nietsvermoedende Calvin mee in een wereld vol spionage, verraad en schietpartijen. (USA, 2016)
Film1 Premiere 08:30 - 10:15
The Boy
Horror-Thriller. Regie: William Brent Bell. Met Lauren Cohan, Rupert Evans, James Russell e.a.. De Amerikaanse Greta gaat aan de slag als nanny in een Engels landhuis maar als het kindje een porseleinen pop blijkt te zijn, is ze overtuigd dat de 'ouders' gek zijn. Toch vermoedt ze steeds sterker dat deze Brahms geen gewone pop is. (USA, 2016)
Film1 Action 09:50 - 11:25
Phantom Boy
Animatie. Regie: Jean-Loup Felicioli. Met Frank Lammers, Lucas Van Den Eynde, Vivienne Van Den Assem e.a.. Een elfjarige jongen met superkrachten helpt een politieman in een rolstoel om een gevaarlijke maffiabaas in te rekenen. (FRA, 2015)
Film1Family 10:10 - 11:30
Jason Bourne
Actie-Thriller. Met Paul Greengrass, Matt Damon, Tommy Lee Jones e.a.. Jason Bourne - de meest dodelijke agent van de CIA - moet terugkeren uit de anonimiteit om de terreur van een krachtig netwerk te bestrijden. Zijn achtervolgers geloven echter dat Bourne van plan is om zich bij de terroristen aan te sluiten. (GBR, 2016)
Film1 Premiere 10:15 - 12:15
Filth
Misdaad-Komedie. Regie: Jon S. Baird. Met James McAvoy, Jamie Bell, Eddie Marsan e.a.. De corrupte politie-agent Bruce probeert zijn psychische stoornis onder controle te houden met grote hoeveelheden cocaïne terwijl hij ook nog eens promotie poogt te maken. (GBR, 2013)
Film1 Action 11:25 - 13:00
De geweldige beer
Jeugd. Regie: Esben Toft Jacobsen. Met Stemmen: Machiel Verbeek, Lotte Kuijt, Jan Nonhof e.a.. De 11-jarige Jonathan en zijn zus Sophie gaan bij opa op vakantie. Deze woont aan de rand van een reusachtig bos. Sophie is voor Jonathan maar een blok aan het been, maar als Sophie wordt meegenomen door een grote, oude beer, gaat hij diep het woud in om zijn zus te bevrijden.
Film1Family 11:30 - 12:45
Deepwater Horizon
Thriller-Drama. Regie: Peter Berg. Met Mark Wahlberg, Kurt Russell, Douglas M. Griffin e.a.. Mede door aanhoudende druk van de directie en verkorte inspecties en tests veroorzaakt boorplatform Deepwater Horizon in 2010 de ergste milieuramp in de Amerikaanse geschiedenis. (USA, 2016)
Film1 Premiere 12:15 - 14:00
Trolls (NL)
Animatie. Regie: Walt Dohrn, Mike Mitchell. Met Sharon Doorson e.a.. Trol Poppy is altijd vrolijk en lief maar ontdekt op een zeker punt dat niet alles opgelost wordt met een dansje, een liedje en een knuffel. (USA, 2016)
Film1Family 12:45 - 14:15
Tropic thunder
Actie/komedie. Regie: Ben Stiller. Met Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr. e.a.. Een filmregisseur is niet tevreden over de prestaties van een groep acteurs en gaat, om nog iets van de film te redden, met zijn cast de jungle in. Daar ontmoeten ze lokale drugsbendes. Ieders filmrol wordt nu werkelijkheid.
Film1 Action 13:00 - 14:45
Florence Foster Jenkins
Komedie-Drama. Regie: Stephen Frears. Met Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg e.a.. Erfgename Florence wil graag een groots zangeres worden maar haar stem is niet om aan te horen. Haar echtgenoot probeert haar te beschermen maar komt voor een uitdaging te staan als Florence een groots optreden wil verzorgen. (GBR, 2016)
Film1 Premiere 14:00 - 15:50
Abeltje
Jeugd. Regie: Ben Sombogaart. Met Ricky van Gastel, Soraya Smith, Marisa van Eyle e.a.. Wanneer zijn lift er op zijn eerste dag als liftboy vandoor gaat, is dat voor Abeltje het begin van heel wat avonturen.
Film1Family 14:15 - 16:00
Suspicion
Thriller. Regie: Alfred Hitchcock. Met Cary Grant, Joan Fontaine, Cedric Hardwicke e.a.. Vrouw krijgt het vermoeden dat haar man haar probeert te vermoorden. Hij is dan ook een grandioze losbol die het met de waarheid niet al te nauw neemt.
BBC2 14:30 - 16:05
Fled
Actie. Regie: Kevin Hooks. Met Laurence Fishburne, Stephen Baldwin, Will Patton e.a.. Piper en Dodge zijn uit de gevangenis ontsnapt. Niet alleen de politie zit achter hen aan, maar ook de maffia.
Film1 Action 14:45 - 16:20
Sing (NL)
Animatie. Regie: Christophe Lourdelet, Alex Jennings. Met Fedja Van Huet, Frank Lammers, Maan . e.a.. In een stad die bewoond wordt door dieren, organiseert de koala Buster Moon een talentenjacht waarmee hij zijn vervallen theater wil redden. Onder de finalisten bevinden zich een sluwe muis, een olifant met plankenkoorts en een moeder van 25 biggetjes. (USA, 2016)
Film1 Premiere 15:50 - 17:35
Minoes
Familie. Regie: Vincent Bal. Met Carice van Houten, Theo Maassen, Pierre Bokma e.a.. Journalist Tibbe, die het niet zo goed doet in zijn baan, ontdekt in een boom in het park een jonge vrouw in een mantelpakje. De vreemde onbekende heet Minoes en is bang voor honden. Tibbe ruikt een vreemd verhaal, misschien zal hij toch niet ontslagen worden?
Film1Family 16:00 - 17:25
Gods of Egypt
Actie-Avontuur. Regie: Alex Proyas. Met Brenton Thwaites, Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler e.a.. Wanneer de geliefde van de jonge dief Bek wordt ontvoerd, roept hij de hulp in van de machtige god Horus. Samen gaan ze de strijd aan met de meedogenloze Set, die het ooit zo welvarende Egypte in chaos heeft gestort. (USA, 2016)
Film1 Action 16:20 - 18:25
Ballerina
Animatie. Regie: Eric Summer. Met Pip Pellens, Pim Wessels, Buddy Vedder e.a.. Het elfjarige weesmeisje Félicie droomt ervan om prima ballerina te worden in het negentiende-eeuwse Parijs. Samen met haar beste vriend Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en samen beproeven ze hun geluk. (FRA, 2016)
Film1Family 17:25 - 18:55
MeesterSpion
Familiefilm. Regie: Pieter Van Rijn. Met Beau Schneider, Stijn Van Der Plas, Nienke De La Rive Box e.a.. De tienjarige Tim ontmoet in zijn nieuwe woonplaats een spion die heeft geslapen sinds 1973. Samen gaan ze op avontuur om een oude misdaadzaak op te lossen. (NLD, 2016)
Film1 Premiere 17:35 - 18:50
Now You See Me 2
Actie-Avontuur. Regie: Jon M. Chu. Met Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson e.a.. Een jaar nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, plannen de getalenteerde illusionisten Daniel, Merritt en Jack een comeback. (GBR, 2016)
Film1 Action 18:25 - 20:30
Where the wild things are
Familie. Regie: Spike Jonze. Met Max Records, Catherine Keener, Pepita Emmerichs e.a.. De kwajongen Max gaat bij de wilde dieren wonen. Deze monsters zoeken een koning en vinden Max daarvoor wel geschikt. Gebaseerd op het kinderboek van Maurice Sendak.
Film1 Premiere 18:50 - 20:30
Ice Age 5: Collision Course (O...
Animatie. Regie: Mike Thurmeier, Galen T. Chu. Met Stephanie Beatriz, Adam Devine, Jennifer Lopez e.a.. Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van de ijstijd volledig dreigt te veranderen. (USA, 2016)
Film1Family 18:55 - 20:30
Independence Day: Resurgence
Actie. Regie: Roland Emmerich. Met Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Jessie Usher e.a.. Twintig jaar na de eerste buitenaardse invasie heeft de mens wapens ontwikkeld om de aliens te kunnen verslaan. Maar wij zijn niet de enigen die ons hebben voorbereid... (USA, 2016)
Film1 Action 20:30 - 22:25
The adventures of Tintin
Animatie. Regie: Steven Spielberg. Met Stemmen: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig e.a.. Kuifje koopt op een markt het modelschip "De Eenhoorn". Dan hoort hij dat het schip aanwijzingen naar een schat bevat. Kuifje gaat op zoek en met hem nog enkele snoodaards.
Film1Family 20:30 - 22:15
Fences
Drama. Regie: Denzel Washington. Met Denzel Washington, Viola Davis, Stephen Henderson e.a.. In het Pittsburgh van de jaren vijftig - een periode van discriminatie en rassenverschillen - worstelt een gedesillusioneerde Afro-Amerikaanse vader met de ondersteuning van zijn gezin. (USA, 2016)
Film1 Premiere 20:30 - 22:45
La La Land
Musical. Regie: Damien Chazelle. Met Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt e.a.. Mia droomt van een carrière als actrice en pianist Sebastian wil 't liefst een jazzclub beginnen. Het lot brengt de twee dromers bij elkaar, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? (USA, 2016)
Film1Family 22:15 - 00:20
Money Monster
Misdaad-Thriller. Regie: Jodie Foster. Met George Clooney, Julia Roberts, Jack O'connell e.a.. Arrogante tv-presentator Lee wordt tijdens een uitzending gegijzeld door een woedende en wanhopige investeerder die al zijn geld heeft verloren door Lee's malafide advies. Kan Lee's producent Patty hem helpen? (USA, 2016)
Film1 Action 22:25 - 00:00
Free State of Jones
Actie-Drama. Regie: Gary Ross. Met Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw, Mahershala Ali e.a.. Tijdens de wrede Amerikaanse burgeroorlog gaat de gedesillusioneerde Newton Knight de strijd aan met de confederatie met als doel om een eigen vrije staat te creëren. (USA, 2016)
Film1 Premiere 22:45 - 01:00
EXPRMNTL
Documentaire.
Canvas 22:50 - 00:00
EO Telefilm: Sekjoeritie
Drama. (NLD, 2010)
NPOCultura 23:17 - 00:51