Heaven On Earth
Komedie-Drama. Regie: Kay Pollak. Met Axelle Axell, Bjorn Bengtsson, Eric Ericson e.a.. Na de dood van dirigent Daniel probeert zijn zwangere geliefde Lena met behulp van een nieuw koor om weer mensen in de kerkbanken te krijgen. (SWE, 2015)
Film1Family 00:30 - 02:40
Inferno
Actie-Avontuur. Regie: Ron Howard. Met Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy e.a.. Hoogleraar Langdon ontwaakt met geheugenverlies en ontdekt al snel dat hij negen opdrachten moet ontrafelen om te voorkomen dat een afgrijselijk virus wordt losgelaten op de mensheid. (HUN, 2016)
Film1 Premiere 00:40 - 02:40
Surviving Christmas
Romantiek. Regie: Mike Mitchell. Met Ben Affleck, James Gandolfini, Christina Applegate e.a.. Drew Latham is een eenzaam man, die als een berg opziet tegen Kerstmis. Daarom huurt hij een gezin die hem door de feestdagen heen moet helpen.
BBC1 01:15 - 02:40
The Purge: Election Year
Actie-Horror. Regie: James Demonaco. Met Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson e.a.. Tijdens de meest gewelddadige nacht van het jaar, waarin alle misdaden in de Verenigde Staten zijn toegestaan, moet voormalig politieagent Leo Barnes een presidentskandidate beschermen die deze Purge Night wil afschaffen. (FRA, 2016)
Film1 Action 01:40 - 03:25
Shadow of the vampire
Thriller. Regie: E. Elias Merhige. Met John Malkovich, Willem Dafoe, Catherine McCormack e.a.. Regisseur F.W. Murnau wil de beste vampierfilm ooit maken en huurt daarom voor de hoofdrol een echte vampier in.
BBC2 01:45 - 03:10
A Street Cat Named Bob
Komedie-Drama. Regie: Roger Spottiswoode. Met Luke Treadaway, Bob Cat, The e.a.. Straatmuzikant en heroïneverslaafde James probeert zonder succes zijn leven te beteren. Als hij straatkat Bob tegenkomt, betekent dat een keerpunt in zijn leven. (GBR, 2016)
Film1Family 02:40 - 04:20
Shutter Island
Thriller. Regie: Martin Scorsese. Met Leonardo Dicaprio, Mark Ruffalo, Patricia Clarkson e.a.. Op Shutter Island houdt een uit een TBS-kliniek ontsnapte moordenares zich schuil. De U.S. Marshalls Chuck Aule Teddy Daniels gaan op zoek. Niemand wil echter meewerken en het tweetal geraakt in een benarde situatie als er orkaan opsteekt.
Film1 Premiere 02:40 - 04:55
The Rezort
Horror-Thriller. Regie: Steve Barker. Met Dougray Scott, Jessica De Gouw, Martin McCann e.a.. De bezoekers van een Zombie Sarafi park zijn volledig op zichzelf aangewezen wanneer alle veiligheidsmaatregelen plotseling falen. (GBR, 2015)
Film1 Action 03:25 - 04:55
A Hologram for the King
Komedie-Drama. Regie: Tom Tykwer. Met Tom Hanks, Alexander Black, Sarita Choudhury e.a.. In een poging zichzelf en zijn carrière te redden reist Alan af naar Saudi Arabië om Koning Abdullah een uniek aanbod te doen. Daar aangekomen blijkt de koning onbereikbaar en Alan op zichzelf aangewezen. (GBR, 2016)
Film1Family 04:20 - 05:55
The Other Side of the Door
Actie-Horror. Regie: Jonathan Roberts. Met Sarah Wayne Callies, Jeremy Sisto, Javier Botet e.a.. Na de tragische dood van haar zoontje gebruikt een ontroostbare moeder een eeuwenoud ritueel om met hem te communiceren. Ze negeert hierbij een heilig verbod en riskeert daardoor ook de levens van de rest van haar gezin. (GBR, 2016)
Film1 Action 04:55 - 06:30
Brace for Impact
Thriller. Regie: Michel Poulette. Met Kerry Condon, Guy Buller, Natalie Darbyson e.a.. Vliegtuigcrash-onderzoeker Sofia ontsnapt aan een crash maar haar broer komt om. Ze is ondanks haar schorsing vastbesloten te ontdekken wat de ramp veroorzaakte. (CAN, 2016)
Film1 Premiere 04:55 - 06:30
Mijn naam is Courgette
Animatie. Regie: Claude Barras. Met Matteo Heyrman, Myrthe Hendrix, Remi De Smet e.a.. Na de dood van zijn moeder komt Courgette terecht in een tehuis. Daar maakt hij nieuwe vrienden en vindt hij zelfs een vriendinnetje. (CHE, 2016)
Film1Family 05:55 - 07:00
Vincent N Roxxy
Misdaad-Thriller. Regie: Gary Michael Schultz. Met Emile Hirsch, Zoe Kravitz, Zoey Deutch e.a.. Eenling Vincent redt stadsmeisje Roxxy van een meedogenloze aanvaller en samen slaan ze op de vlucht. Maar geweld blijft ze achtervolgen, hoe ver en hard ze ook rennen. (USA, 2016)
Film1 Action 06:30 - 08:15
Monkey Kingdom
Documentaire. Regie: Mark Linfield, Alastair Fothergill. Met Tina Fey e.a.. Een pasgeboren aapje en zijn moeder proberen te overleven in de competitieve hiërarchie van de Tempeltroep; een groep apen die leeft in vervallen ruïnes diep in de jungle van Zuid-Azië. (USA, 2015)
Film1 Premiere 06:30 - 07:50
De geweldige beer
Jeugd. Regie: Esben Toft Jacobsen. Met Stemmen: Machiel Verbeek, Lotte Kuijt, Jan Nonhof e.a.. De 11-jarige Jonathan en zijn zus Sophie gaan bij opa op vakantie. Deze woont aan de rand van een reusachtig bos. Sophie is voor Jonathan maar een blok aan het been, maar als Sophie wordt meegenomen door een grote, oude beer, gaat hij diep het woud in om zijn zus te bevrijden.
Film1Family 07:00 - 08:15
Assassin's Creed
Actie-Avontuur. Regie: Justin Kurzel. Met Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons e.a.. Veroordeelde crimineel Callum Lynch kruipt in de huid van zijn mysterieuze voorouder om het in de tegenwoordige tijd op te nemen tegen de machtige Tempeliers. (GBR, 2016)
Film1 Premiere 07:50 - 09:40
Bone Tomahawk
Horror-Thriller. Regie: S. Craig Zahler. Met Kurt Russell, Patrick Wilson, Matthew Fox e.a.. Wanneer de vrouw van veefokker Arthur wordt ontvoerd door wrede kannibalen ziet hij ondanks zijn gewonde been maar één optie: de achtervolging inzetten en haar redden. (GBR, 2015)
Film1 Action 08:15 - 10:30
Lotte En De Maansteen
Animatie. Regie: Heiki Ernits, Janno Poldma. Met Nathalie Haneveld, Lucas Dietens, Thijs Van Aken e.a.. Wanneer er 's nachts dieven hun huis binnendringen komt Lotte er achter dat haar oom een geheimzinnige steen bezit. Oom Klaus vertelt Lotte hoe hij aan de steen gekomen is en dat er eigenlijk drie stenen zijn. (EE^, 2011)
Film1Family 08:15 - 09:30
Pudding T
Animatie. Regie: Michael Hegner. Met Stemmen: Pepijn Koolen, Finn Poncin, Marjolein Algera e.a.. Iwan Olsen wordt op school gepest en thuis gaat het al niet veel beter. Pa vindt hem een slappeling. Maar dat verandert wanneer Iwan een vrolijke banjospelende heks ontmoet die hem superkrachten geeft.
Film1Family 09:30 - 10:50
Hardcore Henry
Actie-Avontuur. Je wordt wakker als cyborg, kunt je niets herinneren en kunt alleen je zelfbenoemde verloofde vertrouwen. Voor je het weet ben je op de vlucht in een wervelwind van adrenaline en onmogelijke actie. (RUS, 2015)
Film1 Premiere 09:40 - 11:15
The reaping
Thriller. Regie: Stephen Hopkins. Met Hilary Swank, David Morrissey, Idris Elba e.a.. Als de familie van Katherine Winter door moord om het leven komt, zet de voormalig missionaris Katherine haar geloof terzijde. Als ze een reeks mysterieuze gebeurtenissen in een dorpje in Louisiana onderzoekt, moet ze vast stellen dat de wetenschap niet overal een antwoord op heeft.
Film1 Action 10:30 - 12:15
Mini En De Muggen
Animatie. Regie: Jannik Hastrup, Flemming Quist Moller. Met Olivier Banga, Echica Florijn, Levi Van Kempen e.a.. Mini woont bij het insectencircus maar komt per ongeluk terecht bij een roversbende. Zij dwingen hem mee te doen aan hun schurkerige praktijken. (DNK, 2014)
Film1Family 10:50 - 12:05
I.T.
Misdaad-Drama. Regie: John Moore. Met Pierce Brosnan, Jason Barry, Karen Moskow e.a.. Mike's vertrouwen in een jonge IT-adviseur uit zijn bedrijf blijkt volledig ongegrond als de jongen door een klein incident zich ontpopt als een wraakzuchtige psychopaat. (IRL, 2016)
Film1 Premiere 11:15 - 12:35
Siv gaat logeren
Familiefilm. Regie: Catti Edfeldt, Lena Hanno. Met Astrid Lovgren, Lilly Brown, Henrik Gustafsson e.a.. Siv maakt tijdens haar eerste dag op haar nieuwe school meteen een vriendinnetje. Maar als deze Cerisa tijdens een logeerpartij bij haar thuis verdwijnt, moet Siv op onderzoek uit. (SWE, 2016)
Film1Family 12:05 - 13:25
Central Intelligence
Actie-Komedie. Regie: Rawson Marshall Thurber. Met Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan e.a.. De brave accountant Calvin komt via Facebook in contact met Bob, een oud-klasgenoot die vroeger gepest werd maar nu een stoere CIA-agent is geworden. Bob trekt de nietsvermoedende Calvin mee in een wereld vol spionage, verraad en schietpartijen. (USA, 2016)
Film1 Action 12:15 - 14:05
Moonwalkers
Actie-Komedie. Regie: Antoine Bardou-Jacquet. Met Rupert Grint, Ron Perlman, Robert Sheehan e.a.. CIA-agent Kidman moet regisseur Stanley Kubrick overhalen om in het diepste geheim de maanlanding na te bootsen. Maar niets gaat zoals het moet en Kidman moet het doen met een stel louche buitenbeentjes. (FRA, 2015)
Film1 Premiere 12:35 - 14:10
Antboy
Jeugd. Regie: Ask Hasselbalch. Met Oscar Dietz, Cecilie Alstrup Tarp, Samuel Ting Graf e.a.. Als de 12-jarige Pelle wordt gebeten door een mier krijgt hij onvoorspelbare superkrachten. Samen met de stripboekennerd Wilhelm gaat Pelle de lokale misdaad bestrijden.
Film1Family 13:25 - 14:40
This means war
Actiekomedie. Regie: McG. Met Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy e.a.. Twee top CIA-agenten werken al jaren zeer succesvol samen tot ze ontdekken dat ze verliefd zijn op de zelfde vrouw.
Film1 Action 14:05 - 15:40
The Nice Guys
Actie-Komedie. Regie: Shane Black. Met Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice e.a.. Dubieuze privédetective Holland March en hardhandige huurling Jackson Healy onderzoeken de verdachte dood van een verlopen pornoster. Ze belanden in een ongelofelijk complot. (USA, 2016)
Film1 Premiere 14:10 - 16:00
Antboy 3
Jeugd. Regie: Ask Hasselbalch. Met Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen e.a.. Sinds Pelle Nordmann, alias Antboy, is gebeten door een mier, is zijn leven veranderd. Net als een mier is hij nu supersnel, supersterk en superflink! Hij heeft de stad veiliger gemaakt. Hij schrikt zich rot een superschurk op een skateboard ontmoet. Werk aan de winkel dus.
Film1Family 14:40 - 16:00
Kung Fu Panda: The Kaboom of D...
Animatie. Regie: Jennifer Yuh. Met Stemmen: Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan e.a.. Samen met de andere kungfu meesters - Tijger, Kraan, Mantis, Viper en Aap - beschermt pandabeer Po de Vredesvallei. Een nare tegenstander met een geheim wapen probeert China te veroveren en wil Kung Fu uitroeien. Samen met zijn vrienden moet hij heel China doorkruisen om deze vijand te overmeesteren.
CBBC 15:05 - 16:30
Complete Unknown
Thriller-Drama. Regie: Joshua Marston. Met Rachel Weisz, Michael Shannon, Danny Glover e.a.. De getrouwde Tom geeft een verjaardagsdiner waar de mysterieuze Alice ten tonele verschijnt. Tom herkent haar van vroeger en gelooft dat zij een andere naam heeft aangenomen. Hierop raken de twee verzeild in een nachtelijke zwerftocht door Brooklyn. (USA, 2016)
Film1 Action 15:40 - 17:10
Toy story 2
Animatie. Regie: John Lasseter. Met Stemmen: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack e.a.. Woody dreigt tot een museumstuk te verworden en Buzz Lightyear moet dat voorkomen.
BBC1 15:50 - 17:20
Meneer Pluizenbol
Familie-Komedie. Regie: Barry Sonnenfeld. Met Barry Atsma e.a.. Miljonair Tom Brand verwaarloost zijn gezin vanwege zijn drukke baan. Wanneer hij door een bizar ongeluk zich plots in een poezenlijf bevindt, leert hij zichzelf én zijn familie opnieuw kennen. (FRA, 2016)
Film1Family 16:00 - 17:25
Piepkuikens
Familiefilm. Regie: Olivier Ringer. Met Clarisse Djuroski, Lea Warny, Alain Eloy e.a.. Cathy en Margaux broeden een eendenei uit maar mogen het kuikentje niet houden. Stiekem gaan ze op zoek naar een veilige plek: het Vogelparadijs. (FRA, 2014)
Film1 Premiere 16:00 - 17:25
Our Kind of Traitor
Thriller. Regie: Susanna White. Met Ewan McGregor, Stellan Skarsgard, Damian Lewis e.a.. Perry en Gail ontmoeten op vakantie een Russische miljonair die ze een vreemde gunst vraagt. Ze besluiten hem te helpen maar merken al snel de levensgevaarlijke gevolgen van hun goedheid. (GBR, 2016)
Film1 Action 17:10 - 18:55
Meester Kikker
Familiefilm. Regie: Anna Van Der Heide. Met Jeroen Spitzenberger, Bobby Van Vleuten, Yenthe Bos e.a.. De leerlingen van meester Frans ontdekken dat hij soms in een kikker verandert en besluiten hem te helpen. Als kikker is hij namelijk erg kwetsbaar, zeker voor gemene ooievaren. (NLD, 2016)
Film1Family 17:25 - 18:50
Pluk van de Petteflet
Jeugd. Regie: Ben Sombogaart, Pieter Van Rijn. Met Janieck van de Polder, Suzanne Zuiderwijk, Arjan Ederveen e.a.. De 8-jarige Pluk, de jongen met de rode kraanwagen, betrekt het torenkamertje van de Petteflet. Hij maakt kennis met leuke en minder leuke flatgenoten.
Film1 Premiere 17:25 - 19:00
No One Knows About Persian Cat...
Drama. (IRN, 2009)
NPOCultura 17:26 - 19:09
Nativity!
Komedie. Regie: Debbie Isitt. Met Martin Freeman, Ashley Jensen, Marc Wootton e.a.. Leraar Paul Maddens moet dit jaar de productie van het lokale kersttoneelstuk verzorgen. Het is een competitie met een sjiek school in de buurtom de eer in het dorp. Paul pocht over zijn ex-vriendin die producente is in Hollywood. In de praktijk heeft hij haar echter in geen jaren gesproken.
BBC2 18:20 - 20:00
Spokenjagers
Familiefilm. Regie: Tobi Baumann. Met Tygo Gernandt, Rutger Le Poole, Desi Van Doeveren e.a.. De bangige Tom schrikt zich te pletter als hij een spook in zijn kelder vindt. Deze Hugo doet echter niemand kwaad en heeft zelfs Toms hulp nodig om de gevaarlijke ijsgeest te verslaan die de hele stad wil bevriezen. (DEU, 2015)
Film1Family 18:50 - 20:30
Nerve
Misdaad-Thriller. Regie: Henry Joost. Met Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade e.a.. Studiebol Vee doet onder aanmoediging van vrienden mee aan een populaire online game waarbij de speler steeds extremere opdrachten krijgt. Het begint als een onschuldig spel maar de inzet wordt steeds hoger. (USA, 2016)
Film1 Action 18:55 - 20:30
Waterboys
Komedie-Drama. Regie: Robert Jan Westdijk. Met Leopold Witte, Tim Linde, Helen Belbin e.a.. Wanneer de relaties van schrijver Victor en zijn zoon Zack op de klippen lopen, ondernemen ze een turbulente reis naar Schotland om zichzelf en elkaar opnieuw uit te vinden. (NLD, 2016)
Film1 Premiere 19:00 - 20:30
Abraham Lincoln: Vampire hunte...
Horror. Regie: Timur Bekmambetov. Met Dominic Cooper, Benjamin Walker, Mary Elizabeth Winstead e.a.. Abraham Lincoln, de 16e president van de Verenigde Staten ontdekt dat vampieren het land willen veroveren. Hij voorkomt dat.
Film1 Action 20:30 - 22:10
The Better Half
Romantische Komedie. Regie: Michael Winnick. Met Kathleen Rose Perkins, Jamie Bamber, Chris Parnell e.a.. Na een ongeluk in de sportschool is de veel te serieuze Calista in tweeën gespleten. Haar cynische kant en spontane versie moeten samenwerken om de boel goed te maken met haar familie. (USA, 2015)
Film1Family 20:30 - 22:05
Jackie
Drama. Regie: Pablo Larrain. Met Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig e.a.. De moord op John F. Kennedy dompelt de Verenigde Staten in vier dagen van nationale rouw. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe, First Lady Jackie Kennedy. (FRA, 2016)
Film1 Premiere 20:30 - 22:10
A Dangerous Method
Drama. (GBR, 2011)
NPOCultura 22:01 - 23:37
De Zevende Hemel
Drama. Regie: Job Gosschalk. Met Huub Stapel, Henriette Tol, Thomas Acda e.a.. Maria besluit door een onverwachte gebeurtenis het jubileum van haar restaurant samen met haar haar kinderen te vieren. Maar al snel voeren ruzies en relatieproblemen de boventoon. (NLD, 2016)
Film1Family 22:05 - 23:50
Split
Horror-Thriller. Regie: M.Night Shyamalan. Met James McAvoy, Anya Taylor- Joy, Betty Buckley e.a.. Drie jonge meisjes worden op klaarlichte dag gedrogeerd en ontvoerd door een man met ontelbare persoonlijkheden. Ze moeten zien te ontsnappen voordat ze de gevaarlijkste van allemaal zullen treffen: The Beast. (USA, 2016)
Film1 Action 22:10 - 00:05
Fences
Drama. Regie: Denzel Washington. Met Denzel Washington, Viola Davis, Stephen Henderson e.a.. In het Pittsburgh van de jaren vijftig - een periode van discriminatie en rassenverschillen - worstelt een gedesillusioneerde Afro-Amerikaanse vader met de ondersteuning van zijn gezin. (USA, 2016)
Film1 Premiere 22:10 - 00:30
Ajami
Drama. (ISR, 2009)
NPOCultura 23:37 - 01:37
Florence Foster Jenkins
Komedie-Drama. Regie: Stephen Frears. Met Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg e.a.. Erfgename Florence wil graag een groots zangeres worden maar haar stem is niet om aan te horen. Haar echtgenoot probeert haar te beschermen maar komt voor een uitdaging te staan als Florence een groots optreden wil verzorgen. (GBR, 2016)
Film1Family 23:50 - 01:40