Vele hemels boven de zevende
Drama. Regie: Jan Matthys. Met Brit Van Hoof, Koen De Graeve, Sara De Roo e.a.. Vlaams drama naar de gelijknamige roman van Griet Op de Beeck, waarin Eva altijd klaar staat om iedereen om zich heen bij te staan maar zelf ten prooi valt aan een knagende eenzaamheid. (BEL, 2017)
Film1Family 00:10 - 02:05
La banquiere
Erotiek. (FRA, 2013)
Film1 Action 00:15 - 01:50
Una
Thriller-Drama. Regie: Benedict Andrews. Met Rooney Mara, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed e.a.. Krachtig drama met Rooney Mara als een jonge vrouw die vijftien jaar geleden met een oudere man van huis liep en hem na diens gevangenisstraf weer opzoekt. De confrontatie werpt een nieuw licht werpt de scheidslijn tussen dader en slachtoffer. (GBR, 2016)
Film1 Premiere 00:15 - 01:50
Agora
Actie. Regie: Alejandro Amenábar. Met Rachel Weisz, Max Minghella, Oscar Isaac e.a.. (E/M/USA, 2009)
Rai2 00:20 - 02:15
Frauenherzen
Drama. Regie: Sophie Allet-Coche. Met Nadeshda Brennicke, Valerie Niehaus, Julia Dietze e.a.. (D, 2013)
SAT1 00:35 - 02:15
Willkommen daheim
Heimat. Regie: Ariane Zeller. Met Julia Richter, Kai Wiesinger, Veronika Fitz e.a.. De Berlijnse fysiotherapeute Felicitas Büchner wil met haar getrouwde collega en geliefde Dr. Wolfgang Schlegel in Berlijn een eigen praktijk openen. Daar heeft ze echter geld voor nodig. Doordat ze een boerenhof in Beieren erft, lijkt de verwezelijking van haar droom in zicht. Maar wanneer ze de erfenis ter plekke gaat bekijken, met als doel de boel snel te verkopen, krijgt ze andere inzichten.
D3HF 00:45 - 02:10
True Lies - Wahre Lügen
Avontuur. Regie: James Cameron. Met Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold e.a.. (USA, 1994)
Kabel1 01:05 - 03:25
Realms
Horror-Thriller. Regie: Daric Gates. Met Ryan Kelley, Madison McKinley, Nitipaisalkul Golf Pichaya e.a.. Horrorfilm waarin twee Amerikaanse criminelen na een overval in Bangkok samen met drie gijzelaars hun toevlucht zoeken in een mysterieuze woning in het bos. Hier blijkt niemand veilig te zijn voor het kwaad dat in het behekste landhuis op de loer ligt. (USA, 2017)
Film1 Action 01:50 - 03:20
Breaking In
Actie-Thriller. Regie: James McTeigue. Met Gabrielle Union, Billy Burke, Richard Cabral e.a.. Thriller met Gabrielle Union waarin een alleenstaande moeder alles op alles moet zetten om haar kinderen te bevrijden van de vier inbrekers die hen gegijzeld houdt in het zwaarbeveiligde huis van haar vermoorde vader. (USA, 2018)
Film1 Premiere 01:50 - 03:15
Mamma Mia! Here We Go Again
Muzikale Komedie. Regie: Ol Parker. Met Lily James, Amanda Seyfried, Meryl Streep e.a.. Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met deze Abba-musical waarin Sophie (Amanda Seyfried) op het Griekse eiland Kalokairi voorbereidingen treft op een grootse heropening van het hotel van haar overleden moeder Donna (Meryl Streep). (GBR, 2018)
Film1Family 02:05 - 03:55
Groupies bleiben nicht zum Fr...
Humor. Regie: Marc Rothemund. Met Anna Fischer, Kostja Ullmann, Inka Friedrich e.a.. (D, 2010)
SAT1 02:15 - 03:55
Naokos Lächeln
Drama. Regie: Tran Anh Hung. Met Ken'ichi Matsuyama, Rinko Kikuchi, Kiko Mizuhara e.a.. (J, 2011)
ARD 02:40 - 04:40
Trance
Library Thriller. Regie: Danny Boyle. Met James McAvoy, Rosario Dawson, Vincent Cassel e.a.. Misdaadfilm van Danny Boyle met James McAvoy als een veilingmeester die aan geheugenverlies lijdt. Onder dwang van een criminele bende laat hij zich hypnotiseren om zich zo weer te herinneren waar hij een kostbaar schilderij verstopt heeft. (GBR, 2013)
Film1 Premiere 03:15 - 04:55
Keep Watching
Horror-Thriller. Regie: Sean Carter. Met Bella Thorne, Chandler Riggs, Ioan Gruffudd e.a.. Zin in een dodelijk spelletje? Een familie wordt thuis ingesloten door indringers en is gedwongen een afgrijselijk spel te spelen om toeschouwers te vermaken: "Kill, or be killed". Maar weten de kijkers wel dat alles echt is? (USA, 2017)
Film1 Action 03:20 - 04:50
Alarmstufe: Rot
Avontuur. Regie: Andrew Davis. Met Steven Seagal, Tommy Lee Jones, Gary Busey e.a.. (USA, 1992)
Kabel1 03:30 - 05:05
Status Update
Komedie. Regie: Scott Speer. Met Ross Lynch, Olivia Holt, Harvey Guillen e.a.. Fantasievolle komedie waarin de niet al te populaire tiener Kyle Moore een magische app ontdekt waarmee alles wat hij op social media post werkelijkheid wordt. (USA, 2018)
Film1Family 03:55 - 05:40
Intruders
Horror-Thriller. Regie: Juan Carlos Fresnadillo. Met Clive Owen, Carice Van Houten, Daniel Brühl e.a.. Horror-thriller met Clive Owen en Carice van Houten als de ouders van een twaalfjarig meisje dat het angstaanjagende verhaal van het monster Hollow Face op papier zet en daarmee een ware nachtmerrie over zichzelf afroept. (GBR, 2012)
Film1 Action 04:50 - 06:30
Unsane
Thriller-Drama. Regie: Steven Soderbergh. Met Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah e.a.. Psychologische horrorthriller van Steven Soderbergh met Claire Foy als een jonge vrouw die in een psychiatrische inrichting wordt geconfronteerd met haar grootste angst: bestaat haar stalker echt of lijdt ze aan waanideeën? (USA, 2018)
Film1 Premiere 04:55 - 06:30
Antboy 3
Jeugd. Regie: Ask Hasselbalch. Met Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen e.a.. Sinds Pelle Nordmann, alias Antboy, is gebeten door een mier, is zijn leven veranderd. Net als een mier is hij nu supersnel, supersterk en superflink! Hij heeft de stad veiliger gemaakt. Hij schrikt zich rot een superschurk op een skateboard ontmoet. Werk aan de winkel dus.
Film1Family 05:40 - 07:00
Sweet Country
Arthouse Drama. Regie: Warwick Thornton. Met Hamilton Morris, Bryan Brown, Sam Neill e.a.. Waargebeurd drama waarin de Aboriginal Sam samen met zijn zwangere vrouw Lizzie op de vlucht moet slaan door de uitgestrekte Australische wildernis, nadat hij een gewelddadige blanke militair heeft doodgeschoten. (AUS, 2017)
Film1 Action 06:30 - 08:20
Pitch Perfect 3
Muzikale Komedie. Regie: Trish Sie. Met Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld e.a.. Het zang-avontuur van de Bella's is nog niet voorbij! In deze muzikale komedie komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen een tournee door het buitenland te kunnen gaan maken. (USA, 2017)
Film1 Premiere 06:30 - 08:00
Antboy En De Wraak Van De Rode...
Familiefilm. Regie: Ask Hasselbalch. Met Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen e.a.. Pelle alias Antboy heeft na zijn triomf op de Vlo nieuwe problemen: een nieuwe jongen op school probeert zijn vriendin in te palmen en de mysterieuze Rode Furie maakt het hem erg lastig. (DNK, 2014)
Film1Family 07:00 - 08:20
Funny Cow
Drama. Regie: Adrian Shergold. Met Maxine Peake, Paddy Considine, Stephen Graham e.a.. Tragikomedie met Maxine Peake als een comédienne uit de Britse arbeidersklasse die haar moeilijke jeugd gebruikt als materiaal voor haar shows, terwijl ze opklimt in een beroepswereld die door mannen wordt gedomineerd. (GBR, 2017)
Film1 Premiere 08:00 - 09:40
Breaking In
Actie-Thriller. Regie: James McTeigue. Met Gabrielle Union, Billy Burke, Richard Cabral e.a.. Thriller met Gabrielle Union waarin een alleenstaande moeder alles op alles moet zetten om haar kinderen te bevrijden van de vier inbrekers die hen gegijzeld houdt in het zwaarbeveiligde huis van haar vermoorde vader. (USA, 2018)
Film1 Action 08:20 - 09:50
Lotte En De Maansteen
Animatie. Regie: Heiki Ernits, Janno Poldma. Met Nathalie Haneveld, Lucas Dietens, Thijs Van Aken e.a.. Wanneer er 's nachts dieven hun huis binnendringen komt Lotte er achter dat haar oom een geheimzinnige steen bezit. Oom Klaus vertelt Lotte hoe hij aan de steen gekomen is en dat er eigenlijk drie stenen zijn. (EE^, 2011)
Film1Family 08:20 - 09:35
De IJslandbende
Familiefilm. Regie: Mans Van Den Berg. Met Mattijn Hartemink, Wendy Riksen, Babbelot Leeman e.a.. Samen met een groep vrienden wil de puber Sem ter nagedachtenis aan zijn overleden vader op expeditie naar IJsland. De vijf laten hun fantasie de vrije loop, maar Sem neemt de plannen veel serieuzer dan de rest. Hierop neemt hij een gevaarlijk besluit. (NLD, 2017)
Film1Family 09:35 - 10:45
Nico, 1988
Drama. Regie: Susanna Nicchiarelli. Met Trine Dyrholm, John Gordon Sinclair, Anamaria Marinca e.a.. Trine Dyrholm (The Legacy) als singer-songwriter Nico – ooit zangeres van The Velvet Underground en muze van Andy Warhol - in een muzikale roadmovie over de wedergeboorte van deze eigenzinnige artieste, moeder en vrouw achter het icoon uit de sixties. (ITA, 2017)
Film1 Premiere 09:40 - 11:10
Skyscraper
Actie. Regie: Rawson Marshall Thurber. Met Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han e.a.. Actieknaller met Dwayne Johnson als een beveiliger die verdacht wordt van brandstichting in de hoogste wolkenkrabber van Hong Kong. Terwijl hij zijn naam probeert te zuiveren, moet hij zijn gezin zien te redden uit het brandende gebouw. (USA, 2018)
Film1 Action 09:50 - 11:30
Elias: Alle ankers vooruit!
Animatie. Regie: Simen Alsvik. Met Christiaan Schreuder, Eva Kolsteren, Jan-Willem Verkuyl e.a.. Animatiefilm waarin Elias de Kleine Reddingsboot mag komen werken in de Grote Haven waar hij ontdekt dat de andere schepen iets in hun schild voeren. (NOR, 2017)
Film1Family 10:45 - 12:00
Final Portrait
Komedie-Drama. Regie: Stanley Tucci. Met Geoffrey Rush, Armie Hammer, Tony Shalhoub e.a.. Geoffrey Rush speelt de wereldberoemde kunstenaar Alberto Giacommeti in dit komische drama over de totstandkoming van zijn laatste meesterwerk. Geregisseerd door acteur Stanley Tucci (Big Night, Blind Date). (GBR, 2017)
Film1 Premiere 11:10 - 12:40
Mission: Impossible - Fallout
Actie. Regie: Christopher McQuarrie. Met Tom Cruise, Henry Cavill, Rebecca Ferguson e.a.. Tom Cruise is terug in de zesde spectaculaire actiefilm rondom geheim agent Ethan Hunt, die dit keer samen met CIA-agent August Walker probeert te voorkomen dat de overgebleven leden van het vijandige syndicaat een wereldwijde catastrofe veroorzaken. (USA, 2018)
Film1 Action 11:30 - 13:55
De Dieren Uit Het Hakkebakkebo...
Familiefilm. Regie: Rasmus A. Sivertsen. Met Finn Poncin, Pepijn Koolen, Marcel Jonker e.a.. Maarten Bosmuis woont samen met al zijn vrienden in het Hakkebakkebos. De muizen zijn altijd bang dat ze worden opgegeten door andere bosbewoners en willen dat er nieuwe wet komt: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten. (NOR, 2016)
Film1Family 12:00 - 13:15
Phantom Thread
Drama-Romantiek. Regie: Paul Thomas Anderson. Met Daniel Day-Lewis, Vicky Krieps, Lesley Manville e.a.. In dit fraai aangeklede portret van Paul Thomas Anderson schittert Daniel Day-Lewis als een gerenommeerd couturier wiens zorgvuldig op maat gemaakte leven overhoop wordt gegooid door de komst van een eigenzinnige nieuw muze. (GBR, 2017)
Film1 Premiere 12:40 - 14:45
Orla de Kikkerslikker
Animatie. Regie: Peter Dodd. Met Stemmen:o.a. Stephan Holwerda, Thomas Cammaert, Pepijn Koolen e.a.. Circus Bardini is op zoek naar een gloednieuwe act voor hun spektakel. Dat is echt een kolfje naar de hand van Victor en zijn trouwe hond Braadworst. Maar dan heeft hij buiten Orla de Kikkerslikker gerekend, de akeligste en lelijkste pestkop die bestaat. Orla heeft een gemeen plan om Victor te dwarsbomen.
Film1Family 13:15 - 14:40
The World's End
Actiekomedie. Regie: Edgar Wright. Met Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman e.a.. Na twintig jaar houden vijf jeugdvrienden een reünie om de kroegentocht naar de lokale pub, 'The World's End', opnieuw uit te voeren. Ongewild worden ze de enige hoop van de mensheid om te overleven.
Film1 Action 13:55 - 15:45
La mémoire de la peur
Thriller. Regie: Brian Skiba. Met Chelsea Hobbs, Mark Famiglietti, William McNamara e.a.. (USA, 2018)
TF1 13:55 - 15:40
Die Überglücklichen
Drama. Regie: Paolo Virzi. Met Valeria Bruni Tedeschi, Micaela Ramazzotti, Bob Messini e.a.. (I/F, 2016)
Arte 14:00 - 15:50
Mona kriegt ein Baby
Drama. Regie: Ben Verbong. Met Stephanie Amarell, Barbara Auer, Dominic Raacke e.a.. (D, 2014)
One 14:20 - 15:50
Das Mädchen aus dem Regenwald
Drama. Regie: Wolf Gremm. Met Christine Neubauer, Hardy Krüger jr., Alexandra Wallis e.a.. Psychotherapeute Julia Wagner werkt in een particulier, internationale ziekenhuis in Bangkok. Ze wordt door de politie gevraagd te helpen bij een merkwaardige zaak. Aan de rand van het regenwoud is een acht jaar oud meisje gevonden. Niemand mist het getraumatiseerde, angstige kind. Ze kan zelfs niet spreken.
D3HF 14:30 - 16:00
Knoester en Berkelientje
Familie. Regie: Martin Lund. Met Adrian Grønnevik Smith, Petrus Andreas Christensen, Pernille Sørensen e.a.. De mama van Junior heeft een fietsongeluk en belandt in het ziekenhuis. Junior vermoedt meteen dat er iets vreemds aan de hand is. De kleine speurder gaat samen met zijn vriend Knoester, de pratende tak, zijn vriendinnetje Tiny en haar twijgje Berkelientje op zoek naar bewijsmateriaal.
Film1Family 14:40 - 16:00
Kleine IJstijd
Komedie-Drama. Regie: Paula Van Der Oest. Met Monic Hendrickx, Hannah Hoekstra, Cees Geel e.a.. In dertig jaar kan een hoop veranderen en tegelijkertijd bijzonder weinig. Een groep vrienden komt bij elkaar om de as van één van hen uit te strooien en al snel vliegt iedereen elkaar in de haren als vanouds. (NLD, 2017)
Film1 Premiere 14:45 - 16:05
Une proie facile
Thriller. Regie: Michael Feifer. Met Robert Neary, David Starzyk, Lizze Broadway e.a.. (USA, 2015)
TF1 15:40 - 17:20
Jackass Presents: Bad Grandpa
Komedie. Regie: Jeff Tremaine. Met Johnny Knoxville, Jackson Nicoll, Georgina Cates e.a.. De 86-jarige Irving Zisman gaat met zijn 8-jarige kleinzoon Billy op reis door Amerika en het tweetal geraakt in talrijke komische situaties.
Film1 Action 15:45 - 17:15
Incontri proibiti
Drama. Regie: Alberto Sordi. Met Alberto Sordi, Valeria Marini, Franca Faldini e.a.. (I, 1998)
Rai3 15:50 - 17:30
Piepkuikens
Familiefilm. Regie: Olivier Ringer. Met Clarisse Djuroski, Lea Warny, Alain Eloy e.a.. Cathy en Margaux broeden een eendenei uit maar mogen het kuikentje niet houden. Stiekem gaan ze op zoek naar een veilige plek: het Vogelparadijs. (FRA, 2014)
Film1Family 16:00 - 17:25
Ted & Het Geheim Van Koning Mi...
Animatie. Regie: Enrique Gato. Met Jan Kooijman, Yvonne Coldeweijer, Pip Pellens e.a.. In deze avontuurlijke animatiefilm moet ontdekkingsreiziger Ted Jones zijn geliefde Sara redden van een rijke slechterik die op zoek is naar de ketting van Koning Midas. (ESP, 2017)
Film1 Premiere 16:05 - 17:30
Action Point
Actie-Komedie. Regie: Tim Kirkby. Met Johnny Knoxville, Eleanor Worthington-Cox, Chris Pontius e.a.. Durfal Johnny 'Jackass' Knoxville is terug als de knettergekke eigenaar van een goedkoop pretpark waar de attracties zijn ontworpen met minimale veiligheid voor maximaal plezier. Bereid je voor op hilarische pijnlijke capriolen. (USA, 2018)
Film1 Action 17:15 - 18:40
Red Dog: True Blue
Familie-Komedie. Regie: Kriv Stenders. Met Jason Isaacs, Levi Miller, Bryan Brown e.a.. Het iconische Australische verhaal van de hond die een legende werd. Een ontroerend avontuur over familie en vriendschap tussen een jochie en zijn beste vriend; Blue de rode hond. (AUS, 2016)
Film1Family 17:25 - 18:55
Het lied van de zee
Animatie. Regie: Tomm Moore. De zesjarige Saoirse woont met haar broer Ben, de hond en hun vader in een vuurtoren op een eilandje. Ze kan of wil niet praten. Kort na haar geboorte is haar moeder in zee verdwenen en het meisje zelf voelt zich ook onverklaarbaar aangetrokken tot het woelige water.
Film1 Premiere 17:30 - 19:00
Scott Pilgrim vs. the World
Komedie. Regie: Edgar Wright. Met Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin e.a.. Scott Pilgrim is een 22-jarige goedzak die basgitaar speelt in een matig bandje. Hij is werkloos en wordt smoorverliefd op Ramona Flowers. Ramona heeft evenwel zeven boosaardige exen die hij eerst moet verslaan, voordat hij Ramona zijn vriendinnetje mag noemen.
Film1 Action 18:40 - 20:30
Peter Rabbit
Familie-Komedie. Regie: Will Gluck. Met James Corden, Margot Robbie, Daisy Ridley e.a.. Verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over het ondeugende konijn Pieter. In deze mix van animatie en live-action loopt de strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin ontzettend uit de hand. (USA, 2018)
Film1Family 18:55 - 20:30
The Hunter's Prayer
Actie-Thriller. Regie: Jonathan Mostow. Met Sam Worthington, Odeya Rush, Martin Compston e.a.. Wanneer een onschuldige jonge vrouw voor de loop van zijn geweer verschijnt, kan huurmoordenaar Lucas (Sam Worthington) de trekker niet overhalen. Niet heel handig, want nu staat er ook een prijs op zijn hoofd. (BRD, 2017)
Film1 Premiere 19:00 - 20:30
Chaos-Queens: Für jede Lösun...
Divers. Regie: Thomas Freundner. Met Katharina Wackernagel, Inez Bjørg David, Janek Rieke e.a.. (D, 2017)
3SAT 20:15 - 21:45
Miss Undercover
Humor. Regie: Donald Petrie. Met Sandra Bullock, Benjamin Bratt, Michael Caine e.a.. (USA, 2000)
Kabel1 20:15 - 22:30
Deadpool 2
Actie-Komedie. Regie: David Leitch. Met Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin e.a.. Ryan Reynolds is terug als Marvels grofgebekte huurling! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. De moorddadige missie van een supersoldaat dwingt Deadpool na te denken over wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. (USA, 2018)
Film1 Action 20:30 - 22:25
Goodbye Christopher Robin
Drama. Regie: Simon Curtis. Met Domhnall Gleeson, Margot Robbie, Kelly Macdonald e.a.. Domhnall Gleeson in het waargebeurde verhaal van kinderboekenschrijver A.A. Milne die, geïnspireerd door zijn zoontje Christopher Robin en diens speelgoed, de magische wereld van Winnie-the-Pooh creëerde. (GBR, 2018)
Film1Family 20:30 - 22:15
The Commuter
Actie-Thriller. Regie: Jaume Collet-Serra. Met Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson e.a.. Misdaadthriller met Liam Neeson als een zakenman die tijdens zijn dagelijkse treinrit naar huis betrokken raakt bij een crimineel complot. (FRA, 2018)
Film1 Premiere 20:30 - 22:15
World War Z
Actie. Regie: Marc Foster. Met Brad Pitt, Mireille Enos, David Morse e.a.. Gerry Lane wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie van zombies te voorkomen. Ook moet hij zijn gezin beschermen tegen de vleesetende monsters.
RTL7 20:30 - 22:45
How do you know
Romantische komedie. Regie: James L. Brooks. Met Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd e.a.. Lisa, de sterspeelster van het Amerikaanse softbalteam, wordt uit het team gezet en zakenman George is onlangs uit zijn vaders bedrijf gegooid wegens vermeende fraude. Als ze via vrienden elkaar ontmoeten, is gedeelde smart in ieder geval halve smart.
RTL8 20:30 - 23:00
Basic instinct
Thriller. Regie: Paul Verhoeven. Met Michael Douglas, Sharon Stone, Jeanne Tripplehorn e.a.. Nick Curran, detective in San Francisco, ontmoet bij zijn onderzoek naar de moord op een rockzanger drie mooie vrouwen, die alle drie als dader in aanmerking komen.
SBS9 20:30 - 23:00
Clash of the titans
Actie. Regie: Louis Leterrier. Met Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes e.a.. Perseus probeert met een groep dappere krijgers zijn vijand Hades te verslaan. Ze moeten het tijdens de gevaarlijke reis opnemen tegen demonen en monsters.
Veronica 20:30 - 22:35
Parigi a tutti i costi
Divers. Regie: Reem Kherici. Met Reem Kherici, Cécile Cassel, Philippe Lachaux e.a.. (F/FIN, 2013)
Rai1 21:25 - 23:10
Die Tote ohne Alibi
Drama. Regie: Michael Schneider. Met Maximilian Simonischek, Katharina Böhm, Gerhard Wittmann e.a.. (D, 2012)
ZDFneo 21:45 - 23:15
Nebelwand - Der Usedom-Krimi
Misdaad. Regie: Andreas Herzog. Met Katrin Saß, Lisa Maria Potthoff, Emma Bading e.a.. (D, 2017)
D3WDR 22:10 - 23:40
The Guernsey Literary Society
Drama-Romantiek. Regie: Mike Newell. Met Jessica Brown Findlay, Tom Courtenay, Michiel Huisman e.a.. Romantisch drama met Lily James als een jonge schrijfster die eind jaren veertig kennismaakt met de excentrieke leden van een boekenclub op het eiland Guernsey, waar ze kennismaakt met een intrigerende boer (Michiel Huisman). (GBR, 2018)
Film1Family 22:15 - 00:15
Detroit
Drama. Regie: Kathryn Bigelow. Met John Boyega, Will Poulter, Anthony Mackie e.a.. In de zomer van 1967 vinden in Detroit heftige rassenrellen plaats: 43 mensen overlijden, 189 raen gewond en er worden 7200 arrestaties verricht.
Film1 Premiere 22:15 - 00:35
Kick-Ass 2
Actie. Regie: Jeff Wadlow. Met Aaron Johnson, Chloë Grace Moretz, Jim Carrey e.a.. Kick-Ass is wereldberoemd geworden met zijn idiote maar moedige superheldenacties. Nu ontstaat er spontaan een groep van nieuwe self-made superhelden die allemaal de wereld willen redden:
Film1 Action 22:25 - 00:05
Miss Undercover 2 - Fabelhaft ...
Humor. Regie: John Pasquin. Met Sandra Bullock, Enrique Murciano, Regina King e.a.. (USA/AUS, 2005)
Kabel1 22:30 - 00:45
Wrath of the Titans
Actie. Regie: Jonathan Liebesman. Met Sam Worthington, Ralph Fiennes, Liam Neeson e.a.. Perseus – halfgod en zoon van Zeus – probeert na een lange strijd als visser een normaal leven te leiden. Ondertussen vechten de goden en de Titanen een machtstrijd uit. Verzwakt door het gebrek aan menselijke adoratie, raken de goden de controle kwijt over de gevangen genomen Titanen en hun boosaardige leider Kronos, vader van de heersende broers Zeus, Hades en Poseidon. Perseus kan zijn roeping niet langer negeren.
Veronica 22:35 - 00:25
Marija
Drama. Regie: Michael Koch. Met Margarita Breitkreiz, Georg Friedrich, Olga Dinnikova e.a.. (D/CH, 2016)
ARD 22:45 - 00:20
Snatch
Misdaadkomedie. Regie: Guy Ritchie. Met Jason Statham, Stephen Graham, Brad Pitt e.a.. In Antwerpen is een 84-krt diamant gestolen. Boeven en politie hebben er alles voor over het juweel te achterhalen.
RTL7 22:45 - 00:55
Kilimandscharo - Reise ins Leb...
Avontuur. Regie: Gregor Schnitzler. Met Anna Maria Mühe, Kostja Ullmann, Simon Schwarz e.a.. (D, 2017)
D3HF 23:00 - 00:30
Dead calm
Thriller. Regie: Phillip Noyce. Met Nicole Kidman, Sam Neill, Billy Zane e.a.. Echtpaar dat net een drama achter de rug heeft, gaat een zeiltocht maken om tot zichzelf te komen. Midden op de kalme zee zien ze een reddingboot met een man erin. Hij heeft een verward verhaal en ze nemen hem aan boord.
SBS9 23:00 - 00:50
Chloe
Drama. Regie: Atom Egoyan. Met Amanda Seyfried, Julianne Moore, Liam Neeson e.a.. Catherine vedenkt haar echtgenoot David dat hij vreemd gaat. Ze huurt de onweerstaanbare prostituee Chloe in om haar vermoedens te bevestigen. Cloe komt inderdaad terug met zeer pikante verhalen.
D3WDR 23:40 - 01:05