Una romantica avventura
Romantiek. Regie: Mario Camerini. Met Assia Noris, Gino Cervi, Leonardo Cortese e.a.. (I, 1940)
Rai3 04:45 - 06:00
The X-files: I want to believe
Sciencefiction. Regie: Chris Carter. Met David Duchovny, Gillian Anderson, Amanda Peet e.a.. Na hun vertrek bij de FBI zijn Fox Mulder en Dana Scully ieder hun eigen weg gegaan. Als een voormalige priester melding maakt van visioenen over een vermiste FBI-agent wordt de hulp van Mulder en Scully opnieuw ingeroepen.
Film1 Action 04:50 - 06:30
Get Out
Horror-Thriller. Regie: Jordan Peele. Met Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener e.a.. De Afro-Amerikaanse Chris gaat op bezoek bij zijn blanke schoonouders en voelt zich meteen niet op zijn gemak. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd. (USA, 2017)
Film1 Premiere 04:50 - 06:30
De geweldige beer
Jeugd. Regie: Esben Toft Jacobsen. Met Stemmen: Machiel Verbeek, Lotte Kuijt, Jan Nonhof e.a.. De 11-jarige Jonathan en zijn zus Sophie gaan bij opa op vakantie. Deze woont aan de rand van een reusachtig bos. Sophie is voor Jonathan maar een blok aan het been, maar als Sophie wordt meegenomen door een grote, oude beer, gaat hij diep het woud in om zijn zus te bevrijden.
Film1Family 05:40 - 07:00
Fast and Furious 8
Actie-Avontuur. Regie: F. Gary Gray. Met Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson e.a.. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom weet te verleiden tot een herintrede in de misdaadwereld, staan zijn familie en vrienden voor een raadsel. (USA, 2017)
Film1 Action 06:30 - 08:45
Personal Shopper
Drama. Regie: Olivier Assayas. Met Kristen Stewart, Lars Eidinger, Sigrid Bouaziz e.a.. Maureen leeft overdag een oppervlakkig bestaan als personal shopper en zoekt tijdens haar eenzame nachten naar een teken van haar overleden tweelingbroer Lewis. (FRA, 2016)
Film1 Premiere 06:30 - 08:15
Minoes
Familie. Regie: Vincent Bal. Met Carice van Houten, Theo Maassen, Pierre Bokma e.a.. Journalist Tibbe, die het niet zo goed doet in zijn baan, ontdekt in een boom in het park een jonge vrouw in een mantelpakje. De vreemde onbekende heet Minoes en is bang voor honden. Tibbe ruikt een vreemd verhaal, misschien zal hij toch niet ontslagen worden?
Film1Family 07:00 - 08:25
Denial
Drama. Regie: Mick Jackson. Met Rachel Weisz, Tom Wilkinson, Timothy Spall e.a.. In 1996 klaagde David Irving de Amerikaanse historica Deborah Lipstadt aan omdat zij beweerde dat hij de Holocaust zou ontkennen. Dit proces was de grootste juridische beproeving op het gebied van Holocaust-ontkenning van de twintigste eeuw. (GBR, 2016)
Film1 Premiere 08:15 - 10:05
Johan en de verenkoning
Animatie. Regie: Esben Toft Jacobsen. Met Stemmen: Noaquin Mandias, Alexander de Bruijn, Margreet Boersbroek e.a.. Johan weet niet beter dan dat hij met zijn vader op zee leeft. Waar zijn moeder is, weet hij niet. Johan is dol op duiken en goed met mechanica. Daarom helpt hij zijn vader met het repareren van hun schip. Als vader even weg is, krijgt Johan een noodoproep met aanwijzingen over waar zijn moeder mogelijk is.
Film1Family 08:25 - 09:45
Sleight
Actie-Drama. Regie: J.D. Dillard. Met Jacob Latimore, Seychelle Gabriel, Reid Storm e.a.. Straatartiest Bo gebruikt zijn bijzondere krachten voor licht vermaak maar wanneer zijn zusje wordt ontvoerd, moet hij ze plotseling gevaarlijk serieus inzetten. (USA, 2016)
Film1 Action 08:45 - 10:15
Conni & Co
Jeugd. Regie: Franziska Buch. Met Emma Schweiger, Oskar Keymer, Iris Berben e.a.. De twaalfjarige Conni moet naar een andere school omdat haar oude school wordt gesloten. Ze heeft het daar moeilijk mee. Als ze een zwerfhond onder haar hoede neemt, lijkt alles beter te worden. Maar het meedogenloze schoolhoofd Möller moet niets van de hond hebben.
NPO3 09:00 - 10:40
Wiplala
Familie. Regie: Tim Oliehoek. Met Geza Weisz, Geza Weisz, Sasha Mylanus e.a.. Het zoontje van de familie Blom vindt in het keukenkastje een klein mannetje. Hij noemt het Wiplala. Wiplala kan ook toveren en per ongeluk maakt hij de familie Blom net zo klein als hijzelf. Het is het begin van een spannend avontur.
Film1Family 09:45 - 11:25
Jackie
Drama. Regie: Pablo Larrain. Met Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig e.a.. De moord op John F. Kennedy dompelt de Verenigde Staten in vier dagen van nationale rouw. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe, First Lady Jackie Kennedy. (FRA, 2016)
Film1 Premiere 10:05 - 11:45
Bleed for This
Drama. Regie: Ben Younger. Met Miles Teller, Aaron Eckhart, Katey Sagal e.a.. Waargebeurd boksdrama met Miles Teller als bokser Vinny 'The Pazmanian Devil' Pazienza die na een afschuwelijk ongeluk de meest inspirerende comeback maakte in de geschiedenis van de bokssport. (USA, 2016)
Film1 Action 10:15 - 12:10
Mees Kees langs de lijn
Familie-Komedie. Regie: Anielle Webster. Met Leendert De Ridder, Sanne Wallis De Vries, Raymonde De Kuyper e.a.. De strenge directrice wil dat de klas van Meester Kees meedoet aan een voetbaltoernooi, maar dan wordt zijn moeder ziek. Gelukkig kan hij rekenen op zijn leerlingen om een creatieve en enthousiaste oplossing te vinden. (NLD, 2016)
Film1Family 11:25 - 12:45
Fences
Drama. Regie: Denzel Washington. Met Denzel Washington, Viola Davis, Stephen Henderson e.a.. In het Pittsburgh van de jaren vijftig - een periode van discriminatie en rassenverschillen - worstelt een gedesillusioneerde Afro-Amerikaanse vader met de ondersteuning van zijn gezin. (USA, 2016)
Film1 Premiere 11:45 - 14:00
Before I Fall
Drama. Regie: Ry Russo-Young. Met Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller e.a.. De populaire Samantha beleeft dezelfde dag steeds opnieuw. Gevangen in deze herhaling begint ze zich af te vragen hoe perfect haar leven eigenlijk was. (USA, 2017)
Film1 Action 12:10 - 13:45
Hotel for dogs
Komedie. Regie: Thor Freudenthal. Met Emma Roberts, Jake T. Austin, Lisa Kudrow e.a.. Bruce en zijn zus Andi komen in een pleeggezin waar huisdieren niet zijn toegestaan. Hond Friday moet dus een nieuw huis krijgen. In een vervallen hotel maken ze het perfecte huis voor Friday en nog een aantal zwerfhonden. Als ze worden gesnapt, lopen ze het risico van elkaar gescheiden te worden.
Film1Family 12:45 - 14:25
Channel Zero
Horror-Thriller. Regie: Craig William Macneill. Met Paul Schneider, Fiona Shaw, Luisa D'oliveira e.a.. S1 - Afl. 1 - You Have to Go Inside - Wanneer een kind uit zijn geboortedorp verdwijnt op dezelfde manier als zijn broer in de jaren tachtig, keert psycholoog Mike terug om onderzoek te doen. (USA, 2016)
Film1 Action 13:45 - 14:30
20th Century Women
Komedie-Drama. Regie: Mike Mills. Met Annette Bening, Elle Fanning, Greta Gerwig e.a.. De gevoelige Jamie wordt niet enkel opgevoed door zijn ietwat conservatieve moeder Dorothea. Ook de huurders uit het grote pand van moederlief hebben grote impact op het leven van de jongen. (USA, 2016)
Film1 Premiere 14:00 - 16:00
The Boss Baby (NL)
Animatie. Regie: Tom McGrath. Met Guido Weijers, Ruud Drupsteen, Jelle Amersfoort e.a.. De meeste kinderen zijn dolblij met een broertje of zusje maar wanneer Tims ouders thuiskomen met een wel erg wijze baby, vertrouwt hij het voor geen meter. (USA, 2017)
Film1Family 14:25 - 16:00
Channel Zero
Horror-Thriller. Regie: Craig William Macneill. Met Paul Schneider, Fiona Shaw, Luisa D'oliveira e.a.. S1 - Afl. 2 - I'll Hold Your Hand - Marla besluit Mike te helpen met zijn onderzoek maar is gechoqueerd als ze ontdekt wat er dertig jaar eerder gebeurde. (USA, 2016)
Film1 Action 14:30 - 15:15
Channel Zero
Horror-Thriller. Regie: Craig William Macneill. Met Paul Schneider, Fiona Shaw, Luisa D'oliveira e.a.. S1 - Afl. 3 - Want to See Something Cool? - Mike moet Gary zien te overtuigen dat Candle Cove achter de moorden zit terwijl Marla, Jessica en Amy wanhopig naar hem op zoek zijn. (USA, 2016)
Film1 Action 15:15 - 16:00
De jongen in de jurk
Jeugd. Regie: Matt Lipsey. Met Bill Kennedy, Felicity Montagu, Tim McInnerny e.a.. De 12-jarige Dennis heeft weinig om naar uit te kijken. Zijn vader en zijn broer nemen hem niet serieus en zijn moeder is weggelopen.Het enige wat Dennis nog van haar heeft is een foto waarop ze in een mooie zomerjurk voor hem poseert.
NPO3 15:30 - 16:30
Channel Zero
Horror-Thriller. Regie: Craig William Macneill. Met Paul Schneider, Fiona Shaw, Luisa D'oliveira e.a.. S1 - Afl. 4 - A Strange Vessel - Wanneer Mike's dochter Lily op mysterieuze wijze verschijnt in Iron Hill, komt er meer informatie boven water over de moorden in de jaren tachtig. Mike en Jessica doen er alles aan om Lily te beschermen tegen Candle Cove. (USA, 2016)
Film1 Action 16:00 - 16:45
Piepkuikens
Familiefilm. Regie: Olivier Ringer. Met Clarisse Djuroski, Lea Warny, Alain Eloy e.a.. Cathy en Margaux broeden een eendenei uit maar mogen het kuikentje niet houden. Stiekem gaan ze op zoek naar een veilige plek: het Vogelparadijs. (FRA, 2014)
Film1Family 16:00 - 17:25
Bigfoot Junior
Animatie. Regie: Jeremy Degruson. Met Buddy Vedder, Nicolette Kluijver, Dennis Weening e.a.. Tijdens zijn zoektocht naar zijn vader ontdekt Adam dat hij de zoon is van niemand minder dan Bigfoot. Hij vindt vaderlief diep in het bos maar leidt zo nietsvermoedend het nare bedrijf HairCo naar hem toe, dat wil experimenteren met het DNA van Bigfoot. (BEL, 2017)
Film1 Premiere 16:00 - 17:30
Puss in boots
Animatie. Regie: Chris Miller. Met Stemmen: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis e.a.. Puss in Boots (de gelaarsde kat) gaat samen met het zijn vriendje Humpty Dumpty en de straatkat Kitty op zoek naar de Gans met de Gouden Eieren.
BBC1 16:45 - 18:05
Channel Zero
Horror-Thriller. Regie: Craig William Macneill. Met Luisa D'oliveira, Natalie Brown, Shaun Benson e.a.. S1 - Afl. 5 - Guest of Honor - Mike en Amy ontdekken dat de bedenker van Candle Cove niet is wie ze denken en de politie wordt opgeschrikt door een afgrijselijke daad. (USA, 2016)
Film1 Action 16:45 - 17:30
Menino
Animatie. Regie: Ale Abreu. Een betoverende en uniek geanimeerde roadmovie waarin je door de ogen van Menino de zowel wonderschone als onrechtvaardige wereld van Brazilië ervaart. (BRA, 2013)
Film1Family 17:25 - 18:45
Channel Zero
Horror-Thriller. Regie: Craig William Macneill. Met Paul Schneider, Fiona Shaw, Luisa D'oliveira e.a.. S1 - Afl. 6 - Welcome Home - Wanneer Lily wordt meegenomen door Candle Cove moet Mike de confrontatie aangaan met zijn grootste angst. Marla moet intussen een onmogelijke keuze maken. (USA, 2016)
Film1 Action 17:30 - 18:15
Waar Is Knoester
Familiefilm. Regie: Arild Ostin Ommundsen. Met Finn Poncin, Marijn Klaver, Nicoline Van Doorn e.a.. Junior en Knoester zijn verhuisd naar een nieuwe plaats maar al snel verdwijnt Knoester. Junior gaat op zoek maar vindt in plaats van zijn houten vriendje een lieve baby. (NOR, 2011)
Film1 Premiere 17:30 - 18:40
The amazing Spider-Man
Actie. Regie: Marc Webb. Met Andrew Garfield, Emma Stone, Martin Sheen e.a.. Peter Parker vindt aanwijzingen die hem leren begrijpen waarom zijn ouders vroeger verdwenen. Zijn zoektocht brengt hem in het laboratorium van wetenschapper Dr. Curt Conners, de voormalige colega van zijn vader.
Film1 Action 18:15 - 20:30
The dilemma
Komisch drama. Regie: Ron Howard. Met Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder e.a.. Wat moet je doen als je ontdekt dat de vrouw van je beste vriend en zakenpartner vreemdgaat. Als Ronny op het punt staat om met vriend en partner Nick een zakelijke megadeal te sluiten. Als hij Nick informeert, mislukt de deal waarschijnlijk? Doet hij niks, strandt vermoedelijk Nicks huwelijk. Een dilemma.
Film1 Premiere 18:40 - 20:30
Abeltje
Jeugd. Regie: Ben Sombogaart. Met Ricky van Gastel, Soraya Smith, Marisa van Eyle e.a.. Wanneer zijn lift er op zijn eerste dag als liftboy vandoor gaat, is dat voor Abeltje het begin van heel wat avonturen.
Film1Family 18:45 - 20:30
Alien: Covenant
Sf-Horror. Regie: Ridley Scott. Met Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup e.a.. De bemanning van het kolonisatieschip Covenant pikt een mysterieus signaal op en de crew besluit een kijkje te nemen. Ze treffen een paradijselijke planeet aan maar belanden al snel in een afgrijselijke nachtmerrie. (GBR, 2017)
Film1 Action 20:30 - 22:30
Hotel de grote L
Familiefilm. Regie: Ineke Houtman. Met Julian Ras, Frank Lammers, Abbey Hoes e.a.. De taalfjarige Kos woont samen met zijn vader en drie zussen in hun familiehotel aan zee. Als zijn vader onverwacht in het ziekenhuis belandt, staan de kinderen er alleen voor. (NLD, 2017)
Film1Family 20:30 - 21:55
Girls Trip
Komedie. Regie: Malcolm D. Lee. Met Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith e.a.. Vier goede jeugdvriendinnen zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los. (USA, 2017)
Film1 Premiere 20:30 - 22:30
Something's gotta give
Romantische komedie. Regie: Nancy Meyers. Met Diane Keaton, Jack Nicholson, Amanda Peet e.a.. Harry, een man van middelbare leeftijd, valt op jonge vrouwen, maar wanneer hij de moeder van zijn laatste vriendin leert kennen, slaat er een vonkje over.
SBS9 20:30 - 23:05
The hundred-foot journey
Komisch drama. Regie: Lasse Hallström. Met Helen Mirren, Manish Dayal, Charlotte Lebon e.a.. De familie Kadam verhuisd van India naar Frankrijk. Tegenover een restaurant met een Michelin-ster openen ze eetcafe Madame Mallory's.
één 21:15 - 23:05
Lion
Drama. Regie: Garth Davis. Met Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara e.a.. Nadat een vijfjarig jongetje verloren is geraakt in de straten van Calcutta, wordt hij geadopteerd door een Australisch echtpaar. Vijfentwintig jaar later probeert hij, slechts gewapend met Google Earth, zijn familie terug te vinden. (GBR, 2016)
Film1Family 21:55 - 23:50
Only lovers left alive
Romantisch drama. Regie: Jim Jarmusch. Met Tilda Swinton, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska e.a.. Adam, een vampier, is undergroundmuzikant in Detroit. Na jaren vindt hij zijn liefde Eve terug. Hun liefde wordt echter op de proef gesteld als Eves zus Ava ten tonele verschijnt.
Canvas 22:30 - 00:30
Life
Sf-Horror. Regie: Daniel Espinosa. Met Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds e.a.. Zes bemanningsleden van een ruimtestation ontdekken een vliegensvlug ontwikkelende levensvorm en zijn extatisch. Maar zijn de cellen wel zo ongevaarlijk als ze lijken? (USA, 2017)
Film1 Action 22:30 - 00:10
Girls Night Out
Komedie. Regie: Lucia Aniello. Met Scarlett Johansson, Jillian Bell, Zoe Kravitz e.a.. Als vijf besties tien jaar na hun studietijd afspreken voor een vrijgezellenfeestje, weet je dat ze keihard de vernieling in gaan. Maar wanneer een stripper per ongeluk het leven laat, is de feeststemming even ver te zoeken. (USA, 2017)
Film1 Premiere 22:30 - 00:10
Deadpool
Actie/komedie. Regie: Tim Miller. Met Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano e.a.. De agent Wade Wilson beschikt na behandeling bovenmenselijke genezende krachten. Hiermee en een morbide gevoel voor humor wordt, gaat hij op jacht naar de man die vrijwel zijn hele leven heeft verwoest.
Veronica 23:00 - 01:19
Feds
Komedie. Regie: Dan Goldberg. Met Rebecca De Mornay, Mary Gross, Ken Marshall e.a.. De rekruten van de FBI Training Academy worden aan strenge en harde technieken blootgesteld.
SBS9 23:05 - 00:45
Rock the Casbah
Drama. Regie: Laïla Marrakchi. Met Omar Sharif, Morjana Alaoui, Nadine Labaki e.a.. Een familie komt samen in rouw na het overlijden van de vader. Ook de jongste dochter, die elders leeft, komt weer thuis. En haar komst verandert de situatie.
NPO2 23:35 - 01:05
Eragon
Fantasie. Regie: Stefen Fangmeier. Met Ed Speleers, Jeremy Irons, Sienna Guillory e.a.. Boerenjongen heeft een speciale band met een draak en probeert met de hulp van dit machtige wezen zijn land te bevrijden van een tirannieke koning.
RTL8 23:40 - 01:30
A Dog's Purpose
Komedie-Drama. Regie: Lasse Hallstrom. Met Josh Gad, Dennis Quaid, Peggy Lipton e.a.. Trouwe hond Bailey doorloopt verschillende hondenlevens en verrijkt hierin de levens van zijn baasjes. Totdat hij zijn allereerste mens, die nog altijd een speciaal plekje in zijn hart heeft, weer tegenkomt. (USA, 2017)
Film1Family 23:50 - 01:30
Inside Llewyn Davis
Drama. Regie: Ethan Coen, Joel Coen. Met Oscar Isaac, Justin Timberlake, Carey Mulligan e.a.. Llewyn Davis is een singer-songwriter en de film volgt hem in de folkscene van de New Yorkse wijk Greenwich Village in de jaren zestig.
NPO3 23:50 - 01:35