Pacific Rim: Uprising
Sf-Actie. Regie: Steven S. Deknight. Met John Boyega, Charlie Day, Rinko Kikuchi e.a.. In deze spectaculaire actiefilm gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. (USA, 2018)
Film1 Action 15:10 - 17:00
Deux soeurs pour une vengeance
Thriller. Regie: John Murlowski. Met Grace Van Dien, Haylie Duff, Jacy King e.a.. (USA, 2016)
TF1 15:35 - 17:10
Orla de Kikkerslikker
Animatie. Regie: Peter Dodd. Met Stemmen:o.a. Stephan Holwerda, Thomas Cammaert, Pepijn Koolen e.a.. Circus Bardini is op zoek naar een gloednieuwe act voor hun spektakel. Dat is echt een kolfje naar de hand van Victor en zijn trouwe hond Braadworst. Maar dan heeft hij buiten Orla de Kikkerslikker gerekend, de akeligste en lelijkste pestkop die bestaat. Orla heeft een gemeen plan om Victor te dwarsbomen.
Film1Family 16:00 - 17:25
Mini En De Muggen
Animatie. Regie: Jannik Hastrup, Flemming Quist Moller. Met Olivier Banga, Echica Florijn, Levi Van Kempen e.a.. Mini woont bij het insectencircus maar komt per ongeluk terecht bij een roversbende. Zij dwingen hem mee te doen aan hun schurkerige praktijken. (DNK, 2014)
Film1 Premiere 16:00 - 17:15
Singularity
Actie-Avontuur. Regie: Robert Kouba. Met Julian Schaffner, John Cusack, Carmen Argenziano e.a.. Honderd jaar nadat de supercomputer van CEO Elias van Dorne (John Cusack) de aanval op de mensheid heeft ingezet, proberen twee tieners een wereld te bereiken waar ze kunnen leven zonder de onderdrukking van robots. (CHE, 2017)
Film1 Action 17:00 - 18:35
Het lied van de zee
Animatie. Regie: Tomm Moore. De zesjarige Saoirse woont met haar broer Ben, de hond en hun vader in een vuurtoren op een eilandje. Ze kan of wil niet praten. Kort na haar geboorte is haar moeder in zee verdwenen en het meisje zelf voelt zich ook onverklaarbaar aangetrokken tot het woelige water.
Film1 Premiere 17:15 - 18:45
Sing Song
Familiefilm. Regie: Mischa Kamp. Met Georgiefa Boomdijk, Floris Bosma, Maurtis Delchot e.a.. Beleef het muzikale avontuur van de zestienjarige Jasmine die samen met gitarist Stijn naar Suriname gaat voor een zangwedstrijd en stiekem ook meer te weten wil komen over haar moeder. (NLD, 2017)
Film1Family 17:25 - 19:00
Jungle
Actie-Avontuur. Regie: Greg McLean. Met Daniel Radcliffe, Yasmin Kassim, Luis Jose Lopez e.a.. Daniel Radcliffe laat zich door een charismatische gids verleiden tot een levensgevaarlijke expeditie door het Amazoneregenwoud, in dit waargebeurde avontuur naar de internationale bestseller van Yossi Ghinsberg. (AUS, 2017)
Film1 Action 18:35 - 20:30
Film Stars Don't Die In Liverp...
Drama-Romantiek. Regie: Paul Mcguigan. Met Annette Bening, Jamie Bell, Julie Walters e.a.. Annette Bening schittert in dit romantische drama als de excentrieke Oscarwinnares Gloria Grahame, de ooit zo geliefde Hollywood-actrice die nu haar dagen slijt in kleine theaters. (GBR, 2017)
Film1 Premiere 18:45 - 20:30
Wendy & Dixie
Familiefilm. Regie: Dagmar Seume. Met Han Drijver, Julia Smit, Vivienne Van Den Assem e.a.. Sinds een ernstig ongeluk heeft de twaalfjarige Wendy het niet zo op paarden, maar wanneer ze naar de paardenboerderij van haar oma gaat, komt ze het gewonde paard Dixie tegen. De komst van Dixie verandert Wendy's leven voorgoed. (BRD, 2017)
Film1Family 19:00 - 20:30
Die Toten vom Bodensee
Drama. Regie: Andreas Linke. Met Matthias Koeberlin, Nora von Waldstätten, Stephan Kampwirth e.a.. (D, 2014)
3SAT 20:15 - 21:45
16 blocks
Actie. Regie: Richard Donner. Met Bruce Willis, David Morse, Mos Def e.a.. Politieman Jack Mosley heeft de eenvoudige taak arrestant Eddie Bunker naar de rechtszaal te begeleiden. Er zijn echter mensen die het tweetal flink tegenwerken.
Kabel1 20:15 - 22:25
The Tuxedo - Gefahr im Anzug
Avontuur. Regie: Kevin Donovan. Met Jackie Chan, Jennifer Love Hewitt, Jason Isaacs e.a.. (USA, 2002)
RTLS 20:15 - 22:15
Jurassic World: Fallen Kingdom
Actie-Avontuur. Regie: Juan Antonio Bayona. Met Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall e.a.. In dit actie-spektakel keren Claire (Bryce Dallas Howard) en Owen (Chris Pratt) terug naar Isla Nublar. Een vulkaan staat op uitbarsten en vormt een groot gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. De vulkaan blijkt echter niet hun grootste probleem. (USA, 2018)
Film1 Action 20:30 - 22:35
A good year
Romantische komedie. Regie: Ridley Scott. Met Russell Crowe, Marion Cotillard, Albert Finney e.a.. De Londense bankier Max Skinner erft van zijn oom een landgoed en een aangrenzende wijngaard in de Provence in Frankrijk. Hij wil alles zo snel mogelijk verkopen. Maar wat begint als een kort zakenbezoek loopt al snel uit tot een veel langer verblijf.
Film1Family 20:30 - 22:25
The Dinner
Thriller-Drama. Regie: Oren Moverman. Met Richard Gere, Laura Linney, Steve Coogan e.a.. Drama naar de bestseller van Herman Koch waarin twee stellen tijdens een diner over het lot moeten beslissen van hun zestienjarige zoons, die een vreselijke misdaad hebben begaan. (USA, 2017)
Film1 Premiere 20:30 - 22:30
Crocodile Dundee
Komedie. Regie: Peter Faiman. Met Paul Hogan, Linda Kozlowski, John Meillon e.a.. De rijke en aantrekkelijke journaliste Sue Charlton wordt door haar krant naar Australië gestuurd om daar de avonturier en krokodillenjager Michael te interviewen. Sue volgt hem tijdens zijn werkzaamheden en neemt hem mee terug naar New York, waar hij slecht kan aarden en heel wat onrust brengt.
RTL7 20:30 - 22:30
Labor Day
Drama. Regie: Jason Reitman. Met Kate Winslet, Josh Brolin, Gattlin Griffith e.a.. Terwijl de politie op zoek is naar een ontsnapte gevangene, bieden de depressieve alleenstaande moeder Adele en haar zoon Henry een gewonde, enge man een lift aan.
RTL8 20:30 - 22:45
42
Biografie/drama. Regie: Brian Helgeland. Met Chadwick Boseman, Harrison Ford, Nicole Beharie e.a.. De honkballer Jackie Robinson wordt in 1946 aangetrokken door de eigenaar van de Brooklyn Dodgers. Er ontstaat een vijandige sfeer maar door zijn talent overtuigt Jackie zowel fans als teamgenoten en snoert hij de critici de mond.
SBS9 20:30 - 23:05
Alien: Covenant
Sciencefiction. Regie: Ridley Scott. Met Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup e.a.. De bemanning van een kolonieschip is op weg naar een afgelegen planeet en denkt daar een paradijs te ontdekken, maar het blijkt een gevaarlijke wereld.
Veronica 20:30 - 22:50
Ammore e malavita
Humor. Regie: Marco Manetti, Antonio Manetti. Met Claudia Gerini, Carlo Buccirosso, Serena Rossi e.a.. (I, 2017)
Rai2 21:20 - 23:45
Die Kinder meines Bruders
Divers. Regie: Ingo Rasper. Met David Rott, Max Hegewald, Anna Thalbach e.a.. (D/A, 2016)
D3RBB 22:00 - 23:30
Drei Väter sind besser als ke...
Humor. Regie: Till Franzen. Met Julia Hartmann, Suzanne von Borsody, Florian Panzner e.a.. (D, 2016)
D3WDR 22:10 - 23:40
Jumanji: Welcome To The Jungle
Actie-Avontuur. Regie: Jake Kasdan. Met Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan e.a.. In het nieuwe Jumanji-avontuur met Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart en Karen Gillan zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners in een oude videogame worden getrokken. Zitten ze nu voor altijd vast in de jungle als hun volwassen personages? (USA, 2017)
Film1Family 22:25 - 00:20
Last Boy Scout - Das Ziel ist ...
Actie. Regie: Tony Scott. Met Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field e.a.. (USA, 1991)
Kabel1 22:25 - 00:25
The Party
Komedie-Drama. Regie: Sally Potter. Met Kristin Scott Thomas, Patricia Clarkson, Bruno Ganz e.a.. Een zwarte komedie van tragische proporties. Janet heeft haar meest elitaire vrienden uitgenodigd om haar opmars in de politiek te vieren. Maar als haar echtgenoot een schokkende mededeling doet vloeien de tranen al snel harder dan de dure rode wijn. (GBR, 2017)
Film1 Premiere 22:30 - 23:40
Crocodile Dundee II
Avontuur. Regie: John Cornell. Met Paul Hogan, Linda Kozlowski, John Meillon e.a.. Mick Dundee en Sue Charlton krijgen het aan de stok met een drugsbende.
RTL7 22:30 - 00:45
HHhH - The Man with the Iron H...
Actie-Thriller. Regie: Cédric Jimenez. Met Jason Clarke, Rosamund Pike, Jack O'connell e.a.. Oorlogsdrama naar de roman van Laurent Binet over de dappere strijd van een verzetsgroep tegen een van de gevaarlijkste personen uit het naziregime. (GBR, 2017)
Film1 Action 22:35 - 00:30
Prometheus
Sciencefiction. Regie: Ridley Scott. Met Michael Fassbender, Noomi Rapace, Charlize Theron e.a.. Ontdekkingsreizigers gaan tijdens een reis door het universum op zoek naar de oorsprong van het ontstaan van de mensheid. In de gevaarlijkste uithoeken van het universum moeten ze vechten om de toekomst van de mensheid te redden.
Veronica 22:50 - 01:15
Trouble with the curve
Drama. Regie: Robert Lorenz. Met Clint Eastwood, Amy Adams, Justin Timberlake e.a.. Gus is zijn levenlang een geroemde honkbalscout geweest. Maar hoe ouder hij wordt, hoe meer last hij krijgt om alles goed te zien. Hij vraagt dochter Mickey om zijn ogen te zijn als hij een nieuwe speler moet beoordelen.
SBS9 23:05 - 01:15
Alles in Butter
Humor. Regie: Jim Field Smith. Met Jennifer Garner, Ty Burrell, Garrett Schenck e.a.. (USA, 2011)
D3WDR 23:40 - 01:00
Kleine IJstijd
Komedie-Drama. Regie: Paula Van Der Oest. Met Monic Hendrickx, Hannah Hoekstra, Cees Geel e.a.. In dertig jaar kan een hoop veranderen en tegelijkertijd bijzonder weinig. Een groep vrienden komt bij elkaar om de as van één van hen uit te strooien en al snel vliegt iedereen elkaar in de haren als vanouds. (NLD, 2017)
Film1 Premiere 23:40 - 01:05