Cisco Pike
drama. Regie: Bill Norton. Met Kris Kristofferson, Karen Black, Gene Hackman e.a.. Drama met Kris Kristoffersen als een voormalige rockster die zijn leven wil beteren maar door een corrupte agent onder druk wordt gezet om een grote partij marihuana te verkopen aan zijn vrienden. (USA, 1972)
Film1Drama 01:50 - 03:25
Youth in Oregon
komedie, drama. Regie: Joel David Moore. Met Billy Crudup, Christina Applegate, Frank Langella e.a.. Deze mix tussen Little Miss Sunshine en Sideways gaat over de emotionele roadtrip van een man (Billy Crudup) die zijn verbitterde schoonvader (Frank Langella) moet helpen diens liefde voor het leven terug te vinden. (USA, 2015)
Film1Family 01:50 - 03:30
Copycat
thriller. Regie: Jon Amiel. Met Sigourney Weaver e.a.. Helen is psychiater en gespecialiseerd in het gedrag van seriemoordenaars. Ooit ontsnapte ze aan een moordaanslag waar ze een trauma aan over hield. Nu is er weer een serial killer op pad. Ze ontdekt dat het een copycat is. (USA, 1995)
Film1 Premiere 02:15 - 04:15
Ronin
Thriller. Regie: John Frankenheimer. Met Robert De Niro, Jean Reno, Natasha McElhone e.a.. Sam is uitverkoren om met vijf anderen een koffer te stelen. Het zestal kent noch de identiteit van de opdrachtgever, noch de inhoud van de koffer. Maar dat de opdracht belangrijk is, is hen duidelijk. (USA, 1998, ****)
Kabel1 02:20 - 04:20
Sodomized Sluts Portuguese Tou...
erotische. Regie: Gazzman. Met Noemilk, Marika Hase, Sharon Lee e.a.. ... (GB, 2013)
Film1 Action 02:45 - 04:50
Salt and Fire
Drama. Regie: Werner Herzog. Met Veronica Ferres, Michael Shannon, Gael García Bernal e.a.. (USA/BOL/F/D/MEX, 2016)
Rai2 02:45 - 04:15
Agnus Dei
gezin, oorlog, kunst. Regie: Agim Sopi. Met Astrit Alihajdaraj, Dafina Berisha, Cun Lajci e.a.. De Servische Peter, geboren uit een verboden liefde tussen zijn moeder en een Albanees, probeert de oorlog te ontvluchten en wordt door vijanden van beide kanten gevolgd. (XK, 2012)
Film1Drama 03:25 - 05:15
Drive-In
komedie. Regie: Rod Amateau. Met Lisa Lemole, Glenn Morshower, Gary Lee Cavagnaro e.a.. Komedie over de liefdesperikelen en avontuurlijke verwikkelingen van een groepje Texaanse jongeren tijdens hun bezoek aan een rampenfilm in de lokale drive-in bioscoop. (USA, 1976)
Film1Family 03:30 - 05:05
The Negotiator
actie, avontuur. Regie: F. Gary Gray. Met Samuel L. Jackson, Kevin Spacey, Paul Giamatti e.a.. Als Danny onterecht wordt beschuldigd van moord besluit hij om een groep mensen te gijzelen. Hij wil alleen praten met Chris Sabian. Sabian merkt dat de politie de gijzeling met geweld wil beëindigen en begint te geloven dat er meer speelt. (DE, US, 1998)
Film1 Premiere 04:15 - 06:30
The Eyes of Laura Mars
drama, horror, mysterie, thriller. Regie: Irvin Kershner. Met Faye Dunaway, Tommy Lee Jones, Raul Julia e.a.. Horror-thriller met Faye Dunaway als een fotografe die plotseling door de ogen van een seriemoordenaar kijken terwijl hij zijn misdaden begaat. (USA, 1978)
Film1 Action 04:50 - 06:30
Rock Slyde
komedie. Regie: Chris Dowling. Met Patrick Warburton, Andy Dick, Rena Sofer e.a.. Rock Slyde is een privédetective - iets meer Frank Drebin dan Philip Marlowe, maar dienst voor niemand terug. De zaken gaan slecht, maar dat verandert allemaal wanneer een femme fatale Sara Lee het kantoor inloopt. (USA, 2009)
Film1Family 05:05 - 06:30
The War is Over
drama. Regie: Mitko Panov. Met Enver Petrovci, Selman Lokaj, Sulejman Lokaj e.a.. Negen jaar nadat ze de oorlog in Kosovo zijn ontvlucht naar Zwitserland, dreigt de familie Rahmani uitgezet te worden. (CH, MK, 2010)
Film1Drama 05:15 - 07:00
Scenic Route
thriller. Regie: Kevin en Michael Goetz. Met Josh Duhamel Dan Fogler e.a.. Twee jeugdvrienden die uit elkaar gegroeid zijn besluiten om samen een roadtrip te maken om het weer goed te maken. Maar al snel blijkt dat ze een bloedhekel aan elkaar hebben wat uiteindelijk dodelijke gevolgen zal hebben. (USA, 2013)
Film1 Action 06:30 - 07:55
De ontsnapping
drama. Regie: Ineke Houtman. Met Isa Hoes, Edwin Jonker, Abbey Hoes e.a.. Julia heeft een goede baan en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Ze besluit het roer om te gooien en vertrekt naar de Portugese Algarve. Als ze de gigolo Romeo leert kennen, komt haar verleden dichterbij dan ooit. (NL, 2015)
Film1 Premiere 06:30 - 08:10
Citizen Jane
misdaad, mysterie, biografie. Regie: Armand Mastroianni. Met Ally Sheedy, Meat Loaf, Sean Patrick Flanery e.a.. Jane geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man Tom, maar wanneer haar geliefde tante Gertrude wordt vermoord is ze vastberaden om de dader op te sporen. (USA, 2009)
Film1Drama 07:00 - 08:30
Duck Duck
gezin. Regie: Christopher Jenkins. Met Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim e.a.. Ben, een extravagante gans, vormt een band met twee verloren eendjes als ze naar het zuiden reizen. Naarmate de reis voortduurt, ontdekken Ben en de eendjes hoe belangrijk familie is. (CN, US, GB, 2019)
Film1Family 07:00 - 08:30
Aftermath
drama, thriller. Regie: Elliott Lester. Met Arnold Schwarzenegger, Scoot McNairy, Maggie Grace e.a.. Drama met Arnold Schwarzenegger als een ploegbaas wiens leven instort wanneer zijn vrouw en dochter omkomen bij een vliegtuigongeluk. Hij wil de verkeersleider die het ongeluk heeft veroorzaakt persoonlijk ter verantwoording roepen. (USA/GB, 2017)
Film1 Action 07:55 - 09:30
Twenty Twenty-Four
drama. Regie: Richard Mundy. Met Andrew Kinsler e.a.. Een eenzame wetenschapper trekt zijn geestelijke gezondheid in twijfel wanneer hij in z'n eentje opgesloten komt te zitten in een bunker die de mensheid tegen een kernramp moet beschermen. (GB, 2016)
Film1 Premiere 08:10 - 09:40
Experimenter
drama. Regie: Michael Almereyda. Met Peter Sarsgaard, Winona Ryder, John Leguizamo e.a.. Een omstreden psycholoog bedenkt een experiment waarbij proefpersonen vriendelijk worden gevraagd om mensen in een andere kamer oplopende elektrische schokken toe te dienen. Zijn resultaten zijn schokkend. (USA, 2015)
Film1Drama 08:30 - 10:05
Guido Superstar
komedie. Regie: Silvio Pollio. Met Silvio Pollio, Terry Chen, John Cassini e.a.. In deze hilarische actiekomedie komt Italiaanse immigrant Guido terecht in de wereld van snelle auto's, geheim agenten en drugsmaffia wanneer hij zich van de FBI moet voordoen als een Siciliaanse gangster. (CAN, 2010)
Film1Family 08:30 - 09:55
Dark Crimes
thriller. Regie: Alexandros Avranas. Met Jim Carrey, Marton Csokas, Charlotte Gainsbourg e.a.. Misdaaddrama met Jim Carrey als een in ongenade gevallen rechercheur die zijn carrière alsnog positief wil afsluiten door het oplossen van een moordzaak die te maken heeft met de onthullingen in het boek van een misdaadauteur. (GB, PL, US, 2016)
Film1 Action 09:30 - 11:00
The Angriest Man in Brooklyn
drama, komedie. Regie: Phil Alden Robinson. Met Melissa Leo, James Earl Jones, Peter Dinklage e.a.. De zeer chagrijnige Henry krijgt te horen dat hij nog maar 90 minuten te leven heeft en probeert het in die korte tijd nog goed te maken met zijn vrienden en familie. (USA, 2014)
Film1 Premiere 09:40 - 11:05
Liever verliefd
komedie. Regie: Pim van Hoeve. Met Miryanna van Reeden, Chris Zegers, Romijn Conen e.a.. Als haar laatste liefje Dirk met haar breekt om zijn huwelijk een nieuwe kans te geven, heeft Anna het helemaal gehad. Voor haar geen mannen meer. Maar dan ontmoet ze Rob en later Sander. Beide mannen vallen voor Anna en zij ook voor hen. (NL, 2003)
Film1Family 09:55 - 11:25
Sparring
drama, sport. Regie: Samuel Jouy. Met Mathieu Kassovitz, Olivia Merilahti, Souleymane M'Baye e.a.. Frans drama met Mathieu Kassovitz als een wat oudere bokser die de sparring-partner wordt van een jong talent in een laatste poging nog van betekenis te blijven in de sportwereld. (F, 2017)
Film1Drama 10:05 - 11:40
Kennen Sie Ihren Liebhaber?
Misdaad. Regie: Michael Kreindl. Met Christine Neubauer, Hans-Werner Meyer, Ulrich Noethen e.a.. Victoria Stellman, directrice bij een rederij, is gelukkig met haar man en kinderen. Maar als op een congres de charmante Jacques haar het hof maakt, zwicht ze. Ze begint met hem een affaire en roept daarmee een ramp over zich af. De minnaar is in feite een meedogenloze afperser en hij dreigt een video van hun liefdesnacht vrij te geven en zo niet alleen haar reputatie als een zakenvrouw te vernietigen, maar ook haar familiegeluk. (DEU, 2012, ***)
D3RBB 10:30 - 12:00
Terminal
misdaad, thriller. Regie: Vaughn Stein. Met Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher e.a.. Margot Robbie en Simon Pegg in een sfeervolle misdaadthriller over twee huurmoordenaars met een lugubere missie, een serveerster met een bizar dubbelleven en een mysterieus, misdadig meesterbrein dat op bloedige, brutale wraak zint. (IE, GB , HK, HU, US, 2018)
Film1 Action 11:00 - 12:35
She's Funny That Way
komedie. Regie: Peter Bogdanovich. Met Jennifer Aniston, Owen Wilson, Imogen Poots e.a.. Het gedoe begint als Broadway-regisseur Arnold de nacht doorbrengt met een jonge prostituee die dolgraag actrice wilt worden. Het gevolg is een en al verwarring, jaloezie, onbegrip en andere kolderieke situaties. (DE, US, 2015)
Film1 Premiere 11:05 - 12:35
Chef
komedie. Regie: Jon Favreau. Met Scarlett Johansson, Dustin Hoffman, Jon Favreau e.a.. Chef-kok Carl Casper neemt plotseling ontslag bij een prominent restaurant en vertrekt naar Miami om met de hulp van zijn ex-vrouw, zijn beste vriend en zijn zoontje een oude foodtruck op te knappen en voor zichzelf te beginnen. (USA, 2014)
Film1Family 11:25 - 13:20
Buried
drama, mysterie. Regie: Rodrigo Cortes. Met Ryan Reynolds, José Luis García Pérez, Robert Paterson e.a.. Beklemmende thriller met Ryan Reynolds als een Amerikaanse vrachtwagenchauffeur die na een aanslag in Irak wakker wordt in een houten kist onder de grond, met alleen een aansteker, zaklamp en een mobiele telefoon. (ES, US, FR, 2010)
Film1Drama 11:40 - 13:15
Ich gehöre dir
Drama. Regie: Holger Barthel. Met Achim Schelhas, Armin Rohde, Isabel Karajan e.a.. (A/D, 2002)
D3MDR 12:30 - 13:58
Painkillers
horror, thriller. Regie: Roxy Shih. Met Mischa Barton, Madeline Zima, Naomi Grossman e.a.. Horror-thriller waarin een gekwelde chirurg merkt dat zijn fysieke pijn alleen verlicht kan worden door de smaak van menselijk bloed. (USA, 2018)
Film1 Action 12:35 - 14:00
Walking on Sunshine
komedie. Regie: Max Giwa, Dania Pasquini. Met Hannah Arterton, Giulio Berruti, Annabel Scholey e.a.. n een prachtig kustdorp in Italië bereidt Maddie zich voor op haar bruiloft met de knappe Italiaan Raf. Zonder dat Maddie dit weet, blijkt Raf niet alleen een oude vakantieliefde van haar zus Taylor te zijn, maar ook haar grote liefde… (GB, US, IT, 2014)
Film1 Premiere 12:35 - 14:10
Serpico
biografie, misdaad, drama. Regie: Sidney Lumet. Met Al Pacino, John Randolph, Jack Kehoe e.a.. Een Oscargenomineerde Al Pacino in het waargebeurde verhaal van een agent die in de jaren zeventig de grootscheepse corruptie bestrijdt bij de politie van New York. (IT, US, 1973)
Film1Drama 13:15 - 15:25
Tanguy, le retour
komedie. Regie: Étienne Chatiliez. Met Sabine Azéma, André Dussollier, Éric Berger e.a.. Franse komedie waarin de 44-jarige Tanguy verlaten is door zijn geliefde en daarom samen met zijn tienerdochter weer gaat wonen bij zijn ouders Paul en Edith, die niet zo blij zijn met deze nieuwe situatie. (F, 2019)
Film1Family 13:20 - 14:55
Love is All You Need
Drama. Regie: Susanne Bier. Met Pierce Brosnan, Trine Dyrholm, Sebastian Jessen e.a.. (DK/S/I/F/D, 2012)
Arte 13:45 - 15:55
Coup de foudre pour l'ennemi
Drama. Regie: Steven R. Monroe. Met Julie Gonzalo, Eric Aragon, Chris McNally e.a.. (USA, 2016)
TF1 13:55 - 15:35
Piercing
horror, thriller. Regie: Nicolas Pesce. Met Christopher Abbott, Mia Wasikowska, Laia Costa e.a.. Horror-thriller waarin een huisvader Reed zijn mysterieuze moordneigingen probeert te bevredigen door escortdame Jackie te doden in een hotelkamer, waar de rolverdeling echter niet meer zo duidelijk blijkt te zijn. (USA, 2018)
Film1 Action 14:00 - 15:20
The Eichmann Show
drama. Regie: Paul Andrew Williams. Met Andy Nyman Andy Nyman, Anthony LaPaglia, Martin Freeman e.a.. Drama met Anthony LaPaglia en Martin Freeman als degenen die enorme obstakels moesten overwinnen om het spraakmakende proces tegen nazi Adolf Eichmann uit te zenden op de televisie. (GB, 2015)
Film1 Premiere 14:10 - 15:45
Besser spät als nie
Drama. Regie: Christoph Schnee. Met Nele Mueller-Stöfen, Jochen Horst, Helen Woigk e.a.. (D, 2015)
D3HF 14:30 - 16:00
Als meine Frau mein Chef wurde...
Romantiek. Regie: Matthias Steurer. Met Marie-Lou Sellem, Götz Schubert, Ulrich Pleitgen e.a.. Jens Hanna, die samen met haar man Martin op een Hamburgse scheepswerf werkt, zal worden bevorderd tot adjunct-directeur. Enthousiast accepteert ze de baan maar ze beseft niet welke problemen het zal geven. Haar baas Bernd Moeller wil toewerken naar sluiting van de werf en dwingt Hanna impopulaire beslissingen te nemen, die ook Martins ambitieuze werkzaamheden raken. (DEU, 2013, ***)
D3RBB 14:30 - 16:00
Ted & De Schat van de Mummie
geanimeerd. Regie: Enrique Gato. Bouwvakker Ted wordt aangezien voor een beroemd archeoloog en naar Peru gestuurd om de Verloren Stad van de Inca's te redden. (E, 2013)
Film1Family 14:55 - 16:25
Filth
komedie, misdaad. Regie: Jon S. Baird. Met James McAvoy, Jamie Bell, Eddie Marsan e.a.. De corrupte politie-agent Bruce probeert zijn psychische stoornis onder controle te houden met grote hoeveelheden cocaïne terwijl hij ook nog eens promotie poogt te maken. (GB, 2013)
Film1 Action 15:20 - 16:55
True Story
drama. Regie: Rupert Goold. Met Jonah Hill, James Franco, Felicity Jones e.a.. Michael is een verslaggever van de New York Times die aan imagoschade lijdt. Wanneer hij Christian ontmoet, die beschuldigd wordt van moord en de identiteit van Micheal heeft aangenomen, verandert zijn onderzoek in een kat-en-muisspel… (USA, 2015)
Film1Drama 15:25 - 17:05
Romance d'automne
Drama. Regie: David Winning. Met Julie Gonzalo, Benjamin Ayres, Lauren McNamara e.a.. (USA/CDN, 2017)
TF1 15:35 - 17:05
Are We Done Yet?
komedie, gezin, fantasie. Regie: Steve Carr. Met Ice Cube, Nia Long, John C. McGinley e.a.. Nick en Suzanne zijn pas getrouwd en besluiten naar een buitenwijk te verhuizen, om een wat rustiger omgeving voor hun twee kinderen te krijgen. Helaas valt dit voornemen in het water als Nick het zwaar aan de stok krijgt met hun aannemer. (CA, US, 2007)
Film1 Premiere 15:45 - 17:15
Escape Plan 3
actie, misdaad. Regie: John Herzfeld. Met Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent e.a.. Derde film in de Escape Plan-reeks waarin Sylvester Stallone niet alleen de ontvoerde dochter van een machtige zakenman maar ook zijn eigen geliefde moet redden uit de klauwen van een boosaardige vijand. (USA, 2019)
Film1 Action 16:55 - 18:35
This Boy's Life
drama. Regie: Michael Caton-Jones. Met Robert De Niro, Leonardo DiCaprio, Ellen Barkin e.a.. Caroline en haar zoon Toby starten een nieuw leven in Seattle. Caroline ontmoet daar Dwight. Ze trouwen maar het blijkt dat de man Toby niet kan luchten en pakt iedere kans om hem te vernederen. Toby is ongelukkig en wil wegvluchten. (USA, 1993)
Film1Drama 17:05 - 19:00
Jackie
komedie, drama. Regie: Antoinette Beumer. Met Carice van Houten, Jelka van Houten, Holly Hunter e.a.. De 33-jarige tweeling Sofie en Daan is opgevoed door twee vaders. Wanneer er totaal onverwacht een telefoontje van hun, tot dan toe onbekende, biologische moeder uit Amerika komt, storten ze zich in een avontuur. (NL, 2012)
Film1 Premiere 17:15 - 18:55
Mon inconnue
komedie, drama. Regie: Hugo Gélin. Met François Civil, Joséphine Japy, Benjamin Lavernhe e.a.. Romantische komedie waarin schrijver Raphaël plotseling wakker wordt in een parallelle wereld waarin zijn vrouw Olivia een succesvolle pianiste is die hem niet herkent. (FR, BE, 2019)
Film1Family 18:05 - 20:00
Gone Girl
drama, mysterie, thriller. Regie: David Fincher. Met Ben Affleck, Rosamund Pike, Tyler Perry e.a.. Nick maakt bekend dat zijn vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Zo rijst bij iedereen de vraag: Heeft Nick zijn vrouw vermoord? (USA, 2014)
Film1 Action 18:35 - 21:00
Punch-Drunk Love
komedie, drama, romantiek. Regie: Paul Thomas Anderson. Met Adam Sandler, Emily Watson, Philip Seymour Hoffman e.a.. Komisch en romantisch drama van Paul Thomas Anderson met Adam Sandler als een zachtaardige maar onzekere handelaar die door een malafide sekslijn in geldnood raakt en tegelijkertijd verliefd wordt op de Engelse Lena. (USA, 2002)
Film1 Premiere 18:55 - 20:30
The Benefactor
drama. Regie: Andrew Renzi. Met Richard Gere, Dakota Fanning, Theo James e.a.. De excentrieke Franny (Richard Gere) kruipt uit zijn isolement als de dochter van zijn overleden vrienden weer opduikt. Deze Olivia heeft geen idee dat Franny zich verantwoordelijk voelt voor de dood van haar ouders. (USA, 2015)
Film1Drama 19:00 - 20:30
The Opposite of Sex
komedie, drama, romantiek. Regie: Don Roos. Met Christina Ricci, Martin Donovan, Lisa Kudrow e.a.. De 16-jarige Deedee loopt van huis weg en klopt aan bij haar halfbroer Bill. Hij woont samen met zijn nieuwe vriend en beschikt over een aardig vermogen; een erfenis van zijn overleden vriend. Deedee maakt volop misbruik van de situatie. (USA, 1998)
Film1Family 20:00 - 21:40
Matze, Kebab und Sauerkraut
Humor. Regie: Christoph Schnee. Met Franz Dinda, Francis Fulton-Smith, Omar El-Saeidi e.a.. (D, 2020)
ZDF 20:15 - 21:45
Harry Potter und die Kammer de...
Divers. Regie: Chris Columbus. Met Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson e.a.. (USA/GB, 2002)
SAT1 20:15 - 23:30
Ghostbusters
Actie/komedie. Regie: Paul Feig. Met Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon e.a.. Na een invasie van geesten in Manhattan komen de paranormale onderoekers Erin Gilbert en Abby Yates samen met nucleair ingenieur Jillian Holtzmann en metrowerker Patty Tolan om de buitenaardse dreiging te stoppen. (USA, 2016, **)
Vox 20:15 - 22:30
Luther
Historie/drama. Regie: Eric Till. Met Joseph Fiennes, Alfred Molina, Peter Ustinov e.a.. Duitsland, begin 16de eeuw. De jonge theoloog Luther ligt overhoop met de katholieke kerk over o.a. de biecht. Hij krijgt steeds meer aanhang en de Reformatie is een feit. (DEU, 2003, **)
D3RBB 20:30 - 22:20
The Remains of the Day
drama, romantiek. Regie: James Ivory. Met Anthony Hopkins, Emma Thompson, John Haycraft e.a.. Romantisch drama met Anthony Hopkins en Emma Thompson over de onuitgesproken liefde tussen een integere butler en een huishoudster in de jaren dertig van de vorige eeuw. (USA/GB, 1993)
Film1Drama 20:30 - 22:45
Husbands and Wives
komedie, drama, romantiek. Regie: Woody Allen. Met Woody Allen, Mia Farrow, Sydney Pollack e.a.. Twee echtparen worden gedwongen hun standpunten te herzien op het gebied van huwelijk, trouw vriendschap en liefde. Dit brengt onvermijdelijke veranderingen in hun relaties. Het brengt gevoelens naar boven van woede, angst en eenzaamheid. (USA, 1992)
Film1 Premiere 20:30 - 22:20
Mr. & mrs. Smith
Actie/komedie. Regie: Doug Liman. Met Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn e.a.. John en Jane Smith zijn allebei huurmoordenaars, maar het getrouwde stel weet het niet van elkaar. Totdat ze de opdracht krijgen elkaar te vermoorden. (USA, 2005, ***)
Net5 20:30 - 22:50
Dark tide
Avontuur. Regie: John Stockwell. Met Halle Berry, Olivier Martinez, Ralph Brown e.a.. Een duikinstructrice is negen jaar geleden bijna verslonden door een witte haai wordt door haar nieuwe vriend weer overgehaald het water in te gaan en haar angst te overwinnen. (USA/ZAF, 2012, **)
SBS9 20:30 - 22:15
A star is born
Musical/drama. Regie: George Cukor. Met Judy Garland, James Mason, Jack Carson e.a.. Beroemd acteur met een drankprobleem helpt een jonge zangeres bij het verwerven van een rol in een musical. Ze trouwen en haar ster rijst, terwijl de populariteit van haar echtgenoot daalt. (USA, 1954, ****)
BBC4 21:00 - 23:45
Terminator Salvation
actie, avontuur, sciencefiction. Regie: McG. Met Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin e.a.. In een post-apocalyptisch 2018 leidt John Connor (Christian Bale) de opstand tegen Skynet en het leger van Terminators. De toekomst die hij voorzag wordt veranderd door de komst van Marcus Wright (Sam Worthington). (US, DE, GB, IT, 2009)
Film1 Action 21:00 - 22:55
Le bonnet de Modibo
Drama. Regie: Boubakar Diallo. Met Ildevert Méda, Issa Ouédraogo, O' Gus Kustu e.a.. (F/BF, 2017)
TV5 21:02 - 22:32
1989 - La Svolta
Drama. Regie: Sven Bohse. Met Petra Schmidt Schaller, Michael Baral, Ulrich Thomsen e.a.. (D, 2019)
Rai3 21:20 - 23:35
Lucky Trouble
komedie, romantiek. Regie: Levan Gabriadze. Met Konstantin Khabenskiy, Milla Jovovich, Ivan Urgant e.a.. Wanneer een vrijgezelle leraar verliefd wordt op de prachtige Milla Jovovich, staat wat hem betreft alleen haar verloofde een huwelijk met haar nog in de weg. (RUS, 2011)
Film1Family 21:40 - 23:20
The girl on the train
Thriller. Regie: Tate Taylor. Met Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson e.a.. De onlangs gescheiden Rachel gaat altijd de trein naar haar werk en leer zo Megan en Scott kennen. Als Megan op een dag verdwijnt, raakt Rachel verstrikt in het onderzoek. (USA, 2016, ***)
SBS9 22:15 - 00:25
Stranger Than Fiction
komedie, fantasie, drama. Regie: Marc Forster. Met Christian Stolte, Dustin Hoffman, Emma Thompson e.a.. Harold Crick hoort zijn levensverhaal door een stem die alleen hij kan horen. Deze vertelster, Karen Eiffel, is een schrijfster die haar laatste roman probeert af te maken, maar zij weet niet dat haar hoofdpersoon daadwerkelijk leeft. (USA, 2006)
Film1 Premiere 22:20 - 00:10
Wanted
Actie. Regie: Timur Bekmambetov. Met Angelina Jolie, James McAvoy, Morgan Freeman e.a.. Een kantoorbediende ontdekt dat hij de zoon van een huurmoordenaar is. Daarop besluit hij in diens voetsporen te treden. Uiteindelijk voelt hij zich ook geroepen om diens dood te wreken. (USA/DEU, 2008, ***)
Vox 22:30 - 00:35
Finding Forrester
drama. Regie: Gus Van Sant. Met Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham e.a.. Gezien z'n hoge score op het landelijk examen, en het feit dat hij een geweldige basketbalspeler is, wordt Jamal Wallace naar een prestigieuze school in Manhattan gestuurd. Hij raakt bevriend met de schrijver William Forrester. (USA, 2000)
Film1Drama 22:45 - 01:00
The tourist
Actie. Regie: Florian Henckel von Donnersmarck. Met Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany e.a.. De Amerikaanse toerist Frank zoekt in Italië troost, nadat zijn lief hem heeft verlaten. Hij ontmoet de mooie, mysterieuze Elise en zij brengt hem in zeer grote problemen. (USA/F, 2010, ***)
Net5 22:50 - 00:55
The Changeover
thriller. Regie: Miranda Harcourt, Stuart McKenzie. Met Timothy Spall, Melanie Lynskey, Lucy Lawless e.a.. Thriller waarin de zestienjarige paranormaal begaafde Laura de strijd aan moet binden met een mysterieuze oude man die steeds meer bezit lijkt te nemen van haar vierjarige broertje Jacko. (NZL, 2017)
Film1 Action 22:55 - 00:25
Date Movie
komedie, romantiek. Regie: Jason Friedberg, Aaron Seltzer. Met Alyson Hannigan, Eddie Griffin, Carmen Elektra e.a.. Julia is hopeloos in de liefde maar op een dag heeft ze toch de ware gevonden. Voordat het huwelijk ook maar begonnen is beginnen de eerste problemen al, het bezoek aan de schoonouders, de getuige overhalen en het huwelijk plannen. (US, CH, 2006)
Film1Family 23:20 - 00:40
Birds of Passage - Das grüne ...
Drama. Regie: Cristina Gallego, Ciro Guerra. Met Carmina Martíñez, Natalia Reyes, José Acosta e.a.. (CO/DK/MEX/D/CH/F, 2018)
D3WDR 23:30 - 01:30