Blade
Sciencefiction. Regie: Stephen Norrington. Met Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Udo Kier e.a.. Blade, de vampierjager, bindt de strijdt aan met een vampierkoning en zijn leger bloedzuigers.
Kabel1 01:00 - 02:50
Gone - Ich muss dich finden
Divers. Regie: Heitor Dhalia. Met Amanda Seyfried, Emily Wickersham, Daniel Sunjata e.a.. (USA, 2012)
ZDF 01:05 - 02:30
My Favorite Wedding
Drama-Romantiek. Regie: Mel Damski. Met Maggie Lawson, Paul Greene, Christine Chatelain e.a.. Altijd de planner, nooit de bruid. Tess plant de bruiloft van haar beste vriendin dan ook als een pro maar wanneer ze de beste vriend van de bruidegom ontmoet, loopt ze met een enorme boog om hem heen. Maar deze Michael kan nog best charmant zijn. (USA, 2017)
Film1Family 01:35 - 03:00
Muna
Heimat. (TR)
TRT 01:45 - 03:05
Hamilton - In persönlicher Mi...
Avontuur. Regie: Tobias Falk. Met Mikael Persbrandt, Seba Mubarak, Frida Hallgren e.a.. (S, 2012)
ZDFneo 01:45 - 03:05
Girls' Night Out
Thriller. Regie: Philippe Gagnon. Met Mackenzie Mauzy, Jacob Blair, Hannah Emily Anderson e.a.. Strippers, emmers alcohol en... een ontvoerde verloofde? McKenzie's uitzinnige vrijgezellenfeestje krijgt een afgrijselijke wending als haar bittere ex-vriendje Brandon haar aanstaande echtgenoot drogeert en McKenzie dwingt extreme dingen te doen. (CAN, 2017)
Film1 Premiere 01:50 - 03:20
The Lost City of Z
Drama-Avontuur. Regie: James Gray. Met Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller e.a.. Spannend waargebeurd drama over de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett die keer op keer terugkeert naar de jungle omdat zijn unieke vondsten hem maar niet loslaten. (GBR, 2016)
Film1 Action 02:00 - 04:20
Meeres Stille
Divers. Regie: Juliane Fezer. Met Charlotte Munck, Christoph Grunert, Christoph Gawenda e.a.. (D, 2013)
ARD 02:10 - 04:25
Steven Seagal - Mercenary
Actie. Regie: Don E. FauntLeRoy. Met Steven Seagal, Jacqueline Lord, Roger Guenveur Smith e.a.. (USA/ZA/ARU/SA, 2006)
Kabel1 02:55 - 04:25
The Party
Komedie-Drama. Regie: Sally Potter. Met Kristin Scott Thomas, Patricia Clarkson, Bruno Ganz e.a.. Een zwarte komedie van tragische proporties. Janet heeft haar meest elitaire vrienden uitgenodigd om haar opmars in de politiek te vieren. Maar als haar echtgenoot een schokkende mededeling doet vloeien de tranen al snel harder dan de dure rode wijn. (GBR, 2017)
Film1Family 03:00 - 04:10
Separated At Birth
Thriller-Drama. Regie: Jean-Francois Rivard. Met Brittany Allen, Paige Turco, Dominique Provost-Chalkley e.a.. Twintiger Lucy ontdekt dat ze als baby is ontvoerd. Haar biologische moeder kan de hereniging goed gebruiken als persmomentje in haar campagne om gouverneur te worden. Maar haar andere dochter peinst er niet over om Lucy in haar armen te sluiten. (CAN, 2018)
Film1 Premiere 03:20 - 04:55
Tulipani
Komedie-Drama. Regie: Mike Van Diem. Met Gijs Naber, Ksenia Solo, Anneke Sluiters e.a.. Sprookjesachtige tragikomedie van Mike van Diem (De surprise) over een Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 naar Italië reist en daar een levende legende wordt om vervolgens spoorloos te verdwijnen. (NLD, 2017)
Film1Family 04:10 - 05:40
X-Men: First Class
Sciencefiction. Regie: Matthew Vaughn. Met James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon e.a.. Mutanten Charles Xavier en Erik Lensherr gaan de strijd aan met medemutant en wetenschapper dr. Sebastian Shaw, die een derde wereldoorlog wil ontketenen om de mensheid weg te vagen. Een epische strijd volgt.
Film1 Action 04:20 - 06:30
Ingrid Goes West
Thriller-Drama. Regie: Matt Spicer. Met Aubrey Plaza, Elizabeth Olsen, O'shea Jackson e.a.. Superstalker Ingrid verhuist naar de andere kant van het land om haar nieuwste Insta-obsessie te ontmoeten. Het lukt haar om zich in het leven van deze Taylor Sloane te wurmen maar al snel verschijnen de eerste scheurtjes in de nieuwbakken vriendschap. (USA, 2017)
Film1 Premiere 04:55 - 06:30
Piepkuikens
Familiefilm. Regie: Olivier Ringer. Met Clarisse Djuroski, Lea Warny, Alain Eloy e.a.. Cathy en Margaux broeden een eendenei uit maar mogen het kuikentje niet houden. Stiekem gaan ze op zoek naar een veilige plek: het Vogelparadijs. (FRA, 2014)
Film1Family 05:40 - 07:00
The Florida Project
Drama. Regie: Sean Baker. Met Willem Dafoe, Brooklynn Prince, Valeria Cotto e.a.. Een indringend drama over de zesjarige Moonee en haar 22-jarige moeder Halley, die in een motel wonen in de schaduw van Disney World Florida. Terwijl Halley haar best doet om Moonee zo goed mogelijk op te voeden, wil ze als twintiger ook lol beleven. (USA, 2017)
Film1 Premiere 06:30 - 08:20
Over the hedge
Animatie. Regie: Tim Johnson, Karey Kirkpatrick. Met Stemmen: Bruce Willis, Garry Shandling, Steve Carell e.a.. Schildpad Verne is als de dood voor de mensen aan de andere kant van de grote heg, maar wasbeer RJ is niet bang en vertelt de dieren in het bos dat er veel te ontdekken is in de andere wereld.
Film1Family 07:00 - 08:20
Three Billboards Outside Ebbin...
Misdaad-Drama. Regie: Martin McDonagh. Met Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell e.a.. Oscarwinnend misdaaddrama met Frances McDormand als een moeder die de plaatselijke politie via drie reclameborden onder druk zet om de moordzaak van haar dochter op te lossen. (GBR, 2017)
Film1 Action 08:15 - 10:05
The adventures of Tintin
Animatie. Regie: Steven Spielberg. Met Stemmen: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig e.a.. Kuifje koopt op een markt het modelschip "De Eenhoorn". Dan hoort hij dat het schip aanwijzingen naar een schat bevat. Kuifje gaat op zoek en met hem nog enkele snoodaards.
Film1Family 08:20 - 10:05
Breathe
Drama-Romantiek. Regie: Andy Serkis. Met Andrew Garfield, Claire Foy, Tom Hollander e.a.. Waargebeurd liefdesverhaal met Andrew Garfield als een avontuurlijke man die verlamd raakt door polio. Samen met zijn vrouw (Claire Foy) weigert hij zich over te geven aan de ziekte. Met hun humor, lef en levenslust inspireren zij iedereen. (GBR, 2017)
Film1 Premiere 08:20 - 10:15
Good Time
Misdaad-Thriller. Regie: Josh Safdie. Met Robert Pattinson, Benny Safdie, Buddy Duress e.a.. Robert 'Twilight' Pattinson is crimineel Connie Nikas. Als een simpele overval met zijn geestelijk gehandicapte broer Nick compleet in de soep loopt wordt broerlief opgepakt. (USA, 2017)
Film1 Action 10:05 - 11:45
Early Man (OV)
Animatie. Regie: Nick Park. Met Eddie Redmayne, Tom Hiddleston, Maisie Williams e.a.. De makers van Wallace & Gromit en Shaun het Schaap brengen een hilarische klei-animatiefilm over een dappere holbewoner uit het stenen tijdperk die zijn thuis probeert te redden. (GBR, 2018)
Film1Family 10:05 - 11:35
Wonder
Drama. Regie: Stephen Chbosky. Met Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay e.a.. Drama met Julia Roberts en Owen Wilson als de ouders van een jongen met een misvormd gezicht die voor het eerst naar de basisschool gaat. Ondanks zijn handicap laat hun zoontje zien hoe je alsnog een held kan zijn. (USA, 2017)
Film1 Premiere 10:15 - 12:05
The tale of Despereaux
Animatie. Regie: Sam Fell, Robert Stevenhagen. Met Stemmen: Matthew Broderick, Dustin Hoffman, Emma Watson e.a.. Na een vreselijk ongeluk raakt iedereen in het koninkrijk Dor moedeloos en verdwijnt het zonlicht. De muis Despereaux weigert echter op te geven en trekt er samen met de rat Roscuro op uit om een heldendaad te verrichten.
Film1Family 11:35 - 13:05
The Nile Hilton Incident
Arthouse Drama. Regie: Tarek Saleh. Met Fares Fares, Mari Malek, Yasser Ali Maher e.a.. Spannende film noir waarin een corrupte rechercheur uit Caïro de moordzaak krijgt toegewezen van een zangeres die dood is aangetroffen in het Nile Hilton hotel. Al snel leidt het spoor naar de Egyptische machtselite. (SWE, 2017)
Film1 Action 11:45 - 13:35
Marshall
Drama. Regie: Reginald Hudlin. Met Chadwick Boseman, Josh Gad, Kate Hudson e.a.. Waargebeurd drama over advocaat Thurgood Marshall die vastbesloten is een chauffeur die ten onrechte wordt beschuldigd, vrij te pleiten. Hiermee legt hij tegelijk de basis voor zijn aanstelling als eerste zwarte rechter aan het hooggerechtshof. (USA, 2017)
Film1 Premiere 12:05 - 14:05
Unter Palmen am blauen Meer
Muziek. Regie: Hans Deppe. Met Bibi Johns, Lil Dagover, Harald Juhnke e.a.. Al jaren leeft gravin Morini teruggetrokken in haar villa aan de Rivièra waar ze, om een ongelukkige liefde te vergeten, elke vorm van muziek verbiedt. En dan wordt haar nicht Marina verliefd op een schlagerzanger.
D3MDR 12:30 - 14:00
Oma wider Willen
Familie. Regie: Sigi Rothemund. Met Christiane Hörbiger, Peter Weck, Luna Baptiste Schaller e.a.. Vele jaren zijn verstreken sinds de ondernemer Henriette Dietrichstein ruzie heeft gekregen met haar dochter Luise. De jonge dame liet studie en loopbaan links liggen en volgde haar liefde naar Zuid-Amerika. Henriette heeft sindsdien niets meer van haar dochter gehoord. Op een dag staat de kleine Braziliaanse Evita op de stoep. Ze beweert Luisa's dochter te zijn. Haar moeder zou bij een brand omgekomen zijn.
D3HF 12:50 - 14:20
Orla de Kikkerslikker
Animatie. Regie: Peter Dodd. Met Stemmen:o.a. Stephan Holwerda, Thomas Cammaert, Pepijn Koolen e.a.. Circus Bardini is op zoek naar een gloednieuwe act voor hun spektakel. Dat is echt een kolfje naar de hand van Victor en zijn trouwe hond Braadworst. Maar dan heeft hij buiten Orla de Kikkerslikker gerekend, de akeligste en lelijkste pestkop die bestaat. Orla heeft een gemeen plan om Victor te dwarsbomen.
Film1Family 13:05 - 14:30
The Commuter
Actie-Thriller. Regie: Jaume Collet-Serra. Met Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson e.a.. Misdaadthriller met Liam Neeson als een zakenman die tijdens zijn dagelijkse treinrit naar huis betrokken raakt bij een crimineel complot. (FRA, 2018)
Film1 Action 13:35 - 15:20
Die Küste der Piraten
Avontuur. Regie: Domenico Paolella. Met Lex Barker, Estella Blain, Liana Orfei e.a.. (I/F, 1960)
Arte 13:45 - 15:50
Gifted
Drama. Regie: Marc Webber. Met Chris Evans, Grace McKenna, Lindsay Duncan e.a.. Chris 'Captain America' Evans is een heel ander soort held in dit ontroerende drama. Hij speelt Frank, die zijn hoogbegaafde nichtje Mary een normale jeugd probeert te geven. Totdat zijn moeder ontdekt wat het intelligente meisje allemaal kan. (USA, 2017)
Film1 Premiere 14:05 - 15:45
Operatie Noordpool
Familiefilm. Regie: Grethe Boe-Waal. Met Kaisa Gurine Antonsen, Ida Leonora Valestrand Eike, Leonard Valestrand Eike e.a.. De dertienjarige Julia en de achtjarige tweeling Ida en Sindre belanden per ongeluk op een verlaten eiland in de Noordelijke IJszee. Ze moeten er zien te overleven totdat ze hopelijk gered worden. (NOR, 2014)
Film1Family 14:30 - 16:00
Proud Mary
Actie-Thriller. Regie: Babak Najafi. Met Taraji P. Henson, Billy Brown, Jahi Di'allo Winston e.a.. Actiethriller met Taraji P. Henson als huurmoordenaar Mary die een ware oorlog binnen de gangsterfamilies van Boston ontketent wanneer ze een jonge crimineel in bescherming neemt wiens vader ze moest omleggen. (USA, 2018)
Film1 Action 15:20 - 16:50
De dolle tweeling
Familie. Regie: Christine Hartmann. Met Stemmen: Peggy Vrijens, Marjolein Algera, Cystine Carreon e.a.. De tweelingzusjes Hanni en Nanni worden beschuldigd van diefstal en daarom van school gestuurd. Hun ouders brengen ze dan naar kostschool 'Lindenhof'. Nanni maakt daar snel vrienden, maar voor de heetgebakerde Hanni gaat dat heel wat moeilijker.
NPO3 15:30 - 16:55
Pudding T
Animatie. Regie: Michael Hegner. Met Stemmen: Pepijn Koolen, Finn Poncin, Marjolein Algera e.a.. Iwan Olsen wordt op school gepest en thuis gaat het al niet veel beter. Pa vindt hem een slappeling. Maar dat verandert wanneer Iwan een vrolijke banjospelende heks ontmoet die hem superkrachten geeft.
Film1 Premiere 15:45 - 17:05
De geweldige beer
Jeugd. Regie: Esben Toft Jacobsen. Met Stemmen: Machiel Verbeek, Lotte Kuijt, Jan Nonhof e.a.. De 11-jarige Jonathan en zijn zus Sophie gaan bij opa op vakantie. Deze woont aan de rand van een reusachtig bos. Sophie is voor Jonathan maar een blok aan het been, maar als Sophie wordt meegenomen door een grote, oude beer, gaat hij diep het woud in om zijn zus te bevrijden.
Film1Family 16:00 - 17:15
Hollow in the Land
Actie. Regie: Scooter Stephan. Met Dianna Agron, Shawn Ashmore, Rachelle Lefevre e.a.. Thriller waarin de eigenzinnige Alison in een troosteloos Amerikaans stadje op zoek gaat naar haar vermiste broer die verdacht wordt van de moord op de vader van zijn vriendin. (CAN, 2017)
Film1 Action 16:50 - 18:30
Pelle En De Waterdieven
Animatie. Regie: Rasmus A. Sivertsen. Met Ken Verdoodt, Marlies De Casparis-Somers, Ilse La Monaca e.a.. Pelle de politiewagen krijgt het aan de stok met waterdieven die van plan zijn de watervoorziening van het dorp voor een hogere prijs door te verkopen. Helaas gelooft niemand hem. (NOR, 2009)
Film1 Premiere 17:05 - 18:20
Lemony Snicket's A Series Of U...
Library Familiefilm. Regie: Brad Silberling. Met Jim Carrey, Liam Aiken, Emily Browning e.a.. Wanneer hun ouders omkomen door een vuurzee, worden drie kinderen afgeleverd bij hun excentrieke oom. Deze Count Olaf is toneelspeler en vastbesloten om de kinderen te ontdoen van hun immense erfenis. (BRD, 2004)
Film1Family 17:15 - 19:00
Rogue One: A Star Wars Story
Actie-Avontuur. Regie: Gareth Edwards. Met Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Diego Luna e.a.. Nog voor Luke en Leia: dit is hoe het allemaal begon. Het verzet ontdekt dat het Keizerrijk werkt aan een afgrijselijk vernietigingswapen. Het is aan de dochter van één van de ontwerpers om de plattegrond te stelen en een zwakke plek te ontdekken. (USA, 2016)
Film1 Premiere 18:20 - 20:30
Mother!
Horror-Thriller. Regie: Darren Aronofsky. Met Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris e.a.. Een dichter, vastbesloten zijn magnum opus te pennen, opent de deuren van zijn afgelegen landhuis voor vreemden. Zijn jonge en toegewijde vrouw ziet haar veilige haven steeds dieper wegzinken in chaos. (USA, 2017)
Film1 Action 18:30 - 20:30
Bébés volés
Drama. Regie: Alain Berliner. Met Anne Alvaro, Sandrine Bonnaire, Hélène de Saint Père e.a.. (F, 2016)
TV5 18:40 - 20:13
Red Dog: True Blue (NL)
Familie-Komedie. Regie: Kriv Stenders. Met Jason Isaacs, Levi Miller, Bryan Brown e.a.. Het iconische Australische verhaal van de hond die een legende werd. Een ontroerend avontuur over familie en vriendschap tussen een jochie en zijn beste vriend; Blue de rode hond. (AUS, 2016)
Film1Family 19:00 - 20:30
Sky - Der Himmel in mir
Drama. Regie: Fabienne Berthaud. Met Diane Kruger, Norman Reedus, Gilles Lellouche e.a.. (F/D, 2015)
Arte 20:15 - 21:50
Mord geht immer - Der Koch ist...
Misdaad. Regie: Markus Sehr. Met Fritzi Haberlandt, Rudolf Kowalski, Fabian Busch e.a.. (D, 2018)
ZDF 20:15 - 21:45
Die Jagd zum magischen Berg
Avontuur. Regie: Andy Fickman. Met Dwayne Johnson, AnnaSophia Robb, Alexander Ludwig e.a.. (USA, 2009)
Kabel1 20:15 - 22:20
Spy: Susan Cooper Undercover
Actie. Regie: Paul Feig. Met Melissa McCarthy, Jason Statham, Jude Law e.a.. (USA, 2015)
ProSieben 20:15 - 22:45
Mayhem
Actie. Regie: Joe Lynch. Met Steven Yeun, Samara Weaving, Steven Brand e.a.. Deze inktzwarte komedie bevat een explosie van geweld! Op de dag dat advocaat Derek Cho ten onrechte wordt ontslagen, breekt er een virus uit op het kantoor waardoor niemand zich meer kan beheersen en er een ware 'survival of the fittest' ontstaat. (USA, 2017)
Film1 Action 20:30 - 22:00
Jumanji: Welcome To The Jungle
Actie-Avontuur. Regie: Jake Kasdan. Met Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan e.a.. In het nieuwe Jumanji-avontuur met Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart en Karen Gillan zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners in een oude videogame worden getrokken. Zitten ze nu voor altijd vast in de jungle als hun volwassen personages? (USA, 2017)
Film1Family 20:30 - 22:30
Voyage of Time: Life's Journey
Drama. Regie: Terrence Malick. Met Cate Blanchett, Jamal Cavil, Maisha Diatta e.a.. Geleid door de voice-over van Cate Blanchett schetst deze documentaire van de vermaarde Terrence Malick (‘The Tree of Life’) met oogverblindende beelden het ontstaan van het universum. (FRA, 2017)
Film1 Premiere 20:30 - 22:00
Get out
Horror. Regie: Jordan Peele. Met Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener e.a.. Rose nodigt Chris uit om een weekend door te brengen met haar ouders. De familie gedraagd zich echter nogal vreemd en Chris ontdekt dat hij is uitgenodigd in een wereld die niet pluis is.
Net5 20:30 - 22:35
Rocky Balboa
Actie. Regie: Sylvester Stallone. Met Sylvester Stallone, Burt Young, Milo Ventimiglia e.a.. Rocky keert terug in de boksring om het op te nemen tegen kampioen in het zwaargewicht Mason 'The Line' Dixon.
RTL7 20:30 - 22:35
Inside man
Misdaad. Regie: Spike Lee. Met Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster e.a.. Een bankoverval loopt uit de hand en de aanwezige mensen worden gegijzeld. Rechercheur Frazier moet de gijzelaars zien vrij te praten. De moeizame onderhandelingen worden gecompliceerd door de aanwezigheid van Madeleine White, een effectenmakelaar met belangrijke connecties.
Veronica 20:30 - 23:10
I'll follow you down
Drama. Regie: Richie Mehta. Met Gillian Anderson, John Paul Ruttan, Kiara Glasco e.a.. Als een jonge wetenschapper verdwijnt tijdens een zakenreis spoorloos. Zijn zoon en vrouw blijven ontreddert achter. Na jaren doet het tweetal een bizarre ontdekking die de man wellicht weer thuis kan brengen.
Ons 21:00 - 22:31
Figli del destino
Drama. Regie: Francesco Miccichè, Marco Spagnoli. Met Massimo Poggio, Massimiliano Gallo, Valentina Lodovini e.a.. (I, 2018)
Rai1 21:25 - 23:20
Im Labyrinth des Schweigens
Historie/drama. Regie: Giulio Ricciarelli. Met Alexander Fehling, André Szymanski, Friederike Becht e.a.. Frankfurt am Main, 1958. Johann Radmann, een jonge ambitieuze advocaat, ontdekt via een tip van een journalist dat voormalig SS'ers ongestraft Duitse overheidsbanen bekleden. Al gauw ontdekt Radmann dat hij aan alle kanten gedwarsboomd wordt...
3SAT 21:45 - 23:35
The wolverine
Actie. Regie: James Mangold. Met Hugh Jackman, Famke Janssen, Brian Tee e.a.. Logan wordt in Japan geconfronteerd met voor hem onbekende krijgers. Hij raakt verwikkeld in een strijd op leven en dood.
Film1 Action 22:00 - 00:05
Blade Runner 2049
Sf-Actie. Regie: Denis Villeneuve. Met Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks e.a.. Keer terug naar de dystopische maatschappij vol losgeslagen replicants. Ryan Gosling speelt agent K, die een groot geheim ontdekt en hulp zoekt bij de lang verloren 'Blade Runner' oftewel Harrison Ford. (GBR, 2017)
Film1 Premiere 22:00 - 00:40
Leg dich nicht mit Zohan an
Actie. Regie: Dennis Dugan. Met Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui e.a.. (USA, 2008)
Kabel1 22:20 - 00:30
Girls Trip
Komedie. Regie: Malcolm D. Lee. Met Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith e.a.. Vier goede jeugdvriendinnen zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los. (USA, 2017)
Film1Family 22:30 - 00:30
The skeleton key
Thriller. Regie: Iain Softley. Met Kate Hudson, Peter Sarsgaard, John Hurt e.a.. Caroline Ellis wordt verzorgster van de bedlegerige Ben Deveraux die samen met zijn vrouw in een statig huis woont. Ze stuit er op mysterieuze zaken en gaat op onderzoek uit.
Net5 22:35 - 00:40
Top gun
Actie. Regie: Tony Scott. Met Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer e.a.. Jonge luchtmachtcadet start elitaire marinevliegeropleiding, waar hij er op uit is nummer één van zijn lichting te worden, oftewel Top gun. Natuurlijk is hij niet de enige met dat voornemen.
RTL7 22:35 - 00:50
Mein Augenstern
Humor. Regie: Axelle Ropert. Met Mélanie Bernier, Bastien Bouillon, Antonin Fresson e.a.. (F, 2016)
Arte 22:45 - 00:30
Nackt unter Wölfen
Drama. Regie: Philipp Kadelbach. Met Florian Stetter, Peter Schneider, Sylvester Groth e.a.. (D, 2015)
D3Bayern 22:45 - 00:30
Miss Undercover
Actie. Regie: Donald Petrie. Met Sandra Bullock, Benjamin Bratt, Michael Caine e.a.. (USA/AUS, 2000)
ProSieben 22:45 - 00:50
Die Uhr läuft ab
Avontuur. Regie: Caspar Wrede. Met Sean Connery, Ian McShane, Jeffrey Wickham e.a.. (GB, 1975)
One 22:55 - 00:25
Verliebt in Amsterdam
Divers. Regie: Florian Froschmayer. Met Vladimir Burlakov, Bracha van Doesburgh, Rita Russek e.a.. (D, 2017)
D3RBB 23:30 - 01:00